Dildo neuk me lekker

dildo neuk me lekker

Ik kroop er over heen en zette de dildo tegen mijn sterretje. Ik zakte langzaam over de dildo en voelde hoe ik lekker gevuld werd.

Ik fantaseerde dat Jeannette mij met een voorbinddildo nam en mij met diepe halen liet klaar komen. Na alles wat er voorgevallen was, had ik niet veel nodig om lekker klaar te komen. Ik bewoog sneller op en neer waarbij ik de hele le!

Ooh, wat was dat lekker. Ik trok aan mijn pik en voelde mijn sluitspier samentrekken. Ik kwam heftig klaar en spoot met grote bogen het sperma over de handdoek. De rest van de week voelde ik de spanning stijgen en ik kon niet wachten tot het vrijdag was. Prompt acht uur belde ik bij haar aan en gaf haar een bos rode rozen die ik die middag had gekocht. We dronken samen een wijntje en kletsten over van alles en nog wat.

Plotseling zei Jeannette dat ze naar dit moment had uitgekeken en dat ze enorm veel zin had om dit een vervolg te geven. Er was echter iets wat ze nu moest vertellen en voordat wij verdere stappen zouden ondernemen, dit duidelijk moest worden. Ik houd van buitenseks, vind het leuk om af en toe experimenteren en om eens naar een seksclub te gaan. Het windt mij enorm op dat een andere vrouw meedoet.

Ook vind ik anaal erg lekker en vind het fijn om een ander ook zo te bevredigen. Nou dat was een boodschap zeg, maar tevens een boodschap waar ik niet lang over na hoefde te denken.

Hier kon ik mij in vinden. Jeannette begon te glimlachen en boog zich voorover om mij een heerlijke tongzoen te geven. Mijn pik stond inmiddels op oorlogssterkte en voelde groter dan ooit.

In de slaapkamer rukten wij elkaars kleren van het lijf. Binnen een minuut stonden we naakt tegenover elkaar. Haar prachtige borsten stonden stevig vooruit en haar tepels begonnen al een klein beetje hard te worden.

Ik gleed met mijn handen over haar rug en daalde af naar een paar heerlijke stevige billen. Ik kneep er zachtjes in. Hmmm, niet mits mee, dacht ik nog. Jeannette liet zich niet onbetuigd en zakte door de knieën.

Wat voelde dat heerlijk. Ze likte mijn eikel en ging langzaam met haar tong naar beneden. Rillingen liepen over mijn rug. Ze nam mijn ballen één voor één in haar mond en zoog eraan.

Langzaam ging ze omhoog en likte mijn eikel. Mijn pik glom van het speeksel en met haar hand ging ze over mijn eikel en schoof mijn pik in haar mond. Ik keek van boven toe hoe zij keer op keer deze handeling herhaalde en mijn lul bijna in zijn geheel naar binnen schoof. Door de heerlijke pijpbeurt en spanning van de afgelopen dagen stond mijn pik al snel op ontploffen en ik haalde dus snel mijn pik uit haar mond.

Ze stond op en ik draaide haar met de rug naar mij toe. Ik stond achter haar en streelde haar over haar hele lichaam en kuste haar nek. Ik ging richting haar prachtige borsten, die stevig aanvoelden, en pakte haar tepels vast. Deze waren al hard en ik kneep er zachtjes in. Ik hoorde een luide kreun van Jeannette en ik kneep iets harder. Een luidere kreun was het gevolg. Wat had ze heerlijke borsten.

Ik draaide haar weer om en concentreerde mij op haar prachtige tieten. Ik likte en zoog aan haar harde tepels. Ik kneedde haar tieten en kneep in haar tepels. Na een paar minuten verlegde ik mijn aandacht richting haar heerlijke kutje. Ik kuste mijn een weg naar beneden, ervoor zorgend dat ik geen plek oversloeg.

Ik zoog aan haar klitje en nam deze in mijn mond. Ik likte haar lippen en liet ook haar sterretje niet ongemoeid. Haar vagina rook erg lekker en de zoutige smaak van haar sappen deed mijn pik verder groeien. Met lange halen ging mijn tong van beneden naar boven door haar kut. Ik stak mijn tong er zo ver mogelijk in en likte haar klit. Ik stak twee vingers in haar gleuf die makkelijk naar binnen gleden. Ik neukte haar met mijn vingers en ik voelde Jeannette verkrampen en haar hoogtepunt naderde.

Terwijl ze haar orgasme nog beleefde pakte ik mijn pik en schoof deze bij haar naar binnen. Ik voelde haar kutspieren om mijn pik verkrampen waardoor haar orgasme nog intenser werd. Ze liep naar haar kledingkast en opende de rechter deur.

Een heel arsenaal van allerlei speeltjes werd zichtbaar. Behoorlijk groot, moest ik erkennen. Ik was wel wat gewend maar dit was van een andere categorie. Jeannette smeerde de dildo in met veel glijmiddel en begon mijn anus met haar vingers te bewerken. Ze gleed voorzichtig over mijn anus en stak meteen twee vingers naar binnen.

Ze begon mij te vingeren waarbij ze de vingers steeds dieper in mijn kontje stak. Ik kreunde en zei dat ze er nog een vinger bij moest doen. Ik voelde me ontspannen en een vierde vinger ging er ook bij. Jeannette pakte mij lul vast en begon deze af te trekken. Met mijn kontje gevuld genoot ik ervan om lekker te worden afgetrokken.

Na een paar minuten zei Jeannette: Jeannette ging op haar knieën achter mij zitten en plaatste de dildo tegen mijn sterretje en begon voorzichtig te drukken. Oef, wat was deze groot. Ik ontspande zoveel mogelijk en langzaam werd ik verder opgerekt.

Opeens schoot de reusachtige dildo bij mij naar binnen. Oh ja, dat voelde goed. Jeannette drukte door en ik voelde mij verder ontspannen. De dildo was nu al zeker twintig centimeter naar binnen geschoven.

Ik kreunde luid en Jeannette begon mij te neuken. De pijn maakte plaats voor genot en ik nam mijn pik in mijn hand en begon deze langzaam af te trekken. Ik wist dat ik dit niet lang zou volhouden. Jeannette zette een hogere versnelling in en stootte dieper en dieper in mijn kontje. Ik voelde mijn ballen samenknijpen. Ik vroeg haar of ik mij om kon draaien zodat zij mij kon nemen terwijl ik haar aankeek.

Ze haalde de dildo uit mijn reet en ik draaide mij om. Met een kussen onder mijn billen schoof ze de dildo weer naar binnen. Ik kreunde luid en begon weer aan mijn pik te trekken. Dat was niet aan dovemans oren gezegd en Jeannette voerde het tempo op. Ik voelde dat mijn pik op het punt van exploderen stond en mijn anus kneep samen om de dildo. Ik voelde grote golven sperma opborrelen en ik spoot met dikke stralen over haar tieten, over haar gezicht en mijn lichaam. Zo was ik lang niet meer gekomen.

Langzaam trok ze de dildo uit mijn kontje. Ik lag te trillen van genot en moest even bijkomen. Na een poosje gingen we terug naar de woonkamer om wat te drinken. We lagen lekker tegen elkaar aan en streelden elkaar. Ik zei tegen haar dat ik heerlijk was gekomen en het erg fijn vond dat zij open stond voor experimenten.

Met die gedachten begon mijn pik weer te groeien. Wat zou dat allemaal kunnen zijn. Bij het bed aangekomen ging Jeannette voorover staan.

Ik had een mooi uitzicht over haar billen en haar glinsterende kutje. Zonder verder na te denken schoof ik mijn pik bij haar naar binnen. Haar kutje was kletsnat en ik schoot tot aan mijn ballen naar binnen. Haar gleuf was lekker strak en ik begon in een hoog tempo te neuken. Met lange halen schoof ik in haar en mijn ballen kletsten tegen haar natte kut. Ik maakte mijn vinger nat en drukte deze in haar anus.

