Borsten melken vakantie sex

borsten melken vakantie sex

Mijn lul schiet gelijk de lucht in, er zit een heel klein slipje wat haar kutje maar net kan bedekken. Als zij verder omhoog gaat verdwijnt mijn mooie zicht. Tot later en nog een mooi weekend buren, zegt Gerda met een brede glimlach. Je mag als je eenzaam bent wel langs komen hoor, zeg ik gelijk. Dat is inderdaad geen probleem Gerda, vult mijn vrouw mij aan.

Ik loop even later het huis in en gelijk gaat de telefoon, ik neem hem op en hoor de stem van mijn schoonmoeder. Ik loop naar buiten en geef de telefoon aan mijn vrouw, ik heb nooit echt met haar kunnen opschieten.

Vanaf het begin heeft zij mij altijd te weinig gevonden voor haar dochter. Zij heeft ooit eens tegen mij gezegd dat ik een nul was en dat haar dochter een veel betere man had kunnen krijgen dan dat ik was. Van dat moment af ben ik er nooit meer naar toe gegaan, mijn vrouw gaat soms wel naar haar toe maar dan heerlijk alleen.

Haar man is alweer een aantal jaren overleden en nu begint zij steeds meer aandacht te eisen van mijn vrouw, en dat is heel gemakkelijk want zij is haar enige kind dus als er iets is dan roept zij om mijn vrouw. Even later komt mijn vrouw het huis ingelopen: Vraagt zij aan mij. Dat vind ik eigenlijk wel erg ja, maar het zal wel moeten dus je moet doen wat jezelf wilt, geef ik als antwoord.

Moeder wil vanmiddag even naar de stad en morgenochtend naar haar zus en dat kan zij niet alleen, gaat mijn vrouw verder, en ik ben toch niet in staat om seks met jou te hebben dit weekend, vult zij lachend aan. Ik lach haar toe en geef haar een zoen. Ga maar en doe ze vooral niet de groeten van mij, zeg ik dan. Een half uurtje later vertrekt mijn vrouw, als het allemaal goed is komt zij morgen in de middag weer naar huis.

Laat iets van de buurvrouw over Ronald, zegt zij met een vette knipoog. Ik zwaai haar uit en sluit dan de deur. In het huis is het nu stil alleen de radio geeft een beetje leven. Ik smeer een paar boterhammen en loop dan naar buiten, ik ga op mijn gemak in de zon zitten. Snel trek ik mijn shirt uit en ook mijn broek doe ik uit.

Ik zit vaak gewoon in mijn slip in de zon, het maakt denk ik niet uit of je nu in een zwembroek of in een slip in de zon zit, en het is mijn eigen tuin. Het is heerlijk stil in de buurt, er wonen niet veel mensen met kleine kinderen in de buurt. De meeste mensen zijn allemaal van mijn leeftijd, daar zijn de kinderen het huis al uit of al zo oud dat zij geen herrie meer maken in de buurt.

Ik geniet van deze stilte, dit is iets waar ik heel erg van kan genieten. Mijn tuin is ook mooi omzoomd. Alleen Steve en Gerda kunnen in mijn tuin kijken , de andere buren hebben jaren geleden een grote schutting neer gezet.

De mensen die voor Gerda en Steve in het huis woonde zijn goede vrienden van ons, zo nu en dan gaan wij nog bij hun op bezoek. Alleen zijn zij verhuisd naar de andere kant van Nederland dus het is niet zomaar er even naar toe rijden. Na mijn boterhammen te hebben opgegeten val ik in een lichte slaap. Is de thee al gezet?

Ik schrik wakker en kijk recht in de ogen van Gerda die over de heg staat te kijken en breeduit staat te lachen: Ja ik geloof dat ik een beetje van de wereld af was, heb weer eens een te drukke week achter de rug en dan val ik vanzelf in deze stilte in slaap. Ik ga thee zetten kom je? Vraag ik aan Gerda. Ik kom er zo aan, ik moet even een paar dingen doen, antwoord zij. Ik sta op en loop de keuken in. Zal ik mijn broek weer aan doen vraag ik mezelf af, ach wat kan mij het schelen, ik blijf lopen zoals ik wil, grom ik zachtjes.

Ik strijk even met mijn hand over het kruis en voel de warmte van mijn lul. Mmmmmmm dat voelt lekker, kreun ik zachtjes. Na de waterkoker aan gezet hebbend loop ik naar de kamer om een paar chocolaatjes te pakken: Ik zet het doosje in de keuken en zie dat Gerda al op het terras zit met dezelfde jurk als vanmorgen, haar benen zijn een beetje vrij doordat zij het jurkje tot halverwege haar dijen heeft getrokken.

Kijkt u eens een lekker kopje thee, zeg ik terwijl ik de kopjes op de tafel zet. Haar hoofd draait iets naar mij toe: Vraagt zij met een geile blik in haar ogen. Ik houd het doosje met de bonbons naar haar toe, gelijk gaat zij iets rechter zitten en pakt de grootste uit de doos: Ik ga zitten en bekijk haar terwijl zij met haar ogen dicht geniet van de bonbon.

Haar borsten gaan met haar rustige ademhaling op en neer, de tepels zijn zichtbaar door de stof van haar jurk en staan redelijk hard vooruit. Haar armen liggen rustig langs haar lichaam en komen bij elkaar op haar schoot.

Haar benen zijn zichtbaar tot net halverwege haar dijen. De kleur is al aardig bruin, het is een heel mooi zicht om die grote benen zo mooi bruin zijn. Aan haar voeten heeft zij een paar lichte slippers die nu onder haar voeten liggen. Mmmmm lekker die bonbon, zucht zij.

Wil je er nog een, vraag ik haar. Het is dat je zo aandringt, lacht zij mij toe. Haar vingers pakken een bonbon uit de doos. Ik sta op om het doosje in de keuken te zetten: Maar ze smelten in de zon, zeg ik lachend Als je er nog meer wilt pak je ze maar, ze staan op het aanrecht in de schaduw.

Komt je vrouw geen thee drinken? Nee, die is naar haar moeder toe, die werd weer eens een beetje gek en wilde haar dochter weer om zich heen hebben, antwoord ik, ik kan niet zo erg goed met haar overweg en ga er bijna nooit naar toe. Komt zij vanavond weer thuis? Is haar volgende vraag. Nee, zij blijft weg tot morgenmiddag, antwoord ik.

Dan heb je het rijk alleen net als ik, lacht Gerda mij toe. Dat is zo, kom je vanavond bij mij eten? Dat lijkt mij lekker ik hoop dat je een lekker stukje vlees hebt, geeft Gerda als antwoord. Met mijn hand streel ik over mijn lul heen en zeg: Gerda draait zich naar mij toe, dat wil ik dan wel eens zien, fluistert zij. Mijn hand streelt nog even over de bobbel die langzaam groter wordt. Ik ga staan en trek mijn slip uit, mijn half harde lul komt tevoorschijn.

