Buurvrouw beffen kittelaar likken

buurvrouw beffen kittelaar likken

Mastuberen in de buitenlucht daar houden deze lesbische m De milf zuigt aan de grote tepels van de lesbi en neukt haar. De lesbische milf geeft de twee jonge lesbi meisjes les i Geile lesbo's mastuberen in de zon. Roodharige lesbo beft blonde slet. Het geil loopt over de hand van haar lesbische vriendin. De kittelaar masserend likt de lesbo haar anus. Geil sap druipt uit de kut van deze lesbische slet.

Na de bef beurt vingert ze met twee handen haar lesbo vri Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Vingeren en beffen daar houden deze donkeren lesbi meiden Na de bef beurt een geile wasbeurt. Om de beurt beffen de geile meiden elkaars natte kut. Tijdens het vuistneuken druipt het geil langs haar arm. Mijn ogen dwaalden af naar haar flinke borsten , en ik kon 1 tepel door haar shirt heen zien zitten.

Hier kreeg ik een flinke stijve van. Na een tijdje was ze klaar en stond op. Zodra ze weg was ging ik masturberen , denkend aan de buurvrouw. Die week kwam ze nog een paar keer op mijn computer werken, telkens precies toen mijn ouders niet thuis waren.

Ze maakte soms ook weer opmerkingen dat ik zo groot was geworden, en ze vroeg naar mijn ervaring met meisjes. Helaas moest ik antwoorden dat ik nog niet zo veel ervaring had. Ze vroeg ook of ik wel eens over seks dacht, en ik gaf toe van wel. Nu wist ik zeker dat ze het met me wilde doen, maar ik durfde niets te doen, en zij deed ook niks. Een paar dagen later besloot ik het toch te proberen.

Ik zag haar man en kinderen samen weg gaan, en ik was zelf alleen thuis. Ik liep naar het huis aan de overkant. De buurvrouw deed de deur open, en vroeg vriendelijk wat ik kwam doen. Ze liet me binnen, en toen ik op de bank ging zitten zakte zij vlak naast mij neer, behoorlijk dicht tegen me aan. Ze rook weer zo lekker, en door haar warme lichaam tegen me aan kreeg ik weer een stijve.

Ik voelde me een beetje ongemakkelijk, ook omdat we allebei eigenlijk niets te zeggen hadden. Toen zei mijn lekkere buurvrouw opeens: Ze wachtte het antwoord niet af, ze legde haar hand op mijn bovenbeen, boog naar me toe en begon me te kussen. Ik stak mijn tong in haar mond. Terwijl we wild aan het tongen waren, pakte ik met een hand haar borst vast en kneep erin.

Het voelde heerlijk zacht. Ik zag haar tepels al door de stof van haar shirt heen priemen. Ik wilde haar borsten bloot zien, dus ik trok haar shirt uit. Gelukkig deed ze zelf haar bh uit want dat leek me best lastig. Haar borsten waren in het echt nog mooier dan ik me had voorgesteld, behoorlijk groot en stevig, een klein beetje uit elkaar staand, met grote tepels erop.

Ik kon er niet vanaf blijven. Ik likte over allebei haar borsten heen, daarna likte ik een voor een haar tepels, en nam er een in mijn mond. Ik zoog er aan, zodat de tepel nog stijver werd dan hij al was. Daarna deed ik hetzelfde bij haar andere tepel. Ondertussen zat mijn buurvrouw ook niet stil. Ze kneep in mijn stijve lul, die nog steeds in mijn broek zat. Ze maakte mijn gulp open en duwde haar hand naar binnen. Zo had ze nog niet echt veel ruimte, dus ik deed mijn knoop los en trok mijn broek naar beneden.

Zij deed mijn boxershort uit, waardoor mijn stijve eindelijk de vrijheid kreeg. Ze begon me gelijk stevig af te trekken. Ik voelde dat ik al bijna klaar ging komen, dus ik vroeg aan mijn buurvrouw om het rustig aan te doen. Ze liet mijn lul even los. Gelijk ging ik verder met haar borsten. Ik zoog weer aan haar tepels, en beet er soms zachtjes in. Aan haar gezichtsuitdrukking te zien vond ze het erg geil. Mijn buurvrouw kon niet van mijn lul afblijven, ze ging me weer aftrekken.