Jeannette begon goedkeurend te kreunen. Ik schoof nog een vinger naar binnen en Jeannette begon nu tevens met haar kont te draaien.

Ik haalde mij pik uit haar kut en stootte weer naar binnen en herhaalde dit. Ze kneep haar kutspieren samen en ik voelde het genot daarvan door mijn pik stromen.

Ik stootte nog harder en dieper. Ik pompte mijn lul met grote snelheid diep in haar openstaande poes. Ik bleef nog even doorgaan terwijl Jeannette haar orgasme voelde wegebben en stond te genieten.

In de tussen tijd maakte ik haar sterretje goed nat door haar kutgeil er op te smeren. Jeannette had alweer haar energie terug en zei: Ik pakte een redelijk formaat buttplug uit haar kast en smeerde die in met haar kutsap. Ik drukte de buttplug tegen haar sterretje en langzaam week haar anus en gleed de plug naar binnen. Ik ging op bed liggen. Mijn pik stond recht overeind en Jeannette ging op mij zitten. Ze schoof mijn pik bij haar naar binnen en begon met lange halen op en neer te bewegen.

Heerlijk diep zat ik in haar en we genoten beide intens van dit standje. Mijn handen gingen over haar hele lichaam. Ik kneedde haar borsten en kneep in haar tepels. Ik voelde haar billen. Wat was ze een ongelooflijk lekker seksbeest. We gingen helemaal in elkaar op en ik voelde mijn orgasme opkomen. Jeannette voerde het tempo op terwijl ik haar strakke kut uitwoonde. Totaal uitgeput viel ze voorover.

Na zo tien minuten zijn we samen gaan douchen. De rest van de avond hebben op de bank gezeten, met een lekker wijntje naar de TV gekeken. We waren even uitgepraat.

In de weken die volgden woonde ik meer en meer bij Jeannette en zag mijn appartement alleen als ik wat kleren nodig had. Ik was helemaal vergeten dat ik een paar jaar op mijzelf had willen wonen. We vertelden elkaar onze fantasieën, praatten over de toekomst, hoe lekker we het met elkaar hadden en hoe vrij we op seksueel gebied konden zijn.

We vrijden bijna elke dag en waren verliefd. LISA Het was dinsdagavond en we hadden ons net gedoucht. Ik deed de deur open en daar stond een vrouw van rond de dertig in een strak rokje en met een leuke glimlach. Ik liep achter haar aan de woonkamer binnen en zag dat Jeannette begon te glimlachen. Ze liep op Lisa af en begon haar direct te zoenen en te strelen.

Dat was nog eens een opwindend gezicht dacht ik bij mijzelf. We dronken gezellig een bakkie en hadden het over van alles en nog wat. Ik was natuurlijk wel razend nieuwsgiering wat er de rest van de avond nog zou gebeuren. Lang hoefde ik daarvoor niet te wachten. Nadat we de koffie op hadden zei Jeannette tegen Lisa dat mijn pik een goede pijpbeurt nodig had. Ik voelde dat mijn lul onmiddellijk begon te groeien. Lisa wachtte dan ook niet verder af en trok mijn broek en onderbroek uit.

Mijn pik stond rechtop en werd meteen heerlijk gepijpt door Lisa. Mijn vriendin kon natuurlijk niet achterblijven en hielp ook mee. Jeannette nam een voor een mijn ballen in haar mond en zoog er aan en Lisa schoof mijn pik in haar mond. Naar een minuut of tien stond ik op ontploffen en stelde daarom voor om dit in de slaapkamer voor te zetten.

Daar aangekomen commandeerde Jeannette tegen Lisa dat zij op haar knieën op het bed moest gaan zitten. Jeannette ging achter haar zitten en begon haar klitje achterlangs te bewerken terwijl ze met haar andere hand haar billen hard zat te kneden. Ik keek naar Lisa die met geile blik vol van genot de hele hand in haar nam. Ruw bewoog Jeannette haar vuist in en uit de kut van Lisa.

De laatste begon steeds harder te kreunen en te hijgen. Schreeuwend kwam Lisa klaar en een straal geil spuitte uit haar kletsnatte kut. Ik zat natuurlijk met een keiharde pik deze acties te bekijken en wilde natuurlijk meedoen. Achterover leunend zakte Lisa langzaam met haar kletsnatte kut over mijn pik en begon te bewegen. Met lange halen schoof mijn pik bij haar naar binnen en we genoten beiden intens. Af en toe langzaam, soms hard ging mijn pik bij haar naar binnen.

Ik genoot van het uitzicht dat mijn pik bij haar naar binnen schoof en zag haar heerlijke peervormige borsten op en neer deinen. Inmiddels had Jeannette haar nieuwste dildo voorgebonden en commandeerde Lisa dat ze voorover moest leunen. Ik kom hier elk jaar, we hebben hier een privé bungalow.

Zullen we even een balletje gooien in het water? Ja, zei ik, en hij pakte een tennisbal en gooide hem in het water. Wie hem het eerste heeft! Allebij renden we naar het zwembad en doken erin.

Ik pakte de bal in mijn handen, maar Gert Jan pakte hem eruit. Ik wou hem weer terugpakken, en zo bleven we stoeien. Een aantal keer voelde ik hoe hij mijn lul en zak onder water betaste. Ik deed het ook bij hem. Na een tijdje stoeien merkte ik dat hij een stijve had.

Mijn ouders zijn vandaag naar een dorpje, dus ik ben alleen. Ik wou maar al te graag mee! Bij zijn bungalow aangekomen zag ik het verschil tussen de privé bungalows en de gewone, deze was veel mooier! We liepen naar Gert Jan zijn kamer, en hij deed zijn zwembroek uit.

Hij had een prachtige harde rechte paal van zo'n 18 centimeter, en ballen als een sinaasappel. Bovendien was hij helemaal kaal. Hij trok ook met één ruk mijn zwembroek uit, en kneedde goed in mijn lul en ballen, en ze gaven al snel een antwoord door te groeien. Ga op je rug op mijn bed liggen. Hij bond mijn handen en voeten vast aan zijn bed, en pakte een dildo. Hoe vind je dat? Gert Jan, ik weet niet of Zonder me aan te horen drukte hij de dildo tegen mijn gaatje en duwde hem naar binnen.

Vleugen genot maakten zich van mij meester. Terwijl de dildo lekker in mijn kontje zat te neuken begon Gert Jan met zijn tong mijn lul te bewerken.

Met het puntje van zijn tong ging hij van onder me balzak tot het puntje van mijn eikel. Daarna nam hij mijn lul in zijn mond en zoog me klaar. Hij haalde de dildo uit mijn kont en zei dat ik mocht opstaan.

Nou ja, opstaan, op handen en knieën mocht ik zitten. Hij zette zijn dikke tamp tegen mijn kont aan en gleed naar binnen.

Oei, dat was toch wel wat anders dan die dildo!

Man zoekt vrouw om te neuken neuken prive

Ze ziet er erg lekker uit met een paar strakke billen en een goed formaat borsten. Ze kleedt zich erg leuk waarbij ze haar sterke punten goed uit laat komen. De keren dat we elkaar tegenkwamen was er een duidelijke chemie tussen ons beiden. Je voelde bijna de vonken overspringen. Gisteren, net terug van mijn werk, kwam ik haar weer tegen in de hal.

Ze ging dichter tegen mij aan staan dan strikt noodzakelijk en gaf mij daarbij een goede inkijk in haar decolleté. Ik keek uitdrukkelijk naar haar borstpartij. Ze glimlachte mij toe. We hadden een leuk gesprekje over van alles en nog wat. We stonden op het punt elk naar ons appartement te vertrekken toen Jeannette plotseling zei: Het bleef even stil en ik zag haar van een beetje van kleur verschieten.