Ik neem hem in mijn hand en hij groeit gelijk naar volle stijfheid. Mmmmmmm dat is inderdaad een lekker stukje vlees, maar je zou het niet leuk vinden als ik dat zou op eten, al zou ik mijn tanden er wel in willen zetten, kreunt Gerda. Ik doe een stapje dichterbij: Haar vingers sluiten zich rond mijn harde paal. Als ik ernaar kijk word ik nog geiler, de eikel komt tussen haar vingers uit en wordt heel erg donker rood.

Met haar tong likt zij zachtjes langs mijn eikel. Het genot schiet door mijn ballen: Mijn eikel verdwijnt in haar mond, ik voel de tong stevig over mijn eikel strelen. Haar tong drukt zij een heel klein stukje in mijn plasgaatje, dit geeft mij een zalig gevoel. Het zaad voel ik met een sneltrein vaart omhoog komen. Oooooo Gerda ik voel mijn zaad komen oooooo ik ga klaar komen als je niet heel snel stop, kreun ik.

Haar mond gaat nog verder rond mijn lul, langzaam verdwijnt hij helemaal in haar keel. De tong streelt krachtig langs mijn lul. Ineens komt mijn zaad met kracht naar buiten gespoten: Mijn zaad wordt allemaal op gevangen in haar keel: Mijn lul verslapt nog iets verder en glijdt tussen haar lippen vandaan. Ik zak achterover in de stoel: Gerda likt haar lippen af en kijkt mij heel geil aan: Ik ga op mijn knieën zitten en sla haar jurkje omhoog, er komt een warme gloed onder haar jurkje uit.

Ik ruik haar vrouwelijkheid wat het vuur weer doet ontvlammen in mijn lichaam. Mijn lippen raken haar bruine huid en langzaam ga ik met mijn tong verder omhoog, ik laat een nat spoor achter. Met mijn tanden trek ik een spoor over haar dijen, mijn vingers kneden haar grote benen.

Langzaam gaan haar benen verder uit elkaar: Haar hoofd zakt achterover tegen de leuning van de stoel aan. Haar billen komen verder van de zitting af.

De dijen vallen nog verder uit elkaar, mijn vingers raken haar natte kutje, met een diepe kreun laat Gerda weten dat ik op de goede weg ben. Ik trek het slipje iets opzij waardoor haar zalige kale poesje zichtbaar wordt. De lipjes staan al een klein stukje open, er komt een beetje vocht tussen de lipjes uit druppelen.

Met mijn tong streel ik heel zachtjes de druppels weg: Oooo vreet mij op jongen ik wil klaarkomen ooooo ga door jaa het is zo lekker, gromt Gerda. Ik steek mijn tong in haar grotje en met mijn vingers streel ik een beetje hard over het klitje. Met mijn andere hand streel ik haar machtige billen. Zij zakt nog iets verder onderuit waardoor haar hele onderlichaam van de stoel af ligt.

Ik streel haar kontgaatje met een vinger, heel even steek ik een vinger in haar natte poesje en laat hem dan in haar gaatje glijden: Met lange halen streel ik met mijn tong haar lipjes en het klitje mijn vingers neuken haar beide gaatjes.

Met een heel diepe grom komt Gerda tot een ontlading. Mijn hoofd wordt beet gepakt en stevig tegen haar kutje aangedrukt. Ik proef haar sappen en lik er zoveel mogelijk van op. Even later laat zij mijn hoofd los en zakt ontspannen terug in haar stoel. Als wij beide weer een beetje op adem zijn gekomen kijkt Gerda mij strak aan: Ik kijk haar aan en glimlach haar toe. Met een stevige stap loopt Gerda de tuin uit en gaat bij haar zelf naar binnen.

Ik blijf nog even zitten en kijk een beetje in het rond, langzaam zak ik een beetje onderuit en geniet van de warme zonnestralen die over mijn lichaam strelen. Ik heb mijn slip niet meer aan getrokken, de warmte van de zon geeft mij een heel zalig gevoel in mijn ballen, mijn lul begint erdoor weer te groeien met schokjes komt hij langzaam weer omhoog. Even later ligt hij weer hard op mijn buik. Ik kijk er even naar en lach er een beetje om: Vraag ik mezelf hardop af. Mijn hand streelt langs mijn ballen en raakt heel even mijn harde paal aan.

Er gaat een schok door mijn onderlichaam, snel laat ik hem los want misschien gaat er vanavond nog wel iets moois gebeuren en dan heb ik liever mijn zaad nog even bij de hand. Ik kijk in de kast wat voor groente er nog is en in de koelkast pak ik een paar lekkere biefstukjes. Ik ga het diner voorbereiden. Als ik alles heb klaar staan kijk ik op de klok, het is bijna half zes. De spullen die een poosje langer nodig hebben om gaar te worden zet ik vast op.

Als het een beetje staat te koken ga ik naar boven en neem even een uitgebreide douche. Als ik een kwartiertje later beneden kom zie ik dat het bijna zes uur is. Ik zet de rest van de spullen op en loop even naar de poort.

Ik draai deze op slot en ga weer terug het huis in. De tafel doe ik netjes dekken en zet er ook een kaars bij, het gebeurt vaak dat als ik samen met mijn vrouw een intiem diner heb dat er een kaars op de tafel staat.

Dus die kaars kan nu ook wel op de tafel erbij staan. Even later gaat de bel, ik loop naar de deur en open hem. Gerda staat voor de deur, netjes opgemaakt en in een heel mooie rok die tot net boven haar knieën komt. Een leuke bijpassende bloes, de knoopjes zijn redelijk ver open ik kan haar borsten redelijk zien.

De haren zijn heel netjes in golven langs haar hoofd gekapt. Aan haar voeten draagt zij een paar mooie pump met een vrij hoge hak. Haar benen zijn gestoken in nylons. Kom binnen schoonheid, zeg ik als ik mijn verbazing heb verwerkt. Je ziet er heel mooi uit, zeg ik als de deur gesloten is. Lachend kijkt Gerda mij aan: Wij lopen de kamer in. Zullen wij maar gelijk aan het eten beginnen? Ja, lekker ik heb best trek, antwoord Gerda. Ik help haar met de stoel en loop dan terug naar de keuken.

Als ik even later weer terug kom met twee borden waar het eten al netjes op ligt hoor ik een zucht: Ik zet het bord bij haar neer en vraag of zij iets wil drinken.

Ja, lekker doe mij maar een glas water, antwoord Gerda. Ik schenk voor ons beide een glas water in en ga tegen over har zitten. Zwijgend ieder met zijn eigen gedachte eten wij het bord leeg. Als de borden leeg zijn kijk ik Gerda aan: Of wil je nog wat meer?

Nee, het was echt genoeg ik heb zalig gegeten en ook dat is heel lang geleden dat het mij zo goed heeft gesmaakt, zucht zij. Ik blijf even zitten en kijk haar aan, in haar ogen is een soort genot te zien.

Ik ruim de borden van de tafel af en zet alles in de keuken, als toetje nemen wij beide een kopje koffie. Ik voel onder de tafel haar voet langs mijn been gaan.