Ik had mijn benen uit elkaar, zij zakte met haar hoofd naar beneden, richting mijn stijve. Ze ging met haar tong langs haar lippen, zo geil vond ze het. Daarna likte ze zachtjes over mijn eikel heen, terwijl ze me heel geil aankeek. Bij de eerste aanraking van haar tong ging er een siddering door mijn lichaam heen.

Ze nam mijn hele eikel in haar mond en zoog er aan, steeds harder. Terwijl ze dat deed, kneep ze met een hand in mijn kont, wat ook erg lekker aanvoelde. Ze streek met een vinger door mijn bilnaad, en stopte bij mijn anus.

Ze duwde haar vinger zo mijn gaatje in, en begon me er zachtjes me te neuken. Ondertussen nam ze mijn lul steeds dieper in haar mond. Toen ze niet verder kon, ging ze met haar hoofd weer omhoog en daarna weer naar beneden. Dit bleef ze herhalen. Ze keek me nog steeds met een geile blik aan, en ze vingerde ook nog steeds mijn kont.

Toen ze me nog sneller en dieper ging pijpen, voelde ik dat ik klaar ging komen. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen, en ik kwam zoals ik nog nooit gekomen was. Ik kreunde van geilheid. Ik zag hoe mijn buurvrouw alles doorslikte, en met haar tong de restjes van haar lippen en mijn lul afhaalde. Zij ging op de bank zitten, ik tussen haar benen in. Ik maakte de knoop van haar broek open. Daarna kneep ik nog even zachtjes in haar borsten, ik kon er niet van afblijven.

Daarna volgde de rits, en ik trok langzaam haar broek naar beneden. Ze hielp me een beetje, door haar kont van de bank af te tillen. Nu had ze alleen nog maar een wit slipje aan, waardoorheen ik haar geile schaamlippen zag zitten. Ik likte er aan, door haar slipje heen. Gelijktijdig had ik met beide handen haar borsten weer vastgepakt.

Zo ging ik even door, totdat mijn buurvrouw me smeekte om haar slipje uit te doen. Dit deed ik uiteindelijk ook, en daar zag ik haar heerlijke geile dikke kut. Ze had aardig wat schaamhaar, maar het was duidelijk dat ze een beetje haar bij haar lippen had weggehaald, want die waren goed te zien. Ze had behoorlijk grote schaamlippen, en een volgens mij niet zo grote clitoris dit was de eerste die ik in mijn leven heb gezien.

Ik streelde met de vingers van een hand over haar poesje heen, soms zachtjes haar klitje aanrakend. Voorzichtig ging ik met een vinger tussen haar lippen naar binnen, steeds verder.

Mijn buurvrouw begon flink te kreunen. Langzaam stopte ik er een 2e vinger bij. Het voelde niet zo strak, waarschijnlijk omdat ze al 40 was en al een heleboel was gewend. Er volgde zelfs nog een 3e vinger, maar toen zat ze wel aardig vol. Ik begon mijn vingers heen en weer te halen, terwijl een vinger van mijn andere hand over haar clitoris wreef.

Ik vingerde haar steeds harder, ze begon steeds harder te kreunen. Opeens haalde ik al mijn vingers uit haar kutje. Ik likte langzaam over haar lippen heen, tot aan haar klitje. Daar haalde ik mijn tong een aantal keer overheen. Toen ging ik weer naar beneden, en vond de opening van haar poesje. Ik duwde mijn tong naar binnen, totdat ik niet verder meer kon. Ik zette mijn lippen op haar schaamlippen, en zoog er zachtjes op terwijl mijn tong nog steeds in haar kut zat en mijn vinger steeds sneller over haar clitoris ging.

Soms ging ik met mijn tong langs haar klitje, dan weer over haar lippen en haar kutje in. Maar dat wilde ik nog niet, dus ik stopte met haar te beffen. Ik beval haar zich om te draaien.

.

Seks gratis wijdbeens neuken

Een poosje geleden kwam die bewuste buurvrouw een keer langs toen mijn ouders er niet waren. Ze wilde iets bij mij op de computer doen, want zij zelf hebben nogal een slechte computer. Ik vond het wel goed, en liet haar binnen. Toen ze langs me liep viel me op hoe lekker ze rook, zo rook ze normaal nooit. Ze liep naar de computer toe en ik liep achter haar aan, naar haar lekkere kont kijkend.

Terwijl ze achter de computer aan het werk was ging ik naast haar staan, om te kijken hoe het ging. Mijn ogen dwaalden af naar haar flinke borsten , en ik kon 1 tepel door haar shirt heen zien zitten.