Dit was natuurlijk waar we beiden op gehoopt hadden en dus spraken we af om komende vrijdag ergens te gaan eten. Bij het afscheid op de gang gaf ze mij een zoen vol op mijn lippen en fluisterde in mijn oor dat ze niet wachten kon tot het vrijdag was. Ik voelde het kriebelen van binnen en voelde dat mijn pik onmiddellijk hard werd.

Ik zoende haar terug en zei dat ik ook niet kon wachten. Door dit voorval was ik behoorlijk geil geworden. Ik liep richting mij appartement en begon al te fantaseren over hoe de avond zou verlopen. Binnengekomen liep ik meteen naar mijn slaapkamer, trok mij kleren uit en stapte onder douche. Mijn pik stond nog steeds fier vooruit en daar moest natuurlijk wat aan gedaan worden. Ik stapte onder de douche weg en droogde mij af. Ik liep naakt de slaapkamer binnen en spreidde mijn handdoek uit over het bed.

Uit de lade van mijn nachtkast viste ik een dildo met de gedachte om mijzelf lekker anaal te nemen. Ik smeerde wat glijmiddel over de dildo en zette deze rechtop op het bed. Ik kroop er over heen en zette de dildo tegen mijn sterretje. Ik zakte langzaam over de dildo en voelde hoe ik lekker gevuld werd.

Ik fantaseerde dat Jeannette mij met een voorbinddildo nam en mij met diepe halen liet klaar komen. Na alles wat er voorgevallen was, had ik niet veel nodig om lekker klaar te komen. Ik bewoog sneller op en neer waarbij ik de hele le!

Ooh, wat was dat lekker. Ik trok aan mijn pik en voelde mijn sluitspier samentrekken. Ik kwam heftig klaar en spoot met grote bogen het sperma over de handdoek. De rest van de week voelde ik de spanning stijgen en ik kon niet wachten tot het vrijdag was. Prompt acht uur belde ik bij haar aan en gaf haar een bos rode rozen die ik die middag had gekocht. We dronken samen een wijntje en kletsten over van alles en nog wat.

Plotseling zei Jeannette dat ze naar dit moment had uitgekeken en dat ze enorm veel zin had om dit een vervolg te geven. Er was echter iets wat ze nu moest vertellen en voordat wij verdere stappen zouden ondernemen, dit duidelijk moest worden. Ik houd van buitenseks, vind het leuk om af en toe experimenteren en om eens naar een seksclub te gaan.

Het windt mij enorm op dat een andere vrouw meedoet. Ook vind ik anaal erg lekker en vind het fijn om een ander ook zo te bevredigen. Nou dat was een boodschap zeg, maar tevens een boodschap waar ik niet lang over na hoefde te denken. Hier kon ik mij in vinden. Jeannette begon te glimlachen en boog zich voorover om mij een heerlijke tongzoen te geven. Mijn pik stond inmiddels op oorlogssterkte en voelde groter dan ooit.

In de slaapkamer rukten wij elkaars kleren van het lijf. Binnen een minuut stonden we naakt tegenover elkaar. Haar prachtige borsten stonden stevig vooruit en haar tepels begonnen al een klein beetje hard te worden. Ik gleed met mijn handen over haar rug en daalde af naar een paar heerlijke stevige billen.

Ik kneep er zachtjes in. Hmmm, niet mits mee, dacht ik nog. Jeannette liet zich niet onbetuigd en zakte door de knieën. Wat voelde dat heerlijk.

Ze likte mijn eikel en ging langzaam met haar tong naar beneden. Rillingen liepen over mijn rug. Ze nam mijn ballen één voor één in haar mond en zoog eraan.

Langzaam ging ze omhoog en likte mijn eikel. Mijn pik glom van het speeksel en met haar hand ging ze over mijn eikel en schoof mijn pik in haar mond. Ik keek van boven toe hoe zij keer op keer deze handeling herhaalde en mijn lul bijna in zijn geheel naar binnen schoof. Door de heerlijke pijpbeurt en spanning van de afgelopen dagen stond mijn pik al snel op ontploffen en ik haalde dus snel mijn pik uit haar mond.

Ze stond op en ik draaide haar met de rug naar mij toe. Ik stond achter haar en streelde haar over haar hele lichaam en kuste haar nek. Ik ging richting haar prachtige borsten, die stevig aanvoelden, en pakte haar tepels vast. Deze waren al hard en ik kneep er zachtjes in. Ik hoorde een luide kreun van Jeannette en ik kneep iets harder. Een luidere kreun was het gevolg. Wat had ze heerlijke borsten. Ik draaide haar weer om en concentreerde mij op haar prachtige tieten.

Ik likte en zoog aan haar harde tepels. Ik kneedde haar tieten en kneep in haar tepels. Na een paar minuten verlegde ik mijn aandacht richting haar heerlijke kutje. Ik kuste mijn een weg naar beneden, ervoor zorgend dat ik geen plek oversloeg. Ik zoog aan haar klitje en nam deze in mijn mond. Ik likte haar lippen en liet ook haar sterretje niet ongemoeid. Haar vagina rook erg lekker en de zoutige smaak van haar sappen deed mijn pik verder groeien.

Met lange halen ging mijn tong van beneden naar boven door haar kut. Ik stak mijn tong er zo ver mogelijk in en likte haar klit. Ik stak twee vingers in haar gleuf die makkelijk naar binnen gleden. Ik neukte haar met mijn vingers en ik voelde Jeannette verkrampen en haar hoogtepunt naderde. Terwijl ze haar orgasme nog beleefde pakte ik mijn pik en schoof deze bij haar naar binnen. Ik voelde haar kutspieren om mijn pik verkrampen waardoor haar orgasme nog intenser werd. Ze liep naar haar kledingkast en opende de rechter deur.

Een heel arsenaal van allerlei speeltjes werd zichtbaar. Behoorlijk groot, moest ik erkennen. Ik was wel wat gewend maar dit was van een andere categorie. Jeannette smeerde de dildo in met veel glijmiddel en begon mijn anus met haar vingers te bewerken.

Ze gleed voorzichtig over mijn anus en stak meteen twee vingers naar binnen. Ze begon mij te vingeren waarbij ze de vingers steeds dieper in mijn kontje stak. Ik kreunde en zei dat ze er nog een vinger bij moest doen. Ik voelde me ontspannen en een vierde vinger ging er ook bij.

Jeannette pakte mij lul vast en begon deze af te trekken. Met mijn kontje gevuld genoot ik ervan om lekker te worden afgetrokken. Na een paar minuten zei Jeannette: Jeannette ging op haar knieën achter mij zitten en plaatste de dildo tegen mijn sterretje en begon voorzichtig te drukken.

Oef, wat was deze groot. Ik ontspande zoveel mogelijk en langzaam werd ik verder opgerekt. Opeens schoot de reusachtige dildo bij mij naar binnen. Oh ja, dat voelde goed. Jeannette drukte door en ik voelde mij verder ontspannen. De dildo was nu al zeker twintig centimeter naar binnen geschoven. Ik kreunde luid en Jeannette begon mij te neuken.

De pijn maakte plaats voor genot en ik nam mijn pik in mijn hand en begon deze langzaam af te trekken. Ik wist dat ik dit niet lang zou volhouden. Jeannette zette een hogere versnelling in en stootte dieper en dieper in mijn kontje.

Ik voelde mijn ballen samenknijpen. Ik vroeg haar of ik mij om kon draaien zodat zij mij kon nemen terwijl ik haar aankeek. Ze haalde de dildo uit mijn reet en ik draaide mij om. Met een kussen onder mijn billen schoof ze de dildo weer naar binnen. Ik kreunde luid en begon weer aan mijn pik te trekken. Dat was niet aan dovemans oren gezegd en Jeannette voerde het tempo op. Ik voelde dat mijn pik op het punt van exploderen stond en mijn anus kneep samen om de dildo.

Ik voelde grote golven sperma opborrelen en ik spoot met dikke stralen over haar tieten, over haar gezicht en mijn lichaam. Zo was ik lang niet meer gekomen.