Het was echt fantastisch Ronald, ik heb er heel erg van genoten, fluistert Gerda. Ik heb er ook van genoten om met een mooie vrouw aan de tafel te mogen zitten, antwoord ik haar. Ik heb een lekkere rustige muziek aanstaan: Ik sta op en steek mijn hand uit, Gerda legt haar hand op die van mij, zachtjes trek ik haar omhoog en neem haar in mijn armen.

Het is een heel rustig nummer en langzaam schuifelen wij strak tegen elkaar aan. Na een paar nummers voel ik haar handen langzaam over mijn rug dwalen, bij mijn billen stopt zij en gaat dan weer terug omhoog.

Door deze manier van zachte strelingen groeit het genot weer sterk in mijn lichaam. Het genot wordt versterkt door haar borsten die tegen mijn borst aan gedrukt zijn.

De tepels staan hard naar voren, het is een apart gevoel om die tegen mijn borst aan te voelen. Ik laat mijn handen over haar rug glijden en stop niet bij haar billen, mijn handen strelen haar billen en gaan dan weer naar boven.

Ik druk mijn harde paal strak tegen haar aan: Dat kan kloppen, antwoord ik, het zou heel goed kunnen dat het mijn paal is die dat doet. Mmmmm kreunt zij zachtjes in mijn oor. We willen jullie daarom vragen: Arab porno , Grote tepels. Ken je iemand met een fetish voor tieten melken? Haar geile tieten vol melk worden vacuum gezogen en gebondeerd zodat haar meester haar kan melken als een geile koe. De geile teef kneed haar grote tieten tot er melk uit komt, dan vingert ze haar kale natte kut tot ze kreunend klaarkomt.

Terwijl mijn vader mij neukte en zijn dochters kutje bezwangerde met zijn geile sperma, neukte mijn man de kont van zijn schoonpapa en vriend. Masturbatie , Dik , Grote tepels. Ik herinner me nog zo vertelde mijn vader dat Katja een klein meisje was en altijd samen met me in bad wilde.

Ondeugend dame stopt heel voorzichtig een vingeren in zijn kont om ondertussen zijn prostaat te melken voor extreme orgasme. Zo te zien gebruik je een adblocker waardoor je nu hier geen advertentie ziet maar dit stukje tekst. Je weet dat er een volgende keer zal zijn, een volgende keer waarbij jouw borsten door mij onderhanden worden genomen. Nadine laat haar grote tepels dansen. Japanse laat zien hoeveel melk er uit haar gigantische borsten komt bekeken - Geüpload door ramkam 0.

Haar tepelhof donkerbruin en groot. Dan is dit toch een gaaf idee om de kaarsjes van zijn verjaardagstaart uit te "blazen". Gewoon in ons eigen kikkerlandje worden mannen letterlijk uitgemolken. Zij drink haar moedermelk en laat zich helemaal onder spuiten.

Sex afspraak almere heet kutjeborsten melken vakantie sex

Mijn lul schiet gelijk de lucht in, er zit een heel klein slipje wat haar kutje maar net kan bedekken. Als zij verder omhoog gaat verdwijnt mijn mooie zicht. Tot later en nog een mooi weekend buren, zegt Gerda met een brede glimlach. Je mag als je eenzaam bent wel langs komen hoor, zeg ik gelijk.

Dat is inderdaad geen probleem Gerda, vult mijn vrouw mij aan. Ik loop even later het huis in en gelijk gaat de telefoon, ik neem hem op en hoor de stem van mijn schoonmoeder. Ik loop naar buiten en geef de telefoon aan mijn vrouw, ik heb nooit echt met haar kunnen opschieten. Vanaf het begin heeft zij mij altijd te weinig gevonden voor haar dochter. Zij heeft ooit eens tegen mij gezegd dat ik een nul was en dat haar dochter een veel betere man had kunnen krijgen dan dat ik was.

Van dat moment af ben ik er nooit meer naar toe gegaan, mijn vrouw gaat soms wel naar haar toe maar dan heerlijk alleen. Haar man is alweer een aantal jaren overleden en nu begint zij steeds meer aandacht te eisen van mijn vrouw, en dat is heel gemakkelijk want zij is haar enige kind dus als er iets is dan roept zij om mijn vrouw. Even later komt mijn vrouw het huis ingelopen: Vraagt zij aan mij. Dat vind ik eigenlijk wel erg ja, maar het zal wel moeten dus je moet doen wat jezelf wilt, geef ik als antwoord.

Moeder wil vanmiddag even naar de stad en morgenochtend naar haar zus en dat kan zij niet alleen, gaat mijn vrouw verder, en ik ben toch niet in staat om seks met jou te hebben dit weekend, vult zij lachend aan. Ik lach haar toe en geef haar een zoen. Ga maar en doe ze vooral niet de groeten van mij, zeg ik dan. Een half uurtje later vertrekt mijn vrouw, als het allemaal goed is komt zij morgen in de middag weer naar huis.

Laat iets van de buurvrouw over Ronald, zegt zij met een vette knipoog. Ik zwaai haar uit en sluit dan de deur. In het huis is het nu stil alleen de radio geeft een beetje leven. Ik smeer een paar boterhammen en loop dan naar buiten, ik ga op mijn gemak in de zon zitten.

Snel trek ik mijn shirt uit en ook mijn broek doe ik uit. Ik zit vaak gewoon in mijn slip in de zon, het maakt denk ik niet uit of je nu in een zwembroek of in een slip in de zon zit, en het is mijn eigen tuin.

Het is heerlijk stil in de buurt, er wonen niet veel mensen met kleine kinderen in de buurt. De meeste mensen zijn allemaal van mijn leeftijd, daar zijn de kinderen het huis al uit of al zo oud dat zij geen herrie meer maken in de buurt. Ik geniet van deze stilte, dit is iets waar ik heel erg van kan genieten. Mijn tuin is ook mooi omzoomd. Alleen Steve en Gerda kunnen in mijn tuin kijken , de andere buren hebben jaren geleden een grote schutting neer gezet.

De mensen die voor Gerda en Steve in het huis woonde zijn goede vrienden van ons, zo nu en dan gaan wij nog bij hun op bezoek. Alleen zijn zij verhuisd naar de andere kant van Nederland dus het is niet zomaar er even naar toe rijden.

Na mijn boterhammen te hebben opgegeten val ik in een lichte slaap. Is de thee al gezet? Ik schrik wakker en kijk recht in de ogen van Gerda die over de heg staat te kijken en breeduit staat te lachen: Ja ik geloof dat ik een beetje van de wereld af was, heb weer eens een te drukke week achter de rug en dan val ik vanzelf in deze stilte in slaap. Ik ga thee zetten kom je? Vraag ik aan Gerda. Ik kom er zo aan, ik moet even een paar dingen doen, antwoord zij. Ik sta op en loop de keuken in.

Zal ik mijn broek weer aan doen vraag ik mezelf af, ach wat kan mij het schelen, ik blijf lopen zoals ik wil, grom ik zachtjes. Ik strijk even met mijn hand over het kruis en voel de warmte van mijn lul. Mmmmmmm dat voelt lekker, kreun ik zachtjes. Na de waterkoker aan gezet hebbend loop ik naar de kamer om een paar chocolaatjes te pakken: Ik zet het doosje in de keuken en zie dat Gerda al op het terras zit met dezelfde jurk als vanmorgen, haar benen zijn een beetje vrij doordat zij het jurkje tot halverwege haar dijen heeft getrokken.