Hier kreeg ik een flinke stijve van. Na een tijdje was ze klaar en stond op. Zodra ze weg was ging ik masturberen , denkend aan de buurvrouw. Die week kwam ze nog een paar keer op mijn computer werken, telkens precies toen mijn ouders niet thuis waren. Ze maakte soms ook weer opmerkingen dat ik zo groot was geworden, en ze vroeg naar mijn ervaring met meisjes. Helaas moest ik antwoorden dat ik nog niet zo veel ervaring had.

Ze vroeg ook of ik wel eens over seks dacht, en ik gaf toe van wel. Nu wist ik zeker dat ze het met me wilde doen, maar ik durfde niets te doen, en zij deed ook niks. Een paar dagen later besloot ik het toch te proberen. Ik zag haar man en kinderen samen weg gaan, en ik was zelf alleen thuis. Ik liep naar het huis aan de overkant. De buurvrouw deed de deur open, en vroeg vriendelijk wat ik kwam doen. Ze liet me binnen, en toen ik op de bank ging zitten zakte zij vlak naast mij neer, behoorlijk dicht tegen me aan.

Ze rook weer zo lekker, en door haar warme lichaam tegen me aan kreeg ik weer een stijve. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk, ook omdat we allebei eigenlijk niets te zeggen hadden. Toen zei mijn lekkere buurvrouw opeens: Ze wachtte het antwoord niet af, ze legde haar hand op mijn bovenbeen, boog naar me toe en begon me te kussen.

Ik stak mijn tong in haar mond. Terwijl we wild aan het tongen waren, pakte ik met een hand haar borst vast en kneep erin. Het voelde heerlijk zacht. Ik zag haar tepels al door de stof van haar shirt heen priemen. Ik wilde haar borsten bloot zien, dus ik trok haar shirt uit. Gelukkig deed ze zelf haar bh uit want dat leek me best lastig.

Haar borsten waren in het echt nog mooier dan ik me had voorgesteld, behoorlijk groot en stevig, een klein beetje uit elkaar staand, met grote tepels erop. Ik kon er niet vanaf blijven. Ik likte over allebei haar borsten heen, daarna likte ik een voor een haar tepels, en nam er een in mijn mond.

Ik zoog er aan, zodat de tepel nog stijver werd dan hij al was. Daarna deed ik hetzelfde bij haar andere tepel. Ondertussen zat mijn buurvrouw ook niet stil. Ze kneep in mijn stijve lul, die nog steeds in mijn broek zat. Ze maakte mijn gulp open en duwde haar hand naar binnen. Zo had ze nog niet echt veel ruimte, dus ik deed mijn knoop los en trok mijn broek naar beneden.

Zij deed mijn boxershort uit, waardoor mijn stijve eindelijk de vrijheid kreeg. Ze begon me gelijk stevig af te trekken. Ik voelde dat ik al bijna klaar ging komen, dus ik vroeg aan mijn buurvrouw om het rustig aan te doen. Ze liet mijn lul even los. Gelijk ging ik verder met haar borsten. Ik zoog weer aan haar tepels, en beet er soms zachtjes in. Aan haar gezichtsuitdrukking te zien vond ze het erg geil.

Mijn buurvrouw kon niet van mijn lul afblijven, ze ging me weer aftrekken. Ik had mijn benen uit elkaar, zij zakte met haar hoofd naar beneden, richting mijn stijve. Ze ging met haar tong langs haar lippen, zo geil vond ze het. Daarna likte ze zachtjes over mijn eikel heen, terwijl ze me heel geil aankeek.

Bij de eerste aanraking van haar tong ging er een siddering door mijn lichaam heen. Ze nam mijn hele eikel in haar mond en zoog er aan, steeds harder. Terwijl ze dat deed, kneep ze met een hand in mijn kont, wat ook erg lekker aanvoelde. Ze streek met een vinger door mijn bilnaad, en stopte bij mijn anus. Ze duwde haar vinger zo mijn gaatje in, en begon me er zachtjes me te neuken. Ondertussen nam ze mijn lul steeds dieper in haar mond.