Langzaam trok ze de dildo uit mijn kontje. Ik lag te trillen van genot en moest even bijkomen. Na een poosje gingen we terug naar de woonkamer om wat te drinken. We lagen lekker tegen elkaar aan en streelden elkaar. Ik zei tegen haar dat ik heerlijk was gekomen en het erg fijn vond dat zij open stond voor experimenten.

Met die gedachten begon mijn pik weer te groeien. Wat zou dat allemaal kunnen zijn. Bij het bed aangekomen ging Jeannette voorover staan. Ik had een mooi uitzicht over haar billen en haar glinsterende kutje. Zonder verder na te denken schoof ik mijn pik bij haar naar binnen.

Haar kutje was kletsnat en ik schoot tot aan mijn ballen naar binnen. Haar gleuf was lekker strak en ik begon in een hoog tempo te neuken. Met lange halen schoof ik in haar en mijn ballen kletsten tegen haar natte kut.

Ik maakte mijn vinger nat en drukte deze in haar anus. Jeannette begon goedkeurend te kreunen. Ik schoof nog een vinger naar binnen en Jeannette begon nu tevens met haar kont te draaien. Ik haalde mij pik uit haar kut en stootte weer naar binnen en herhaalde dit. Ze kneep haar kutspieren samen en ik voelde het genot daarvan door mijn pik stromen.

Ik stootte nog harder en dieper. Ik pompte mijn lul met grote snelheid diep in haar openstaande poes. Ik bleef nog even doorgaan terwijl Jeannette haar orgasme voelde wegebben en stond te genieten. In de tussen tijd maakte ik haar sterretje goed nat door haar kutgeil er op te smeren. Jeannette had alweer haar energie terug en zei: Ik pakte een redelijk formaat buttplug uit haar kast en smeerde die in met haar kutsap. Ik drukte de buttplug tegen haar sterretje en langzaam week haar anus en gleed de plug naar binnen.

Ik ging op bed liggen. Mijn pik stond recht overeind en Jeannette ging op mij zitten. Ze schoof mijn pik bij haar naar binnen en begon met lange halen op en neer te bewegen. Heerlijk diep zat ik in haar en we genoten beide intens van dit standje. Mijn handen gingen over haar hele lichaam. Ik kneedde haar borsten en kneep in haar tepels. Ik voelde haar billen. Wat was ze een ongelooflijk lekker seksbeest. We gingen helemaal in elkaar op en ik voelde mijn orgasme opkomen.

Jeannette voerde het tempo op terwijl ik haar strakke kut uitwoonde. Totaal uitgeput viel ze voorover. Na zo tien minuten zijn we samen gaan douchen. De rest van de avond hebben op de bank gezeten, met een lekker wijntje naar de TV gekeken. We waren even uitgepraat. In de weken die volgden woonde ik meer en meer bij Jeannette en zag mijn appartement alleen als ik wat kleren nodig had. Ik was helemaal vergeten dat ik een paar jaar op mijzelf had willen wonen.

We vertelden elkaar onze fantasieën, praatten over de toekomst, hoe lekker we het met elkaar hadden en hoe vrij we op seksueel gebied konden zijn. We vrijden bijna elke dag en waren verliefd. LISA Het was dinsdagavond en we hadden ons net gedoucht. Ik deed de deur open en daar stond een vrouw van rond de dertig in een strak rokje en met een leuke glimlach. Ik liep achter haar aan de woonkamer binnen en zag dat Jeannette begon te glimlachen. Ze liep op Lisa af en begon haar direct te zoenen en te strelen.

Allebij renden we naar het zwembad en doken erin. Ik pakte de bal in mijn handen, maar Gert Jan pakte hem eruit. Ik wou hem weer terugpakken, en zo bleven we stoeien. Een aantal keer voelde ik hoe hij mijn lul en zak onder water betaste.

Ik deed het ook bij hem. Na een tijdje stoeien merkte ik dat hij een stijve had. Mijn ouders zijn vandaag naar een dorpje, dus ik ben alleen.

Ik wou maar al te graag mee! Bij zijn bungalow aangekomen zag ik het verschil tussen de privé bungalows en de gewone, deze was veel mooier! We liepen naar Gert Jan zijn kamer, en hij deed zijn zwembroek uit. Hij had een prachtige harde rechte paal van zo'n 18 centimeter, en ballen als een sinaasappel. Bovendien was hij helemaal kaal. Hij trok ook met één ruk mijn zwembroek uit, en kneedde goed in mijn lul en ballen, en ze gaven al snel een antwoord door te groeien.

Ga op je rug op mijn bed liggen. Hij bond mijn handen en voeten vast aan zijn bed, en pakte een dildo. Hoe vind je dat? Gert Jan, ik weet niet of Zonder me aan te horen drukte hij de dildo tegen mijn gaatje en duwde hem naar binnen. Vleugen genot maakten zich van mij meester. Terwijl de dildo lekker in mijn kontje zat te neuken begon Gert Jan met zijn tong mijn lul te bewerken.

Met het puntje van zijn tong ging hij van onder me balzak tot het puntje van mijn eikel. Daarna nam hij mijn lul in zijn mond en zoog me klaar. Hij haalde de dildo uit mijn kont en zei dat ik mocht opstaan. Nou ja, opstaan, op handen en knieën mocht ik zitten. Hij zette zijn dikke tamp tegen mijn kont aan en gleed naar binnen.

Oei, dat was toch wel wat anders dan die dildo! Maar ook hier raakte ik aan gewend en genoot met volle teugen. Hij begon allemaal geile dingen tegen me te zeggen: Hij beukte harder en harder, en ik wou wegkruipen, maar hij had mijn heupen te stevig vast en begon me nog harder te beuken, tot dat hij met zeven harde stralen zijn sperma in mijn darmen spoot.

Hij kreunde en haalde zijn lul uit mijn darmen.dildo neuk me lekker

Ik kroop er over heen en zette de dildo tegen mijn sterretje. Ik zakte langzaam over de dildo en voelde hoe ik lekker gevuld werd. Ik fantaseerde dat Jeannette mij met een voorbinddildo nam en mij met diepe halen liet klaar komen.

Na alles wat er voorgevallen was, had ik niet veel nodig om lekker klaar te komen. Ik bewoog sneller op en neer waarbij ik de hele le! Ooh, wat was dat lekker. Ik trok aan mijn pik en voelde mijn sluitspier samentrekken. Ik kwam heftig klaar en spoot met grote bogen het sperma over de handdoek. De rest van de week voelde ik de spanning stijgen en ik kon niet wachten tot het vrijdag was. Prompt acht uur belde ik bij haar aan en gaf haar een bos rode rozen die ik die middag had gekocht.

We dronken samen een wijntje en kletsten over van alles en nog wat. Plotseling zei Jeannette dat ze naar dit moment had uitgekeken en dat ze enorm veel zin had om dit een vervolg te geven. Er was echter iets wat ze nu moest vertellen en voordat wij verdere stappen zouden ondernemen, dit duidelijk moest worden. Ik houd van buitenseks, vind het leuk om af en toe experimenteren en om eens naar een seksclub te gaan.

Het windt mij enorm op dat een andere vrouw meedoet. Ook vind ik anaal erg lekker en vind het fijn om een ander ook zo te bevredigen. Nou dat was een boodschap zeg, maar tevens een boodschap waar ik niet lang over na hoefde te denken.

Hier kon ik mij in vinden. Jeannette begon te glimlachen en boog zich voorover om mij een heerlijke tongzoen te geven. Mijn pik stond inmiddels op oorlogssterkte en voelde groter dan ooit.

In de slaapkamer rukten wij elkaars kleren van het lijf. Binnen een minuut stonden we naakt tegenover elkaar.

Haar prachtige borsten stonden stevig vooruit en haar tepels begonnen al een klein beetje hard te worden. Ik gleed met mijn handen over haar rug en daalde af naar een paar heerlijke stevige billen. Ik kneep er zachtjes in. Hmmm, niet mits mee, dacht ik nog. Jeannette liet zich niet onbetuigd en zakte door de knieën. Wat voelde dat heerlijk.