Kijkt u eens een lekker kopje thee, zeg ik terwijl ik de kopjes op de tafel zet. Haar hoofd draait iets naar mij toe: Vraagt zij met een geile blik in haar ogen. Ik houd het doosje met de bonbons naar haar toe, gelijk gaat zij iets rechter zitten en pakt de grootste uit de doos: Ik ga zitten en bekijk haar terwijl zij met haar ogen dicht geniet van de bonbon.

Haar borsten gaan met haar rustige ademhaling op en neer, de tepels zijn zichtbaar door de stof van haar jurk en staan redelijk hard vooruit. Haar armen liggen rustig langs haar lichaam en komen bij elkaar op haar schoot. Haar benen zijn zichtbaar tot net halverwege haar dijen.

De kleur is al aardig bruin, het is een heel mooi zicht om die grote benen zo mooi bruin zijn. Aan haar voeten heeft zij een paar lichte slippers die nu onder haar voeten liggen. Mmmmm lekker die bonbon, zucht zij. Wil je er nog een, vraag ik haar. Het is dat je zo aandringt, lacht zij mij toe. Haar vingers pakken een bonbon uit de doos. Ik sta op om het doosje in de keuken te zetten: Maar ze smelten in de zon, zeg ik lachend Als je er nog meer wilt pak je ze maar, ze staan op het aanrecht in de schaduw.

Komt je vrouw geen thee drinken? Nee, die is naar haar moeder toe, die werd weer eens een beetje gek en wilde haar dochter weer om zich heen hebben, antwoord ik, ik kan niet zo erg goed met haar overweg en ga er bijna nooit naar toe. Komt zij vanavond weer thuis? Is haar volgende vraag. Nee, zij blijft weg tot morgenmiddag, antwoord ik. Dan heb je het rijk alleen net als ik, lacht Gerda mij toe.

Dat is zo, kom je vanavond bij mij eten? Dat lijkt mij lekker ik hoop dat je een lekker stukje vlees hebt, geeft Gerda als antwoord. Met mijn hand streel ik over mijn lul heen en zeg: Gerda draait zich naar mij toe, dat wil ik dan wel eens zien, fluistert zij.

Mijn hand streelt nog even over de bobbel die langzaam groter wordt. Ik ga staan en trek mijn slip uit, mijn half harde lul komt tevoorschijn.

Ik neem hem in mijn hand en hij groeit gelijk naar volle stijfheid. Mmmmmmm dat is inderdaad een lekker stukje vlees, maar je zou het niet leuk vinden als ik dat zou op eten, al zou ik mijn tanden er wel in willen zetten, kreunt Gerda. Ik doe een stapje dichterbij: Haar vingers sluiten zich rond mijn harde paal. Als ik ernaar kijk word ik nog geiler, de eikel komt tussen haar vingers uit en wordt heel erg donker rood.

Met haar tong likt zij zachtjes langs mijn eikel. Het genot schiet door mijn ballen: Mijn eikel verdwijnt in haar mond, ik voel de tong stevig over mijn eikel strelen. Haar tong drukt zij een heel klein stukje in mijn plasgaatje, dit geeft mij een zalig gevoel. Het zaad voel ik met een sneltrein vaart omhoog komen. Oooooo Gerda ik voel mijn zaad komen oooooo ik ga klaar komen als je niet heel snel stop, kreun ik.

Haar mond gaat nog verder rond mijn lul, langzaam verdwijnt hij helemaal in haar keel. De tong streelt krachtig langs mijn lul. Ineens komt mijn zaad met kracht naar buiten gespoten: Mijn zaad wordt allemaal op gevangen in haar keel: Mijn lul verslapt nog iets verder en glijdt tussen haar lippen vandaan. Ik zak achterover in de stoel: Gerda likt haar lippen af en kijkt mij heel geil aan: Ik ga op mijn knieën zitten en sla haar jurkje omhoog, er komt een warme gloed onder haar jurkje uit.

Ik ruik haar vrouwelijkheid wat het vuur weer doet ontvlammen in mijn lichaam. Mijn lippen raken haar bruine huid en langzaam ga ik met mijn tong verder omhoog, ik laat een nat spoor achter. Met mijn tanden trek ik een spoor over haar dijen, mijn vingers kneden haar grote benen.

Langzaam gaan haar benen verder uit elkaar: Haar hoofd zakt achterover tegen de leuning van de stoel aan. Haar billen komen verder van de zitting af. De dijen vallen nog verder uit elkaar, mijn vingers raken haar natte kutje, met een diepe kreun laat Gerda weten dat ik op de goede weg ben.

Ik trek het slipje iets opzij waardoor haar zalige kale poesje zichtbaar wordt. De lipjes staan al een klein stukje open, er komt een beetje vocht tussen de lipjes uit druppelen. Met mijn tong streel ik heel zachtjes de druppels weg: Oooo vreet mij op jongen ik wil klaarkomen ooooo ga door jaa het is zo lekker, gromt Gerda.

Ik steek mijn tong in haar grotje en met mijn vingers streel ik een beetje hard over het klitje. Met mijn andere hand streel ik haar machtige billen. Zij zakt nog iets verder onderuit waardoor haar hele onderlichaam van de stoel af ligt.

Ik streel haar kontgaatje met een vinger, heel even steek ik een vinger in haar natte poesje en laat hem dan in haar gaatje glijden: Met lange halen streel ik met mijn tong haar lipjes en het klitje mijn vingers neuken haar beide gaatjes. Met een heel diepe grom komt Gerda tot een ontlading. Mijn hoofd wordt beet gepakt en stevig tegen haar kutje aangedrukt. Ik proef haar sappen en lik er zoveel mogelijk van op. Even later laat zij mijn hoofd los en zakt ontspannen terug in haar stoel.

Als wij beide weer een beetje op adem zijn gekomen kijkt Gerda mij strak aan: Ik kijk haar aan en glimlach haar toe. Met een stevige stap loopt Gerda de tuin uit en gaat bij haar zelf naar binnen. Ik blijf nog even zitten en kijk een beetje in het rond, langzaam zak ik een beetje onderuit en geniet van de warme zonnestralen die over mijn lichaam strelen.

Ik heb mijn slip niet meer aan getrokken, de warmte van de zon geeft mij een heel zalig gevoel in mijn ballen, mijn lul begint erdoor weer te groeien met schokjes komt hij langzaam weer omhoog. Even later ligt hij weer hard op mijn buik.

Ik kijk er even naar en lach er een beetje om: Vraag ik mezelf hardop af. Mijn hand streelt langs mijn ballen en raakt heel even mijn harde paal aan. Er gaat een schok door mijn onderlichaam, snel laat ik hem los want misschien gaat er vanavond nog wel iets moois gebeuren en dan heb ik liever mijn zaad nog even bij de hand. Ik kijk in de kast wat voor groente er nog is en in de koelkast pak ik een paar lekkere biefstukjes. Ik ga het diner voorbereiden. Als ik alles heb klaar staan kijk ik op de klok, het is bijna half zes.