Toen ze niet verder kon, ging ze met haar hoofd weer omhoog en daarna weer naar beneden. Dit bleef ze herhalen. Ze keek me nog steeds met een geile blik aan, en ze vingerde ook nog steeds mijn kont. Toen ze me nog sneller en dieper ging pijpen, voelde ik dat ik klaar ging komen. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen, en ik kwam zoals ik nog nooit gekomen was. Ik kreunde van geilheid. Ik zag hoe mijn buurvrouw alles doorslikte, en met haar tong de restjes van haar lippen en mijn lul afhaalde.

Zij ging op de bank zitten, ik tussen haar benen in. Ik maakte de knoop van haar broek open. Daarna kneep ik nog even zachtjes in haar borsten, ik kon er niet van afblijven. Daarna volgde de rits, en ik trok langzaam haar broek naar beneden. Ze hielp me een beetje, door haar kont van de bank af te tillen. Nu had ze alleen nog maar een wit slipje aan, waardoorheen ik haar geile schaamlippen zag zitten.

Ik likte er aan, door haar slipje heen. Gelijktijdig had ik met beide handen haar borsten weer vastgepakt. Zo ging ik even door, totdat mijn buurvrouw me smeekte om haar slipje uit te doen.

Dit deed ik uiteindelijk ook, en daar zag ik haar heerlijke geile dikke kut. Ze had aardig wat schaamhaar, maar het was duidelijk dat ze een beetje haar bij haar lippen had weggehaald, want die waren goed te zien. Ze had behoorlijk grote schaamlippen, en een volgens mij niet zo grote clitoris dit was de eerste die ik in mijn leven heb gezien. Ik streelde met de vingers van een hand over haar poesje heen, soms zachtjes haar klitje aanrakend.

Voorzichtig ging ik met een vinger tussen haar lippen naar binnen, steeds verder. Mijn buurvrouw begon flink te kreunen. Langzaam stopte ik er een 2e vinger bij. Het voelde niet zo strak, waarschijnlijk omdat ze al 40 was en al een heleboel was gewend. Er volgde zelfs nog een 3e vinger, maar toen zat ze wel aardig vol. Ik begon mijn vingers heen en weer te halen, terwijl een vinger van mijn andere hand over haar clitoris wreef. Ik vingerde haar steeds harder, ze begon steeds harder te kreunen.

Opeens haalde ik al mijn vingers uit haar kutje. Ik likte langzaam over haar lippen heen, tot aan haar klitje. Daar haalde ik mijn tong een aantal keer overheen. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren De manier om je nieuwe buurman te verwelkomen   Geile oudere buurvrouw wordt op haar eigen bed geneukt   Mature stijlvolle buurvrouw heeft sex met de buurjongen   De beste Buren pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites. Buurvrouw met hele grote borsten heeft sex met de buurman Geplaatst door amateur mrt 5, Buren 0.

De nieuwe buurman mag zich gelukkig prijzen met zijn buurvrouw. Ze heeft grote borsten en laat zich maar al te graag neuken. Opa leent zijn knappe echtgenote uit aan de jongere buurman Mollige moeder met grote borsten heeft seks met de jongere buurman Op de koffie bij de lekkere buurvrouw, ze gaat heel even douchen Donkere man neukt zijn blonde buurvrouw die grote tieten heeft Seks met de geile buurvrouw in de achtertuin, op een zonnige dag Buurvrouw met grote tieten wordt geneukt door gespierde tatoeage gast Het is gezellig tijdens de maandelijkse partnerruil clubavond Knappe blonde amateur tiener verveelt zich, de hoogste tijd voor een grote pik Afgetrokken en gepijpt worden door zijn knappe buurvrouw Huisvrouw met grote tieten wordt geneukt door de buurman Blonde Duitse buurvrouw ziet er geil uit en ze laat zich neuken Het knappe buurmeisje heeft spijt van haar beslissing Lekker blond wijf met grote tieten, tevens keurige echtgenote, gaat vreemd Oudere tante heeft aandacht van haar neef nodig Lekkere blonde amateur babe weet wel raad met een grote pik.

Previous Geile Duitse mature milf, grote borsten, heeft sex met jonge gast. Next Amateur vriendin wordt in bad in haar kontje geneukt.

Geef een reactie Reactie annuleren. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren. De manier om je nieuwe buurman te verwelkomen. Geile oudere buurvrouw wordt op haar eigen bed geneukt. Mature stijlvolle buurvrouw heeft sex met de buurjongen. Categorized Tag Cloud vingeren BBW mature huisvrouw pijpen tietneuken knap doorslikken anaal grote borsten echtgenote vriendin geil brilletje klaarkomen blond aftrekken hotelkamer brunette koppel berijden masturberen slank moeder beffen lingerie grote tieten creampie grote pik neuken milf dik lesbisch donkere man hondjes cumshot facial webcam buitensex standjes oma trio tiener dildo lekker kontje hangtieten tatoeages buurman bank buurvrouw strand.