Ze likte mijn eikel en ging langzaam met haar tong naar beneden. Rillingen liepen over mijn rug. Ze nam mijn ballen één voor één in haar mond en zoog eraan. Langzaam ging ze omhoog en likte mijn eikel. Mijn pik glom van het speeksel en met haar hand ging ze over mijn eikel en schoof mijn pik in haar mond. Ik keek van boven toe hoe zij keer op keer deze handeling herhaalde en mijn lul bijna in zijn geheel naar binnen schoof. Door de heerlijke pijpbeurt en spanning van de afgelopen dagen stond mijn pik al snel op ontploffen en ik haalde dus snel mijn pik uit haar mond.

Ze stond op en ik draaide haar met de rug naar mij toe. Ik stond achter haar en streelde haar over haar hele lichaam en kuste haar nek. Ik ging richting haar prachtige borsten, die stevig aanvoelden, en pakte haar tepels vast. Deze waren al hard en ik kneep er zachtjes in. Ik hoorde een luide kreun van Jeannette en ik kneep iets harder. Een luidere kreun was het gevolg. Wat had ze heerlijke borsten. Ik draaide haar weer om en concentreerde mij op haar prachtige tieten.

Ik likte en zoog aan haar harde tepels. Ik kneedde haar tieten en kneep in haar tepels. Na een paar minuten verlegde ik mijn aandacht richting haar heerlijke kutje. Ik kuste mijn een weg naar beneden, ervoor zorgend dat ik geen plek oversloeg. Ik zoog aan haar klitje en nam deze in mijn mond.

Ik likte haar lippen en liet ook haar sterretje niet ongemoeid. Haar vagina rook erg lekker en de zoutige smaak van haar sappen deed mijn pik verder groeien. Met lange halen ging mijn tong van beneden naar boven door haar kut. Ik stak mijn tong er zo ver mogelijk in en likte haar klit. Ik stak twee vingers in haar gleuf die makkelijk naar binnen gleden. Ik neukte haar met mijn vingers en ik voelde Jeannette verkrampen en haar hoogtepunt naderde.

Terwijl ze haar orgasme nog beleefde pakte ik mijn pik en schoof deze bij haar naar binnen. Ik voelde haar kutspieren om mijn pik verkrampen waardoor haar orgasme nog intenser werd. Ze liep naar haar kledingkast en opende de rechter deur.

Een heel arsenaal van allerlei speeltjes werd zichtbaar. Behoorlijk groot, moest ik erkennen. Ik was wel wat gewend maar dit was van een andere categorie. Jeannette smeerde de dildo in met veel glijmiddel en begon mijn anus met haar vingers te bewerken. Ze gleed voorzichtig over mijn anus en stak meteen twee vingers naar binnen.

Ze begon mij te vingeren waarbij ze de vingers steeds dieper in mijn kontje stak. Ik kreunde en zei dat ze er nog een vinger bij moest doen. Ik voelde me ontspannen en een vierde vinger ging er ook bij. Jeannette pakte mij lul vast en begon deze af te trekken. Met mijn kontje gevuld genoot ik ervan om lekker te worden afgetrokken. Na een paar minuten zei Jeannette: Jeannette ging op haar knieën achter mij zitten en plaatste de dildo tegen mijn sterretje en begon voorzichtig te drukken.

Oef, wat was deze groot. Ik ontspande zoveel mogelijk en langzaam werd ik verder opgerekt. Opeens schoot de reusachtige dildo bij mij naar binnen.

Oh ja, dat voelde goed. Jeannette drukte door en ik voelde mij verder ontspannen. De dildo was nu al zeker twintig centimeter naar binnen geschoven. Ik kreunde luid en Jeannette begon mij te neuken. De pijn maakte plaats voor genot en ik nam mijn pik in mijn hand en begon deze langzaam af te trekken.

Ik wist dat ik dit niet lang zou volhouden. Jeannette zette een hogere versnelling in en stootte dieper en dieper in mijn kontje. Ik voelde mijn ballen samenknijpen. Ik vroeg haar of ik mij om kon draaien zodat zij mij kon nemen terwijl ik haar aankeek. Ze haalde de dildo uit mijn reet en ik draaide mij om. Met een kussen onder mijn billen schoof ze de dildo weer naar binnen. Ik kreunde luid en begon weer aan mijn pik te trekken.

Dat was niet aan dovemans oren gezegd en Jeannette voerde het tempo op. Ik voelde dat mijn pik op het punt van exploderen stond en mijn anus kneep samen om de dildo. Ik voelde grote golven sperma opborrelen en ik spoot met dikke stralen over haar tieten, over haar gezicht en mijn lichaam. Zo was ik lang niet meer gekomen. Langzaam trok ze de dildo uit mijn kontje.

Ik lag te trillen van genot en moest even bijkomen. Na een poosje gingen we terug naar de woonkamer om wat te drinken. We lagen lekker tegen elkaar aan en streelden elkaar. Ik zei tegen haar dat ik heerlijk was gekomen en het erg fijn vond dat zij open stond voor experimenten. Met die gedachten begon mijn pik weer te groeien.

Wat zou dat allemaal kunnen zijn. Bij het bed aangekomen ging Jeannette voorover staan. Ik had een mooi uitzicht over haar billen en haar glinsterende kutje. Zonder verder na te denken schoof ik mijn pik bij haar naar binnen.

Haar kutje was kletsnat en ik schoot tot aan mijn ballen naar binnen. Haar gleuf was lekker strak en ik begon in een hoog tempo te neuken. Met lange halen schoof ik in haar en mijn ballen kletsten tegen haar natte kut. Ik maakte mijn vinger nat en drukte deze in haar anus. Jeannette begon goedkeurend te kreunen.

Ik schoof nog een vinger naar binnen en Jeannette begon nu tevens met haar kont te draaien. Ik haalde mij pik uit haar kut en stootte weer naar binnen en herhaalde dit. Ze kneep haar kutspieren samen en ik voelde het genot daarvan door mijn pik stromen.

Ik stootte nog harder en dieper. Ik pompte mijn lul met grote snelheid diep in haar openstaande poes. Ik bleef nog even doorgaan terwijl Jeannette haar orgasme voelde wegebben en stond te genieten. In de tussen tijd maakte ik haar sterretje goed nat door haar kutgeil er op te smeren. Jeannette had alweer haar energie terug en zei: Ik pakte een redelijk formaat buttplug uit haar kast en smeerde die in met haar kutsap. Ik drukte de buttplug tegen haar sterretje en langzaam week haar anus en gleed de plug naar binnen.

Ik ging op bed liggen. Mijn pik stond recht overeind en Jeannette ging op mij zitten. Ze schoof mijn pik bij haar naar binnen en begon met lange halen op en neer te bewegen. Heerlijk diep zat ik in haar en we genoten beide intens van dit standje. Mijn handen gingen over haar hele lichaam. Ik kneedde haar borsten en kneep in haar tepels. Ik voelde haar billen. Wat was ze een ongelooflijk lekker seksbeest. We gingen helemaal in elkaar op en ik voelde mijn orgasme opkomen.

Jeannette voerde het tempo op terwijl ik haar strakke kut uitwoonde. Totaal uitgeput viel ze voorover. Na zo tien minuten zijn we samen gaan douchen. De rest van de avond hebben op de bank gezeten, met een lekker wijntje naar de TV gekeken. We waren even uitgepraat. In de weken die volgden woonde ik meer en meer bij Jeannette en zag mijn appartement alleen als ik wat kleren nodig had.

Ik was helemaal vergeten dat ik een paar jaar op mijzelf had willen wonen. We vertelden elkaar onze fantasieën, praatten over de toekomst, hoe lekker we het met elkaar hadden en hoe vrij we op seksueel gebied konden zijn. We vrijden bijna elke dag en waren verliefd. LISA Het was dinsdagavond en we hadden ons net gedoucht. Ik deed de deur open en daar stond een vrouw van rond de dertig in een strak rokje en met een leuke glimlach.