De spullen die een poosje langer nodig hebben om gaar te worden zet ik vast op. Als het een beetje staat te koken ga ik naar boven en neem even een uitgebreide douche. Als ik een kwartiertje later beneden kom zie ik dat het bijna zes uur is. Ik zet de rest van de spullen op en loop even naar de poort. Ik draai deze op slot en ga weer terug het huis in. De tafel doe ik netjes dekken en zet er ook een kaars bij, het gebeurt vaak dat als ik samen met mijn vrouw een intiem diner heb dat er een kaars op de tafel staat.

Dus die kaars kan nu ook wel op de tafel erbij staan. Even later gaat de bel, ik loop naar de deur en open hem. Gerda staat voor de deur, netjes opgemaakt en in een heel mooie rok die tot net boven haar knieën komt. Een leuke bijpassende bloes, de knoopjes zijn redelijk ver open ik kan haar borsten redelijk zien.

De haren zijn heel netjes in golven langs haar hoofd gekapt. Aan haar voeten draagt zij een paar mooie pump met een vrij hoge hak. Haar benen zijn gestoken in nylons. Kom binnen schoonheid, zeg ik als ik mijn verbazing heb verwerkt. Je ziet er heel mooi uit, zeg ik als de deur gesloten is. Lachend kijkt Gerda mij aan: Wij lopen de kamer in.

Zullen wij maar gelijk aan het eten beginnen? Ja, lekker ik heb best trek, antwoord Gerda. Ik help haar met de stoel en loop dan terug naar de keuken. Als ik even later weer terug kom met twee borden waar het eten al netjes op ligt hoor ik een zucht: Ik zet het bord bij haar neer en vraag of zij iets wil drinken. Ja, lekker doe mij maar een glas water, antwoord Gerda. Ik schenk voor ons beide een glas water in en ga tegen over har zitten.

Zwijgend ieder met zijn eigen gedachte eten wij het bord leeg. Als de borden leeg zijn kijk ik Gerda aan: Of wil je nog wat meer?

Nee, het was echt genoeg ik heb zalig gegeten en ook dat is heel lang geleden dat het mij zo goed heeft gesmaakt, zucht zij. Ik blijf even zitten en kijk haar aan, in haar ogen is een soort genot te zien. Ik ruim de borden van de tafel af en zet alles in de keuken, als toetje nemen wij beide een kopje koffie.

Ik voel onder de tafel haar voet langs mijn been gaan. Het was echt fantastisch Ronald, ik heb er heel erg van genoten, fluistert Gerda. Ik heb er ook van genoten om met een mooie vrouw aan de tafel te mogen zitten, antwoord ik haar. Ik heb een lekkere rustige muziek aanstaan: Ik sta op en steek mijn hand uit, Gerda legt haar hand op die van mij, zachtjes trek ik haar omhoog en neem haar in mijn armen.

Het is een heel rustig nummer en langzaam schuifelen wij strak tegen elkaar aan. Na een paar nummers voel ik haar handen langzaam over mijn rug dwalen, bij mijn billen stopt zij en gaat dan weer terug omhoog.

Door deze manier van zachte strelingen groeit het genot weer sterk in mijn lichaam. Het genot wordt versterkt door haar borsten die tegen mijn borst aan gedrukt zijn. De tepels staan hard naar voren, het is een apart gevoel om die tegen mijn borst aan te voelen.

Ik laat mijn handen over haar rug glijden en stop niet bij haar billen, mijn handen strelen haar billen en gaan dan weer naar boven. Ik druk mijn harde paal strak tegen haar aan: Dat kan kloppen, antwoord ik, het zou heel goed kunnen dat het mijn paal is die dat doet. Mmmmm kreunt zij zachtjes in mijn oor. We willen jullie daarom vragen: Arab porno , Grote tepels. Ken je iemand met een fetish voor tieten melken? Haar geile tieten vol melk worden vacuum gezogen en gebondeerd zodat haar meester haar kan melken als een geile koe.

De geile teef kneed haar grote tieten tot er melk uit komt, dan vingert ze haar kale natte kut tot ze kreunend klaarkomt. Terwijl mijn vader mij neukte en zijn dochters kutje bezwangerde met zijn geile sperma, neukte mijn man de kont van zijn schoonpapa en vriend.

Masturbatie , Dik , Grote tepels. Ik herinner me nog zo vertelde mijn vader dat Katja een klein meisje was en altijd samen met me in bad wilde. Ondeugend dame stopt heel voorzichtig een vingeren in zijn kont om ondertussen zijn prostaat te melken voor extreme orgasme. Zo te zien gebruik je een adblocker waardoor je nu hier geen advertentie ziet maar dit stukje tekst.

Je weet dat er een volgende keer zal zijn, een volgende keer waarbij jouw borsten door mij onderhanden worden genomen. Nadine laat haar grote tepels dansen. Japanse laat zien hoeveel melk er uit haar gigantische borsten komt bekeken - Geüpload door ramkam 0. Haar tepelhof donkerbruin en groot. Dan is dit toch een gaaf idee om de kaarsjes van zijn verjaardagstaart uit te "blazen". Gewoon in ons eigen kikkerlandje worden mannen letterlijk uitgemolken. Zij drink haar moedermelk en laat zich helemaal onder spuiten.
Sex massage nl dikke vette tieten


Spelen met grote borsten. Kapot geragd laat het tuig een milfje achter. Een heet zonnetje en een naakte hete meid Kreunend krijgt de brunette een orgasme Ze trekt aan zijn lul als terwijl hij haar dikke teiten z Ze kan die grote pik ook nog eens goed pijpen en haar strakke kutje voelt heerlijk om te neuken.

Patiently 25 Knipoog Flirt. Ik hoorde jullie praten net en ik heb voor jullie allebei een tiet en ik maakte mijn blouse los. MILF met dikke tieten heeft heftig orgasme tijdens harde seks Dit Britse sletje heeft twee prachtige stevige meisjes als voorgevel.

Borst melk voor ontbijt Moeder en dochter melken hun borsten Video nog een keer afspelen? MILF met gigantische tieten Handen op de grond voor je, met beide knieen op de grond.

De geile slet mastubeerd in de kroeg Geen geile knul dan maar een nep lul Mooie meiden die je op geilen. En wanneer ze in die joekels van borsten knijpt komt er melk uit. Wij halen ons toekomstige teefje wel even zeiden beide mannen en ik vertrouwde er op dat ze Aimee in de toekomst even liefdevol zouden behandelen als ze mij hadden behandeld.

Nee, die is naar haar moeder toe, die werd weer eens een beetje gek en wilde haar dochter weer om zich heen hebben, antwoord ik, ik kan niet zo erg goed met haar overweg en ga er bijna nooit naar toe.

Komt zij vanavond weer thuis? Is haar volgende vraag. Nee, zij blijft weg tot morgenmiddag, antwoord ik. Dan heb je het rijk alleen net als ik, lacht Gerda mij toe. Dat is zo, kom je vanavond bij mij eten? Dat lijkt mij lekker ik hoop dat je een lekker stukje vlees hebt, geeft Gerda als antwoord. Met mijn hand streel ik over mijn lul heen en zeg: Gerda draait zich naar mij toe, dat wil ik dan wel eens zien, fluistert zij.