Zin in geile webcamsex? Knappe milf, stevige tieten, heeft seks met de vriend van haar dochter jun 10, Schoonmoeder. Opa en oma doen aan partnerruil, opa heeft seks met een jonge vrouw jun 7, Partnerruil , Seksverhaal.buurvrouw beffen kittelaar likken

Mastuberen in de buitenlucht daar houden deze lesbische m De milf zuigt aan de grote tepels van de lesbi en neukt haar. De lesbische milf geeft de twee jonge lesbi meisjes les i Geile lesbo's mastuberen in de zon. Roodharige lesbo beft blonde slet. Het geil loopt over de hand van haar lesbische vriendin.

De kittelaar masserend likt de lesbo haar anus. Geil sap druipt uit de kut van deze lesbische slet. Na de bef beurt vingert ze met twee handen haar lesbo vri Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Vingeren en beffen daar houden deze donkeren lesbi meiden Na de bef beurt een geile wasbeurt.

Om de beurt beffen de geile meiden elkaars natte kut. Tijdens het vuistneuken druipt het geil langs haar arm. Mijn ogen dwaalden af naar haar flinke borsten , en ik kon 1 tepel door haar shirt heen zien zitten.

Hier kreeg ik een flinke stijve van. Na een tijdje was ze klaar en stond op. Zodra ze weg was ging ik masturberen , denkend aan de buurvrouw. Die week kwam ze nog een paar keer op mijn computer werken, telkens precies toen mijn ouders niet thuis waren. Ze maakte soms ook weer opmerkingen dat ik zo groot was geworden, en ze vroeg naar mijn ervaring met meisjes. Helaas moest ik antwoorden dat ik nog niet zo veel ervaring had. Ze vroeg ook of ik wel eens over seks dacht, en ik gaf toe van wel.

Nu wist ik zeker dat ze het met me wilde doen, maar ik durfde niets te doen, en zij deed ook niks. Een paar dagen later besloot ik het toch te proberen. Ik zag haar man en kinderen samen weg gaan, en ik was zelf alleen thuis. Ik liep naar het huis aan de overkant. De buurvrouw deed de deur open, en vroeg vriendelijk wat ik kwam doen. Ze liet me binnen, en toen ik op de bank ging zitten zakte zij vlak naast mij neer, behoorlijk dicht tegen me aan. Ze rook weer zo lekker, en door haar warme lichaam tegen me aan kreeg ik weer een stijve.

Ik voelde me een beetje ongemakkelijk, ook omdat we allebei eigenlijk niets te zeggen hadden. Toen zei mijn lekkere buurvrouw opeens: Ze wachtte het antwoord niet af, ze legde haar hand op mijn bovenbeen, boog naar me toe en begon me te kussen. Ik stak mijn tong in haar mond. Terwijl we wild aan het tongen waren, pakte ik met een hand haar borst vast en kneep erin.

Het voelde heerlijk zacht. Ik zag haar tepels al door de stof van haar shirt heen priemen. Ik wilde haar borsten bloot zien, dus ik trok haar shirt uit. Gelukkig deed ze zelf haar bh uit want dat leek me best lastig. Haar borsten waren in het echt nog mooier dan ik me had voorgesteld, behoorlijk groot en stevig, een klein beetje uit elkaar staand, met grote tepels erop. Ik kon er niet vanaf blijven.

Ik likte over allebei haar borsten heen, daarna likte ik een voor een haar tepels, en nam er een in mijn mond. Ik zoog er aan, zodat de tepel nog stijver werd dan hij al was. Daarna deed ik hetzelfde bij haar andere tepel. Ondertussen zat mijn buurvrouw ook niet stil. Ze kneep in mijn stijve lul, die nog steeds in mijn broek zat.

Ze maakte mijn gulp open en duwde haar hand naar binnen. Zo had ze nog niet echt veel ruimte, dus ik deed mijn knoop los en trok mijn broek naar beneden.