Ik liep achter haar aan de woonkamer binnen en zag dat Jeannette begon te glimlachen. Ze liep op Lisa af en begon haar direct te zoenen en te strelen. Dat was nog eens een opwindend gezicht dacht ik bij mijzelf. We dronken gezellig een bakkie en hadden het over van alles en nog wat. Ik was natuurlijk wel razend nieuwsgiering wat er de rest van de avond nog zou gebeuren.

Lang hoefde ik daarvoor niet te wachten. Nadat we de koffie op hadden zei Jeannette tegen Lisa dat mijn pik een goede pijpbeurt nodig had. Ik voelde dat mijn lul onmiddellijk begon te groeien. Lisa wachtte dan ook niet verder af en trok mijn broek en onderbroek uit. Mijn pik stond rechtop en werd meteen heerlijk gepijpt door Lisa. Mijn vriendin kon natuurlijk niet achterblijven en hielp ook mee. Jeannette nam een voor een mijn ballen in haar mond en zoog er aan en Lisa schoof mijn pik in haar mond.

Naar een minuut of tien stond ik op ontploffen en stelde daarom voor om dit in de slaapkamer voor te zetten.

Daar aangekomen commandeerde Jeannette tegen Lisa dat zij op haar knieën op het bed moest gaan zitten. Jeannette ging achter haar zitten en begon haar klitje achterlangs te bewerken terwijl ze met haar andere hand haar billen hard zat te kneden. Ik keek naar Lisa die met geile blik vol van genot de hele hand in haar nam. Ruw bewoog Jeannette haar vuist in en uit de kut van Lisa. De laatste begon steeds harder te kreunen en te hijgen. Schreeuwend kwam Lisa klaar en een straal geil spuitte uit haar kletsnatte kut.

Ik zat natuurlijk met een keiharde pik deze acties te bekijken en wilde natuurlijk meedoen. Achterover leunend zakte Lisa langzaam met haar kletsnatte kut over mijn pik en begon te bewegen. Met lange halen schoof mijn pik bij haar naar binnen en we genoten beiden intens.

Af en toe langzaam, soms hard ging mijn pik bij haar naar binnen. Ik genoot van het uitzicht dat mijn pik bij haar naar binnen schoof en zag haar heerlijke peervormige borsten op en neer deinen.

Inmiddels had Jeannette haar nieuwste dildo voorgebonden en commandeerde Lisa dat ze voorover moest leunen. Ik kom hier elk jaar, we hebben hier een privé bungalow. Zullen we even een balletje gooien in het water? Ja, zei ik, en hij pakte een tennisbal en gooide hem in het water. Wie hem het eerste heeft!

Allebij renden we naar het zwembad en doken erin. Ik pakte de bal in mijn handen, maar Gert Jan pakte hem eruit. Ik wou hem weer terugpakken, en zo bleven we stoeien.

Een aantal keer voelde ik hoe hij mijn lul en zak onder water betaste. Ik deed het ook bij hem. Na een tijdje stoeien merkte ik dat hij een stijve had.

Mijn ouders zijn vandaag naar een dorpje, dus ik ben alleen. Ik wou maar al te graag mee! Bij zijn bungalow aangekomen zag ik het verschil tussen de privé bungalows en de gewone, deze was veel mooier! We liepen naar Gert Jan zijn kamer, en hij deed zijn zwembroek uit.

Hij had een prachtige harde rechte paal van zo'n 18 centimeter, en ballen als een sinaasappel. Bovendien was hij helemaal kaal. Hij trok ook met één ruk mijn zwembroek uit, en kneedde goed in mijn lul en ballen, en ze gaven al snel een antwoord door te groeien. Ga op je rug op mijn bed liggen. Hij bond mijn handen en voeten vast aan zijn bed, en pakte een dildo. Hoe vind je dat? Gert Jan, ik weet niet of Zonder me aan te horen drukte hij de dildo tegen mijn gaatje en duwde hem naar binnen.

Vleugen genot maakten zich van mij meester. Terwijl de dildo lekker in mijn kontje zat te neuken begon Gert Jan met zijn tong mijn lul te bewerken.

Met het puntje van zijn tong ging hij van onder me balzak tot het puntje van mijn eikel. Daarna nam hij mijn lul in zijn mond en zoog me klaar. Hij haalde de dildo uit mijn kont en zei dat ik mocht opstaan. Nou ja, opstaan, op handen en knieën mocht ik zitten. Hij zette zijn dikke tamp tegen mijn kont aan en gleed naar binnen. Oei, dat was toch wel wat anders dan die dildo!


Hij kwam binnen en ging in de woonkamer op de bank zitten. Mijn vrouw en hij hebben eerst een uur gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat tot dat mijn vrouw ze had een slimme truc bedacht.

Vanuit de keuken riep dat hij even de film moest aanzetten die in de DVD speler zat omdat hij die wel leuk zou vinden. Hij deed dit en er zat een keiharde pornofilm in. Mijn vrouw kwam de kamer weer in lopen en zag hem kijken. Hij vroeg “is dit wel de bedoeling, of is dit een foutje? Mijn vrouw begon hem nu over zijn been te strelen en ging steeds verder naar zijn pik toe. Ze voelde dat zijn pik al aardig aan het groeien was en begon over zijn harde bobbel heen te wrijven.

Hij pakte haar in een keer op haar bek en ze begonnen wild te zoenen! Mijn vrouw begon zijn broek los te maken en had zijn hemd al uitgetrokken. Ze trok zijn pik er uit en begon hem af te trekken. Daarna begon ze hem te pijpen. Ik had het teken al gehoord en liep naar beneden. Ik kwam in een keer de kamer binnen en de vriend van mijn vrouw schrok zich rot.

Mijn vrouw zei “rustig maar hoor, het is wel goed! Wat vind je er van als mijn man ook mee doet? Dan mag jij mij als eerste neuken! Ik ging achter mijn vrouw zitten en trok haar broek uit. Ik voelde dat haar hele slip zeiknat was van haar geile kutje.

Ik trok ook snel haar slip uit en begon haar te vingeren. Ook begon ik haar hele kut af te likken! Ow wat was dit geil mijn vrouw lag daar keihard een andere vent te pijpen en ik lag haar van achteren te beffen.

Ik trok mijn broek uit en ging op de bank zitten. Ik begon mezelf af te trekken en had mijn vingers in mijn vrouw haar kutje. Dit was echt super geil. Ik zei tegen mijn vrouw nu is het tijd dat je mij gaat pijpen en dat je je laten neuken door hem!

Ze draaide zich om en pakte mijn pik stevig beet. De andere man ging achter haar op zijn hurken zitten en drukte zijn pik in haar. Ze kneep even heel hard in mijn pik. De man begon haar steeds harder te rammen en ze begon keihard te kreunen terwijl ze mij pijpte. Dit was echt een heel geil gezicht. Mijn vrouw haar tieten deinden op en neer en ik pakte ze eens goed vast en begon ze lekker te masseren.

Ik zag dat mijn vrouw met volle teugen genoot! Nu was het mijn beurt om haar lekker te neuken. We draaiden de rollen om en nu ging ik haar eens lekker neuken. Ze ging met haar kont in mijn richting zitten en ik drukte mijn hele pik in haar natte pruim.

Ze genoot echt super en ik had haar nog nooit zo geil gezien. Ze zoog de man zijn hele pik af en ik zag dat de man aan het komen was. Hij spoot haar hele mond vol! Haar hele mond stroomde over en ik zag dat ze het met moeite kreeg weg geslikt, zoveel was het.