Mijn hand streelt nog even over de bobbel die langzaam groter wordt. Ik ga staan en trek mijn slip uit, mijn half harde lul komt tevoorschijn. Ik neem hem in mijn hand en hij groeit gelijk naar volle stijfheid. Mmmmmmm dat is inderdaad een lekker stukje vlees, maar je zou het niet leuk vinden als ik dat zou op eten, al zou ik mijn tanden er wel in willen zetten, kreunt Gerda.

Ik doe een stapje dichterbij: Haar vingers sluiten zich rond mijn harde paal. Als ik ernaar kijk word ik nog geiler, de eikel komt tussen haar vingers uit en wordt heel erg donker rood. Met haar tong likt zij zachtjes langs mijn eikel. Het genot schiet door mijn ballen: Mijn eikel verdwijnt in haar mond, ik voel de tong stevig over mijn eikel strelen. Haar tong drukt zij een heel klein stukje in mijn plasgaatje, dit geeft mij een zalig gevoel. Het zaad voel ik met een sneltrein vaart omhoog komen.

Oooooo Gerda ik voel mijn zaad komen oooooo ik ga klaar komen als je niet heel snel stop, kreun ik. Haar mond gaat nog verder rond mijn lul, langzaam verdwijnt hij helemaal in haar keel. De tong streelt krachtig langs mijn lul. Ineens komt mijn zaad met kracht naar buiten gespoten: Mijn zaad wordt allemaal op gevangen in haar keel: Mijn lul verslapt nog iets verder en glijdt tussen haar lippen vandaan.

Ik zak achterover in de stoel: Gerda likt haar lippen af en kijkt mij heel geil aan: Ik ga op mijn knieën zitten en sla haar jurkje omhoog, er komt een warme gloed onder haar jurkje uit.

Ik ruik haar vrouwelijkheid wat het vuur weer doet ontvlammen in mijn lichaam. Mijn lippen raken haar bruine huid en langzaam ga ik met mijn tong verder omhoog, ik laat een nat spoor achter. Met mijn tanden trek ik een spoor over haar dijen, mijn vingers kneden haar grote benen. Langzaam gaan haar benen verder uit elkaar: Haar hoofd zakt achterover tegen de leuning van de stoel aan.

Haar billen komen verder van de zitting af. De dijen vallen nog verder uit elkaar, mijn vingers raken haar natte kutje, met een diepe kreun laat Gerda weten dat ik op de goede weg ben. Ik trek het slipje iets opzij waardoor haar zalige kale poesje zichtbaar wordt.

De lipjes staan al een klein stukje open, er komt een beetje vocht tussen de lipjes uit druppelen. Met mijn tong streel ik heel zachtjes de druppels weg: Oooo vreet mij op jongen ik wil klaarkomen ooooo ga door jaa het is zo lekker, gromt Gerda.

Ik steek mijn tong in haar grotje en met mijn vingers streel ik een beetje hard over het klitje. Met mijn andere hand streel ik haar machtige billen. Zij zakt nog iets verder onderuit waardoor haar hele onderlichaam van de stoel af ligt. Ik streel haar kontgaatje met een vinger, heel even steek ik een vinger in haar natte poesje en laat hem dan in haar gaatje glijden: Met lange halen streel ik met mijn tong haar lipjes en het klitje mijn vingers neuken haar beide gaatjes.

Met een heel diepe grom komt Gerda tot een ontlading. Mijn hoofd wordt beet gepakt en stevig tegen haar kutje aangedrukt. Ik proef haar sappen en lik er zoveel mogelijk van op. Even later laat zij mijn hoofd los en zakt ontspannen terug in haar stoel.

Als wij beide weer een beetje op adem zijn gekomen kijkt Gerda mij strak aan: Ik kijk haar aan en glimlach haar toe. Met een stevige stap loopt Gerda de tuin uit en gaat bij haar zelf naar binnen. Ik blijf nog even zitten en kijk een beetje in het rond, langzaam zak ik een beetje onderuit en geniet van de warme zonnestralen die over mijn lichaam strelen. Ik heb mijn slip niet meer aan getrokken, de warmte van de zon geeft mij een heel zalig gevoel in mijn ballen, mijn lul begint erdoor weer te groeien met schokjes komt hij langzaam weer omhoog.

Even later ligt hij weer hard op mijn buik. Ik kijk er even naar en lach er een beetje om: Vraag ik mezelf hardop af. Mijn hand streelt langs mijn ballen en raakt heel even mijn harde paal aan. Er gaat een schok door mijn onderlichaam, snel laat ik hem los want misschien gaat er vanavond nog wel iets moois gebeuren en dan heb ik liever mijn zaad nog even bij de hand.

Ik kijk in de kast wat voor groente er nog is en in de koelkast pak ik een paar lekkere biefstukjes. Ik ga het diner voorbereiden. Als ik alles heb klaar staan kijk ik op de klok, het is bijna half zes. De spullen die een poosje langer nodig hebben om gaar te worden zet ik vast op. Als het een beetje staat te koken ga ik naar boven en neem even een uitgebreide douche. Als ik een kwartiertje later beneden kom zie ik dat het bijna zes uur is. Ik zet de rest van de spullen op en loop even naar de poort.

Ik draai deze op slot en ga weer terug het huis in. De tafel doe ik netjes dekken en zet er ook een kaars bij, het gebeurt vaak dat als ik samen met mijn vrouw een intiem diner heb dat er een kaars op de tafel staat. Dus die kaars kan nu ook wel op de tafel erbij staan.

Even later gaat de bel, ik loop naar de deur en open hem. Gerda staat voor de deur, netjes opgemaakt en in een heel mooie rok die tot net boven haar knieën komt. Een leuke bijpassende bloes, de knoopjes zijn redelijk ver open ik kan haar borsten redelijk zien. De haren zijn heel netjes in golven langs haar hoofd gekapt. Aan haar voeten draagt zij een paar mooie pump met een vrij hoge hak. Haar benen zijn gestoken in nylons. Kom binnen schoonheid, zeg ik als ik mijn verbazing heb verwerkt.

Je ziet er heel mooi uit, zeg ik als de deur gesloten is. Lachend kijkt Gerda mij aan: Wij lopen de kamer in. Zullen wij maar gelijk aan het eten beginnen? Ja, lekker ik heb best trek, antwoord Gerda. Ik help haar met de stoel en loop dan terug naar de keuken.

Als ik even later weer terug kom met twee borden waar het eten al netjes op ligt hoor ik een zucht: Ik zet het bord bij haar neer en vraag of zij iets wil drinken.

Ja, lekker doe mij maar een glas water, antwoord Gerda. Ik schenk voor ons beide een glas water in en ga tegen over har zitten. Zwijgend ieder met zijn eigen gedachte eten wij het bord leeg. Als de borden leeg zijn kijk ik Gerda aan: Of wil je nog wat meer? Nee, het was echt genoeg ik heb zalig gegeten en ook dat is heel lang geleden dat het mij zo goed heeft gesmaakt, zucht zij.