Zij deed mijn boxershort uit, waardoor mijn stijve eindelijk de vrijheid kreeg. Ze begon me gelijk stevig af te trekken. Ik voelde dat ik al bijna klaar ging komen, dus ik vroeg aan mijn buurvrouw om het rustig aan te doen.

Ze liet mijn lul even los. Gelijk ging ik verder met haar borsten. Ik zoog weer aan haar tepels, en beet er soms zachtjes in. Aan haar gezichtsuitdrukking te zien vond ze het erg geil. Mijn buurvrouw kon niet van mijn lul afblijven, ze ging me weer aftrekken. Ik had mijn benen uit elkaar, zij zakte met haar hoofd naar beneden, richting mijn stijve. Ze ging met haar tong langs haar lippen, zo geil vond ze het.

Daarna likte ze zachtjes over mijn eikel heen, terwijl ze me heel geil aankeek. Bij de eerste aanraking van haar tong ging er een siddering door mijn lichaam heen. Ze nam mijn hele eikel in haar mond en zoog er aan, steeds harder.

Terwijl ze dat deed, kneep ze met een hand in mijn kont, wat ook erg lekker aanvoelde. Ze streek met een vinger door mijn bilnaad, en stopte bij mijn anus. Ze duwde haar vinger zo mijn gaatje in, en begon me er zachtjes me te neuken. Ondertussen nam ze mijn lul steeds dieper in haar mond. Toen ze niet verder kon, ging ze met haar hoofd weer omhoog en daarna weer naar beneden. Dit bleef ze herhalen. Ze keek me nog steeds met een geile blik aan, en ze vingerde ook nog steeds mijn kont.

Toen ze me nog sneller en dieper ging pijpen, voelde ik dat ik klaar ging komen. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen, en ik kwam zoals ik nog nooit gekomen was. Ik kreunde van geilheid. Ik zag hoe mijn buurvrouw alles doorslikte, en met haar tong de restjes van haar lippen en mijn lul afhaalde.

Zij ging op de bank zitten, ik tussen haar benen in. Ik maakte de knoop van haar broek open. Daarna kneep ik nog even zachtjes in haar borsten, ik kon er niet van afblijven. Daarna volgde de rits, en ik trok langzaam haar broek naar beneden. Ze hielp me een beetje, door haar kont van de bank af te tillen. Nu had ze alleen nog maar een wit slipje aan, waardoorheen ik haar geile schaamlippen zag zitten.

Ik likte er aan, door haar slipje heen. Gelijktijdig had ik met beide handen haar borsten weer vastgepakt. Zo ging ik even door, totdat mijn buurvrouw me smeekte om haar slipje uit te doen. Dit deed ik uiteindelijk ook, en daar zag ik haar heerlijke geile dikke kut. Ze had aardig wat schaamhaar, maar het was duidelijk dat ze een beetje haar bij haar lippen had weggehaald, want die waren goed te zien. Ze had behoorlijk grote schaamlippen, en een volgens mij niet zo grote clitoris dit was de eerste die ik in mijn leven heb gezien.

Ik streelde met de vingers van een hand over haar poesje heen, soms zachtjes haar klitje aanrakend. Voorzichtig ging ik met een vinger tussen haar lippen naar binnen, steeds verder. Mijn buurvrouw begon flink te kreunen. Langzaam stopte ik er een 2e vinger bij. Het voelde niet zo strak, waarschijnlijk omdat ze al 40 was en al een heleboel was gewend. Er volgde zelfs nog een 3e vinger, maar toen zat ze wel aardig vol. Ik begon mijn vingers heen en weer te halen, terwijl een vinger van mijn andere hand over haar clitoris wreef.

Ik vingerde haar steeds harder, ze begon steeds harder te kreunen. Opeens haalde ik al mijn vingers uit haar kutje. Ik likte langzaam over haar lippen heen, tot aan haar klitje. Daar haalde ik mijn tong een aantal keer overheen. Toen ging ik weer naar beneden, en vond de opening van haar poesje. Ik duwde mijn tong naar binnen, totdat ik niet verder meer kon. Ik zette mijn lippen op haar schaamlippen, en zoog er zachtjes op terwijl mijn tong nog steeds in haar kut zat en mijn vinger steeds sneller over haar clitoris ging.

Soms ging ik met mijn tong langs haar klitje, dan weer over haar lippen en haar kutje in. Maar dat wilde ik nog niet, dus ik stopte met haar te beffen. Ik beval haar zich om te draaien.

.


Dikke lul in natte kut geile hete sex