Ik voelde dat ik ook bijna moest komen en zei dit tegen mijn vrouw. Net voor dat ik moest komen haalde ik mijn pik er uit. En trok haar hoofd naar me toe. Ik spoot haar hele gezicht onder!! Het was een hele nieuwe ervaring en ik zag dat mijn vrouw het ook super geil vond.

De man heeft mijn vrouw nog met de dildo verwend en achteraf hebben we nog wat gedronken. Het zal waarschijnlijk bij 1 keer blijven zo’n trio maar ik weet zeker dat ik meer geile dingen met mijn vrouw ga doen en dat ik haar nooit meer 3,5 maand droog laat staan. Uitgenodigd voor het eten. Oude wijven zoeken jongere mannen voor sexcontact! Marokkaanse meiden zoeken een sexdate!

Bloedmooie Marokkaanse meiden zoeken een Nederlandse man voor een sexdate. Ze willen vandaag al neuken. Kom snel afspreken met deze botergeile gewillige Moslim meiden! En wie weet lig jij straks al met ze in bed! Hallo ik ben Henk en ben 46 jaar oud. Ik ben al 20 jaar gelukkig getrouwd met Hanneke en zij is 44 jaar oud. We hebben 2 kinderen, een dochter van 12 en een zoon van 8. Ik en mijn vrouw hadden het laatst over neuken buitenshuis. Voortaan ga je elke dag langskomen om je minimaal een half uur door deze machine te laten neuken.

En om te beginnen ga ik je extra lang laten gebruiken door deze machine. Ook mijn handen worden vastgemaakt en dan word de dildo tegen mijn kont geplaatst. Dan haalt hij het riempje van mijn lul en schuift er vervolgens iets omheen. Na het een en ander ingesteld te hebben zet hij de machine aan. Ik voel de dildo in mijn kont bewegen en ook het ding om mijn lul schuift heen en weer. Ik hoor mijn meester weggaan. De dildo gaat nu soepel in en uit mijn kont en mijn pik heeft al snel zijn eerste zaad gespoten.

Na 3 keer klaar te zijn gekomen wil ik wel dat de machine uitgaat maar de machine gaat gewoon in hetzelfde tempo door. Mijn kont word al iets gevoelig en door alle geilheid kan ik niks anders emer dan kreunen. Ook mijn pik is zeer gevoelig geworden. Opeens staat de buurman weer voor me. Zijn dikke lul plaatst hij voor mijn mond en begint me in mijn mond te neuken. Dan gaat ineens zijn hele lul naar binnen en spuit hij zich leeg. Ik moet wel slikken en dan mag ik zijn lul nog schoon likken. Daarna word de machine uitgezet en word ik losgemaakt.

Ik moet achter mijn buurman aanlopen en we komen in de badkamer. Ik moet in een hoek gaan zitten op de knieën met de handen op mijn rug. Ik weet wat er komen gaat en doe mijn mond open zoals ik dat ook heb geleerd.

De warme dikke straal pis voel ik in mijn mond stralen en probeer dit te slikken. Door de grote hoeveelheid stroomt mijn mond over en zit het overal. Dan mag ik opstaan en moet ik me gaan wassen. Mijn meester heeft het bad al vol laten lopen met zoals gewoonlijk koud water. Ik was mezelf en mag dan op de slaapkamer van mijn buurman komen.

Voordat hij gaat slapen en ik naar huis ga neukt hij me nog een keer in mijn kontje en lik ik ales schoon Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!!

Geile buurman - keer gelezen.

Vakantie sex escort thuisontvangst

  • Ik moet in een hoek gaan zitten op de knieën met de handen op mijn rug.
  • Meesteres arnhem nat en strak
  • Gangbang april ses
  • Dildo neuk me lekker

Buiten sex film homo sm


Ze had nog nooit een trio gehad en wilde dit gewoon een keer mee maken in haar leven. En niet meer als ze 60 was maar nu. Na 2 dagen nadenken heb ik ermee ingestemd. Een goede bekende van haar zou van het weekend langs komen en die zou zij dan versieren bij ons thuis. En dan zou ik zo maar binnen komen lopen. Het weekend brak aan. Mijn vrouw zat op de bank en ik was boven. De vriend van mijn vrouw wist niet dat ik ook thuis zou zijn en wist ook niet dat hij versiert zou worden door mijn vrouw.

Mijn vrouw ging naar de deur om hem binnen te laten. Hij kwam binnen en ging in de woonkamer op de bank zitten. Mijn vrouw en hij hebben eerst een uur gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat tot dat mijn vrouw ze had een slimme truc bedacht. Vanuit de keuken riep dat hij even de film moest aanzetten die in de DVD speler zat omdat hij die wel leuk zou vinden.

Hij deed dit en er zat een keiharde pornofilm in. Mijn vrouw kwam de kamer weer in lopen en zag hem kijken. Hij vroeg “is dit wel de bedoeling, of is dit een foutje? Mijn vrouw begon hem nu over zijn been te strelen en ging steeds verder naar zijn pik toe. Ze voelde dat zijn pik al aardig aan het groeien was en begon over zijn harde bobbel heen te wrijven.

Hij pakte haar in een keer op haar bek en ze begonnen wild te zoenen! Mijn vrouw begon zijn broek los te maken en had zijn hemd al uitgetrokken. Ze trok zijn pik er uit en begon hem af te trekken. Daarna begon ze hem te pijpen. Ik had het teken al gehoord en liep naar beneden. Ik kwam in een keer de kamer binnen en de vriend van mijn vrouw schrok zich rot.

Mijn vrouw zei “rustig maar hoor, het is wel goed! Wat vind je er van als mijn man ook mee doet? Dan mag jij mij als eerste neuken! Ik ging achter mijn vrouw zitten en trok haar broek uit. Ik voelde dat haar hele slip zeiknat was van haar geile kutje. Ik trok ook snel haar slip uit en begon haar te vingeren. Ook begon ik haar hele kut af te likken! Ow wat was dit geil mijn vrouw lag daar keihard een andere vent te pijpen en ik lag haar van achteren te beffen.

Ik trok mijn broek uit en ging op de bank zitten. Ik begon mezelf af te trekken en had mijn vingers in mijn vrouw haar kutje. Dit was echt super geil. Ik zei tegen mijn vrouw nu is het tijd dat je mij gaat pijpen en dat je je laten neuken door hem! Ze draaide zich om en pakte mijn pik stevig beet. De andere man ging achter haar op zijn hurken zitten en drukte zijn pik in haar. Ze kneep even heel hard in mijn pik. Ooh, au, voorzichtig waren haar woorden.

Langzaam trok Jeannette de dildo terug en schoof hem weer naar binnen. Ze herhaalde dit keer op keer en bij elke neukbeweging nam het genot de overhand. Ik schoof mij pik in en uit haar kut en voelde de dildo ook langs mijn pik schuiven. Wat was dit alles geil. Na een paar minuten was Lisa er aan gewend dat beide gaatjes gevuld waren. Wij voerden beide ons tempo op. De dildo gleed nu soepeltjes in en uit haar kontje en mijn pik zat heerlijk strak in haar kut. Lisa begon harder en harder te kreunen.

Ook Jeannette ramde nu de dildo hard bij haar naar binnen. Ik stond ook op het punt om klaar te komen. Mijn lul gleed makkelijk in en uit haar natte strakke kut en dit alles werd mij teveel.

Ik spoot dikke stralen sperma bij Lisa naar binnen en ik voelde haar kut verkrampen om tot een explosief orgasme te komen. Volledig uitgeblust viel Lisa voorover op mijn borstkast en bleef zo liggen. Haar kutgeil liep, samen met mijn sperma uit haar uitgewoonde kut. Langzaam trok Jeannette de dildo uit haar kont.

Helemaal tevreden bleven we zo 5 minuten liggen om bij te komen. Ik zorg voor een lekker wijntje. We gaan zo even lekker ontspannen en gaan straks verder. Later op de avond, na een paar wijntjes, nam ik het initiatief om Jeannette maar eens flink onder handen te nemen. In de slaapkamer aangekomen bond ik Jeannette vast aan de bedstijlen. De handen aan de boven kant en de voeten aan de beide zijkanten. Ze lag helemaal gespreid en kon geen kant op.