Ik blijf even zitten en kijk haar aan, in haar ogen is een soort genot te zien. Ik ruim de borden van de tafel af en zet alles in de keuken, als toetje nemen wij beide een kopje koffie. Ik voel onder de tafel haar voet langs mijn been gaan. Het was echt fantastisch Ronald, ik heb er heel erg van genoten, fluistert Gerda.

Ik heb er ook van genoten om met een mooie vrouw aan de tafel te mogen zitten, antwoord ik haar. Ik heb een lekkere rustige muziek aanstaan: Ik sta op en steek mijn hand uit, Gerda legt haar hand op die van mij, zachtjes trek ik haar omhoog en neem haar in mijn armen. Het is een heel rustig nummer en langzaam schuifelen wij strak tegen elkaar aan. Na een paar nummers voel ik haar handen langzaam over mijn rug dwalen, bij mijn billen stopt zij en gaat dan weer terug omhoog.

Door deze manier van zachte strelingen groeit het genot weer sterk in mijn lichaam. Het genot wordt versterkt door haar borsten die tegen mijn borst aan gedrukt zijn.

De tepels staan hard naar voren, het is een apart gevoel om die tegen mijn borst aan te voelen. Ik laat mijn handen over haar rug glijden en stop niet bij haar billen, mijn handen strelen haar billen en gaan dan weer naar boven.

Ik druk mijn harde paal strak tegen haar aan: Dat kan kloppen, antwoord ik, het zou heel goed kunnen dat het mijn paal is die dat doet.

Mmmmm kreunt zij zachtjes in mijn oor. Haar lippen vinden die van mij, onze tongen strelen elkaar zachtjes maar wel stevig. Het is een heel passievolle zoen die heel lang duurt. Onze handen strelen elkaar overal waar wij maar bij kunnen. Ik voel dat haar benen zijn gehuld in kousen en niet in een panty.

Ik streel met mijn vingers langs de bandjes waar haar kousen mee op gehouden worden: Een verzameling grote borsten, dikke tieten, allemaal echte, zachte grote memmen. Een grote porno pik om veel cum in haar meisjes kutje te spuiten. Quote of marthijn on Tuesday 10 December at Of ze nu echt zijn of niet, deze enorme borsten bewegen mooi mee. Daarom wensen we je nog veel plezier op de site en hebben slechts 1 verzoekje: Klik hier als de automatische installatie van Adobe Flash niet start. Massage , Klaarkomen , Grote tepels , Japanse porno.

Sex films over over lactatie met o. Dat ik een zoogdier ben is inmiddels meer dan duidelijk. Ik laat je voor me staan, ik neem alle tijd om jou schaamteloos te bewonderen.

Understanding 24 Knipoog Flirt. Zoeken in Zoeken naar.

borsten melken vakantie sex

Dildo amateur escort den haag


Een sexy Hawaïaanse slet  showt haar super geile lichaam, mooie grote natuurlijke borsten en een mooi roze kutje. Contact Webmasters Advertisers Account: Ken je iemand met een fetish voor tieten melken?

Please read this page for more informations. Arab porno , Grote tepels. Je moet haar maar alles leren wat er voor een vrouw te leren valt. Even knijp ik naar jouw tepels, trek eraan en druk erop, ik voel ze verder opzwellen in mijn vingers. Jouw borsten beginnen schieten daardoor naar voren en naar achteren. Kan ik me voorstellen man hoorde ik mijn pa reageren. Meisje met 9 pruiken Stripperin41 42 Knipoog Flirt. Blonde kutjes Mastuberend komt de mooie meid klaar.

Wil je er nog een, vraag ik haar. Het is dat je zo aandringt, lacht zij mij toe. Haar vingers pakken een bonbon uit de doos. Ik sta op om het doosje in de keuken te zetten: Maar ze smelten in de zon, zeg ik lachend Als je er nog meer wilt pak je ze maar, ze staan op het aanrecht in de schaduw.

Komt je vrouw geen thee drinken? Nee, die is naar haar moeder toe, die werd weer eens een beetje gek en wilde haar dochter weer om zich heen hebben, antwoord ik, ik kan niet zo erg goed met haar overweg en ga er bijna nooit naar toe.

Komt zij vanavond weer thuis? Is haar volgende vraag. Nee, zij blijft weg tot morgenmiddag, antwoord ik. Dan heb je het rijk alleen net als ik, lacht Gerda mij toe. Dat is zo, kom je vanavond bij mij eten? Dat lijkt mij lekker ik hoop dat je een lekker stukje vlees hebt, geeft Gerda als antwoord.

Met mijn hand streel ik over mijn lul heen en zeg: Gerda draait zich naar mij toe, dat wil ik dan wel eens zien, fluistert zij. Mijn hand streelt nog even over de bobbel die langzaam groter wordt. Ik ga staan en trek mijn slip uit, mijn half harde lul komt tevoorschijn. Ik neem hem in mijn hand en hij groeit gelijk naar volle stijfheid. Mmmmmmm dat is inderdaad een lekker stukje vlees, maar je zou het niet leuk vinden als ik dat zou op eten, al zou ik mijn tanden er wel in willen zetten, kreunt Gerda.

Ik doe een stapje dichterbij: Haar vingers sluiten zich rond mijn harde paal. Als ik ernaar kijk word ik nog geiler, de eikel komt tussen haar vingers uit en wordt heel erg donker rood. Met haar tong likt zij zachtjes langs mijn eikel. Het genot schiet door mijn ballen: Mijn eikel verdwijnt in haar mond, ik voel de tong stevig over mijn eikel strelen. Haar tong drukt zij een heel klein stukje in mijn plasgaatje, dit geeft mij een zalig gevoel.

Het zaad voel ik met een sneltrein vaart omhoog komen. Oooooo Gerda ik voel mijn zaad komen oooooo ik ga klaar komen als je niet heel snel stop, kreun ik. Haar mond gaat nog verder rond mijn lul, langzaam verdwijnt hij helemaal in haar keel. De tong streelt krachtig langs mijn lul. Ineens komt mijn zaad met kracht naar buiten gespoten: Mijn zaad wordt allemaal op gevangen in haar keel: Mijn lul verslapt nog iets verder en glijdt tussen haar lippen vandaan.

Ik zak achterover in de stoel: Gerda likt haar lippen af en kijkt mij heel geil aan: Ik ga op mijn knieën zitten en sla haar jurkje omhoog, er komt een warme gloed onder haar jurkje uit. Ik ruik haar vrouwelijkheid wat het vuur weer doet ontvlammen in mijn lichaam. Mijn lippen raken haar bruine huid en langzaam ga ik met mijn tong verder omhoog, ik laat een nat spoor achter. Met mijn tanden trek ik een spoor over haar dijen, mijn vingers kneden haar grote benen. Langzaam gaan haar benen verder uit elkaar: Haar hoofd zakt achterover tegen de leuning van de stoel aan.

Haar billen komen verder van de zitting af. De dijen vallen nog verder uit elkaar, mijn vingers raken haar natte kutje, met een diepe kreun laat Gerda weten dat ik op de goede weg ben.