Ik begon met haar te zoenen. Ik kuste haar nek en oren, iets wat haar enorm opwind, en ging verder naar haar borsten. Haar borsten stonden stevig voorruit en haar tepels waren hard. Ik likte aan haar tepels en nam deze tussen mijn tanden. Zachtjes bijtend en knedend hoorde ik Jeannette kreunen.

Lisa had haar kut bereikt en zette haar lippen om Jeannette klit. Ze begon daar te zuigen en te likken en stak een tweetal vingers in haar kutje. Jeannette begon steeds wilder te bewegen maar kon echter geen kant op. Onder het genot van knedende handen en likkende tongen voelde zag ik dat Jeannette haar hoogtepunt begon te naderen. Ik zoog harder aan haar tepels.

Ik ga zo klaarkomen. Lisa verhoogde het tempo en stak nog een paar vingers extra in haar natte spleet. Harder en sneller schoof haar hand in de kut van Jeannette. Oehhh, ga door, ga door. Jeannette kwam heftig klaar en geil droop uit haar kletsnatte gleuf. Ik maakte haar los en zei dat ze op haar knieën moest gaan zitten. Nog nauwelijks bekomen van haar orgasme ging ik ging voor haar staan en stak mijn pik in haar mond.

Gulzig begon ze met diepe halen te zuigen. Ik bleef haar tepels in de tussentijd bewerken terwijl ik voelde hoe ze mijn pik helemaal naar binnen slokte. Hmmm, wat geil en lekker dacht ik. Ik werd heerlijk gepijpt. Nadat Lisa door Jeannette met een grote dildo was genomen, kon zij natuurlijk niet achterblijven. Lisa had intussen de dildo voorgebonden en ingesmeerd met glijmiddel.

Ze ging achter Jeannette staan en drukte meteen de dildo in haar kut. Deze was al zo nat dat het weinig moeite kostte om de dildo te ontvangen. Luid kreunend begon Jeannette mee te bewegen terwijl Lisa de dildo in en uit haar kut schoof. Met diepe halen ging de dildo steeds makkelijker haar kut in. Dit was helemaal in het straatje van Lisa en ze voerde het tempo op en drukte de dildo verder in haar gleuf.

Haar kutlippen zaten strak om de reusachtige dildo en ik zag Jeannette geil naar me kijken. Meteen gaf ik een seintje aan Lisa om te stoppen. Teleurgesteld keek Jeannette mij aan. Eerst gaan we een ander standje doen. Ik ging achter Jeannette staan, pakte haar bij de benen en tilde haar op en trok haar knieën tegen haar borsten. Haar benen werden zo gespreid en dat gaf Lisa een perfecte blik op haar openstaande kut. Langzaam drukte ze de dildo weer naar binnen. Lisa voerde het tempo op en Jeannette werd nu stevig geneukt.

Ik had een prachtig uitzicht op dit schouwspel. Dit wond mij erg op. Lisa voerde het tempo verder op en Jeannette begon haar hoogtepunt te naderen. Oooh, ga zo door, ik ga zo komen, harder, harder. Ram hem in mijn kut. Dat moest maar even wachten. Ik had nog verdere plannen.

We gaan jou op dezelfde manier neuken zoals bij Lisa. We begonnen lekker langzaam te vrijen en Jeannette lied haar kutspieren werken. Mijn pik zat lekker strak in haar poes. Zo brachten we een aantal minuten kreunend, vingerend en neukend door. Lisa ging achter Jeannette staan en zette de eikel tegen haar anus.

Stevig drukte Lisa door. Lisa begon meteen in een hoog tempo haar kontje te bewerken en de dildo schoof diep in haar. Ik ging in dezelfde kadans mee te bewegen en voelde hoe de dildo van binnenin langs mijn lul schoof. Nu de eerste pijn weg was begon bij Jeannette het genot de boventoon te voeren. Oooh, aaahh, ga zo door. Ik voel me een echte slet en wil harder door jullie geneukt worden. Dit gold zeker ook voor Jeannette. Ze had al twee keer dicht tegen een orgasme aangezeten en stond nu werkelijk op ontploffen.

Ik voelde haar kut verkrampen. Dit was voor Jeannette het teken om luid schreeuwend klaar te komen. Tegelijk met mijn sperma spoot ze werkelijk een straal geil uit haar kut. Uitgeput viel ze voorover en ik voelde de ene naar de andere kramp om mijn lul, terwijl Jeannette lag uit te hijgen. Na al deze geile uitspattingen waren we allemaal kapot en besloten daarom ook maar om lekker te gaan slapen. Ik dacht nog even na over alles wat er gebeurd was de laatste maanden en viel tevreden, samen met de twee vrouwen, in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker doordat er zachtjes over mijn pik werd gestreeld. Jeannette fluisterde in mijn oor: Ik was vol verwachting en voelde dat mijn pik begon te groeien. Ze begon mij weer te pijpen en nam mijn pik diep in haar mond. Wat deed ze dit lekker. Ik raakte meer en meer opgewonden. Jeannette had een kleine dildo in haar hand en begon hiermee mijn kontje te bewerken. Ze schoof de dildo in mijn gaatje en begon langzaam heen en weer te bewegen.

Ze trok de eikel van de dildo uit mijn gaatje en stopte deze snel weer terug. Dit herhaalde ze meerdere keren en ik had een heerlijk gevoel in mijn kontje. Lisa had ondertussen de dildo voorgebonden en zij kroop ook het bed in. Ik lag op mijn rug en zij pakte mijn benen vast en legde die over haar schouders. Met een kussen onder mijn billen kon ze er gemakkelijk bij.

Jeannette haalde de kleine dildo uit mijn kont om zo ruimte te geven aan Lisa. Ze smeerde mijn anus in met glijmiddel en stak even snel een paar vingers in mijn kont.

Ooh, wat voelde dat lekker. Ze zette de dildo tegen mijn anus en drukte langzaam maar zeker de dildo in mijn kont. Langzaam werd ik geneukt en ik genoot van elke haal. Jeannette begon mij weer te pijpen. Ik liet mij enkele minuten heerlijk uitwonen en ik voelde de dildo diep in mijn kontgaatje verdwijnen.

Hij bond mijn handen en voeten vast aan zijn bed, en pakte een dildo. Hoe vind je dat? Gert Jan, ik weet niet of Zonder me aan te horen drukte hij de dildo tegen mijn gaatje en duwde hem naar binnen. Vleugen genot maakten zich van mij meester.

Terwijl de dildo lekker in mijn kontje zat te neuken begon Gert Jan met zijn tong mijn lul te bewerken. Met het puntje van zijn tong ging hij van onder me balzak tot het puntje van mijn eikel. Daarna nam hij mijn lul in zijn mond en zoog me klaar. Hij haalde de dildo uit mijn kont en zei dat ik mocht opstaan. Nou ja, opstaan, op handen en knieën mocht ik zitten.

Hij zette zijn dikke tamp tegen mijn kont aan en gleed naar binnen. Oei, dat was toch wel wat anders dan die dildo! Maar ook hier raakte ik aan gewend en genoot met volle teugen. Hij begon allemaal geile dingen tegen me te zeggen: Hij beukte harder en harder, en ik wou wegkruipen, maar hij had mijn heupen te stevig vast en begon me nog harder te beuken, tot dat hij met zeven harde stralen zijn sperma in mijn darmen spoot.

Hij kreunde en haalde zijn lul uit mijn darmen. We besloten om samen te douchen. Nog wat nageilend in de douche zei hij: Ik schrok, want mijn ervaring is dat het dan gaat jeuken, maar aan zijn toon hoorde ik dat ik niet echt een keus had. Na het douchen bond hij me weer vast op bed, en pakte een bus scheerschuim.

dildo neuk me lekker