Ik trek het slipje iets opzij waardoor haar zalige kale poesje zichtbaar wordt. De lipjes staan al een klein stukje open, er komt een beetje vocht tussen de lipjes uit druppelen. Met mijn tong streel ik heel zachtjes de druppels weg: Oooo vreet mij op jongen ik wil klaarkomen ooooo ga door jaa het is zo lekker, gromt Gerda. Ik steek mijn tong in haar grotje en met mijn vingers streel ik een beetje hard over het klitje. Met mijn andere hand streel ik haar machtige billen.

Zij zakt nog iets verder onderuit waardoor haar hele onderlichaam van de stoel af ligt. Ik streel haar kontgaatje met een vinger, heel even steek ik een vinger in haar natte poesje en laat hem dan in haar gaatje glijden: Met lange halen streel ik met mijn tong haar lipjes en het klitje mijn vingers neuken haar beide gaatjes.

Met een heel diepe grom komt Gerda tot een ontlading. Mijn hoofd wordt beet gepakt en stevig tegen haar kutje aangedrukt. Ik proef haar sappen en lik er zoveel mogelijk van op. Even later laat zij mijn hoofd los en zakt ontspannen terug in haar stoel. Als wij beide weer een beetje op adem zijn gekomen kijkt Gerda mij strak aan: Ik kijk haar aan en glimlach haar toe. Met een stevige stap loopt Gerda de tuin uit en gaat bij haar zelf naar binnen. Ik blijf nog even zitten en kijk een beetje in het rond, langzaam zak ik een beetje onderuit en geniet van de warme zonnestralen die over mijn lichaam strelen.

Ik heb mijn slip niet meer aan getrokken, de warmte van de zon geeft mij een heel zalig gevoel in mijn ballen, mijn lul begint erdoor weer te groeien met schokjes komt hij langzaam weer omhoog. Even later ligt hij weer hard op mijn buik. Ik kijk er even naar en lach er een beetje om: Vraag ik mezelf hardop af. Mijn hand streelt langs mijn ballen en raakt heel even mijn harde paal aan.

Er gaat een schok door mijn onderlichaam, snel laat ik hem los want misschien gaat er vanavond nog wel iets moois gebeuren en dan heb ik liever mijn zaad nog even bij de hand. Ik kijk in de kast wat voor groente er nog is en in de koelkast pak ik een paar lekkere biefstukjes. Ik ga het diner voorbereiden. Als ik alles heb klaar staan kijk ik op de klok, het is bijna half zes. De spullen die een poosje langer nodig hebben om gaar te worden zet ik vast op.

Als het een beetje staat te koken ga ik naar boven en neem even een uitgebreide douche. Als ik een kwartiertje later beneden kom zie ik dat het bijna zes uur is. Ik zet de rest van de spullen op en loop even naar de poort. Ik draai deze op slot en ga weer terug het huis in. De tafel doe ik netjes dekken en zet er ook een kaars bij, het gebeurt vaak dat als ik samen met mijn vrouw een intiem diner heb dat er een kaars op de tafel staat. Dus die kaars kan nu ook wel op de tafel erbij staan.

Even later gaat de bel, ik loop naar de deur en open hem. Gerda staat voor de deur, netjes opgemaakt en in een heel mooie rok die tot net boven haar knieën komt. Een leuke bijpassende bloes, de knoopjes zijn redelijk ver open ik kan haar borsten redelijk zien. De haren zijn heel netjes in golven langs haar hoofd gekapt.

Aan haar voeten draagt zij een paar mooie pump met een vrij hoge hak. Haar benen zijn gestoken in nylons. Kom binnen schoonheid, zeg ik als ik mijn verbazing heb verwerkt. Je ziet er heel mooi uit, zeg ik als de deur gesloten is. Lachend kijkt Gerda mij aan: Wij lopen de kamer in.

Zullen wij maar gelijk aan het eten beginnen? Ja, lekker ik heb best trek, antwoord Gerda. Ik help haar met de stoel en loop dan terug naar de keuken. Als ik even later weer terug kom met twee borden waar het eten al netjes op ligt hoor ik een zucht: Ik zet het bord bij haar neer en vraag of zij iets wil drinken. Ja, lekker doe mij maar een glas water, antwoord Gerda. Ik schenk voor ons beide een glas water in en ga tegen over har zitten.

Zwijgend ieder met zijn eigen gedachte eten wij het bord leeg. Als de borden leeg zijn kijk ik Gerda aan: Of wil je nog wat meer? Nee, het was echt genoeg ik heb zalig gegeten en ook dat is heel lang geleden dat het mij zo goed heeft gesmaakt, zucht zij. Ik blijf even zitten en kijk haar aan, in haar ogen is een soort genot te zien. Ik ruim de borden van de tafel af en zet alles in de keuken, als toetje nemen wij beide een kopje koffie. Ik voel onder de tafel haar voet langs mijn been gaan. Het was echt fantastisch Ronald, ik heb er heel erg van genoten, fluistert Gerda.

Ik heb er ook van genoten om met een mooie vrouw aan de tafel te mogen zitten, antwoord ik haar. Ik heb een lekkere rustige muziek aanstaan: Ik sta op en steek mijn hand uit, Gerda legt haar hand op die van mij, zachtjes trek ik haar omhoog en neem haar in mijn armen. Het is een heel rustig nummer en langzaam schuifelen wij strak tegen elkaar aan. Na een paar nummers voel ik haar handen langzaam over mijn rug dwalen, bij mijn billen stopt zij en gaat dan weer terug omhoog.

Door deze manier van zachte strelingen groeit het genot weer sterk in mijn lichaam. Het genot wordt versterkt door haar borsten die tegen mijn borst aan gedrukt zijn. De tepels staan hard naar voren, het is een apart gevoel om die tegen mijn borst aan te voelen. Ik laat mijn handen over haar rug glijden en stop niet bij haar billen, mijn handen strelen haar billen en gaan dan weer naar boven.

Ik druk mijn harde paal strak tegen haar aan: Dat kan kloppen, antwoord ik, het zou heel goed kunnen dat het mijn paal is die dat doet. Masturbatie , Dik , Grote tepels. Ik herinner me nog zo vertelde mijn vader dat Katja een klein meisje was en altijd samen met me in bad wilde. Ondeugend dame stopt heel voorzichtig een vingeren in zijn kont om ondertussen zijn prostaat te melken voor extreme orgasme.

Zo te zien gebruik je een adblocker waardoor je nu hier geen advertentie ziet maar dit stukje tekst. Je weet dat er een volgende keer zal zijn, een volgende keer waarbij jouw borsten door mij onderhanden worden genomen.

Nadine laat haar grote tepels dansen. Japanse laat zien hoeveel melk er uit haar gigantische borsten komt bekeken - Geüpload door ramkam 0. Haar tepelhof donkerbruin en groot. Dan is dit toch een gaaf idee om de kaarsjes van zijn verjaardagstaart uit te "blazen". Gewoon in ons eigen kikkerlandje worden mannen letterlijk uitgemolken. Zij drink haar moedermelk en laat zich helemaal onder spuiten.

borsten melken vakantie sex