Geil kutje likken slavin aangeboden

geil kutje likken slavin aangeboden

..

Sm prive ontvangst spuitende lullen
geil kutje likken slavin aangeboden

..


Prive ontvang kale meiden


Femke was een   kleine slanke vrouw van ergens in de 30, op een dag had ze haar moeder betrapt met alleen een halsband om met het woord slave er op, verder niets, ze had gezien dat haar moeder een flinke bos haar op haar kutje had zelf was ze kaal. Femke lag in scheiding en op een gegeven moment vroeg ze aan haar ouders of ze tijdelijk weer thuis kon wonen, Haar vader zei dat het goed was als ze zich aan de nieuwe huisregels zou houden , waarna ze verbaasd voeg of daarom haar moeder zo rond liep laatst.

Moeder werd vuur rood van schaamte en zei ja, toen begon ze te vertellen dat ze de laatste jaren eigenlijk alleen boven leefde en beneden alleen gebruikte voor bezoek.

Hun oude slaap kamer was nu een soort van 2e woonkamer incl tv. Haar eigen oude slaap kamer was nu de slaap kamer van haar ouders. Ze vroeg wat de regels waren en kreeg uitleg, terwijl haar vader haar moeder zei: Haar vader vertelde haar dat de regels heel simpel waren:.

Femke zat met een rood hooft toen haar vader het vertelde, en zei dat ze het niet eens was met de regel over seks, ze wilde niet dat haar vader haar zou neuken, pa was akkoord en zei dat hij het niet zou doen Toen moest Femke zich ook uitkleden, haar slipjes en bh's werden samen met haar broeken in een van de koffers gedaan en door haar pa op zolder gelegd.

Pa en ma keken goedkeurend naar de naakte Femke. Femke vroeg haar ouders waar ze zou slapen, dat bleek op de kamer waar hun ouders sliepen. Ze gingen naar de boven verdieping en toen realiseerde ze dat haar pa had gezegd dat ze niet naar de wc mocht, ze moest plassen en haar vader zei: Daar ging haar moeder op een 2 persoon bed liggen en zei kom maar schatje Femke had van haar ouders in de loop van de maanden al haar geheimen en seksuele verlangens moeten bespreken, haar ouders waren dus van alles op de hoogte.

Na een paar maanden zo geleefd te hebben en het steeds geiler vinden zei ze tegen haar ouders dat ze eigenlijk wel weer eens een lul wilde voelen, want ze begon haar dildo's saai te vinden, een echte man had ze nodig. Haar pa gaf haar de opdracht om een man te vinden die ook als slaaf gebruikt kon worden en die ook pervers was. Hierbij hadden ze elkaar ook verteld dat ze het alle 2 geil zouden vinden om eens machteloos aan elkaar vastgebonden zouden zijn tijdens het neuken Ze besprak dit met haar ouders en pa stelde voor om de oude kamer van haar jongere zusje in te richten als logeer kamer zodat ze een schone niet opvallende slaapkamer had, zo gezegd zo gedaan, een nieuw behangetje en een mooi stalen bed er in met bondage mogelijkheden, boven het bed werd een katrolletje gemaakt en hier kwam een touw aan te hangen met een haakje.

Toen ze thuis kwamen had pa onder het bed wat kettingen en hangsloten geplaatst die ze zo kon pakken als haar date er eindelijk was.

Ik wist niet beter dan dat de ouders van Femke niet thuis waren. We belanden op bed in standje 69 waarbij het eerste orgasme niet lang kon uitblijven, daar na zei ze kom ik wil weer eens een lul in me voelen en we draaide om, met een twinkeling in haar ogen zei ze dat ze ons vast wilde leggen, en wees me op het touw boven ons, ik had niet begrepen waar het voor was, maar ze zei dat daar de sleutels van de sloten en handboeien aan gehangen konden worden zodat we met wat flinke moeite er weer bij zouden kunnen om ons los te maken.

Het was nog een hele stunt om ons zo vast te zetten, mijn penis in haar kutje, en dan een ketting rond ons middel, deze werd vast gezet met een hangslotje wat met een harde klik sloot, onze buiken zaten strak tegen elkaar en ik voelde me nog geiler worden Hierna deden we handboeien om. De heren moesten gaan zitten van mijn man en me bekijken.

Mijn handen werden dan losgemaakt en ik moest de gemaskerde heren, één voor één, een drankje brengen; telkens werd ik betast of gestreeld, waar men mij maar pakken kon.

Daarna moest ik neerzitten in de zetel rechtover de heren en met mijn benen wijd open en opgetrokken blijven zitten en eveneens traag een aangeboden drankje volledig leeg drinken, wat een zicht bood ik de heren aan en wat een perverse geile toestand voor mij met mijn gleufje gespreid een drankje uitdrinken terwijl vier mannen zitten te kijken Naar mijn naakte kut.

Zouden ze mij dan nu nemen, na het drankje? Ik was er meer dan klaar voor en mijn nat spleetje nog meer? Maar neen; mijn drankje leeg werd ik terug aan de handen geboeid en vastgemaakt aan die haak aan het plafond.

De drie mannen bleven zitten en keken naar mijn vastgebonden heet lijf, dat wulps kronkelde van verlangen. Ik werd wel gestreeld door mijn man en tentoongesteld door hem als een te koop aangeboden slavin. Hij deed de ritssluitingen open ter hoogte van mijn borsten open en haalde ze er één voor één uit. Speelde met mijn tieten , nam de tepels vast en kneep er zacht in.

Hij beloofde de andere mannen dat ze er ook mochten mee spelen en zuigen, hun pikken er tussen steken, wat ze maar wilden. Daarna streelde hij verder en opende de ritsen aan mijn dijen en deed mij ronddraaien om mijn kontje te tonen.

Enkele klappen op dat lekker kontje deed mijn achterste rood opgloeien en deed mijn lijf nog meer kronkelen. Dan toonde hij mijn kut en opende mijn schaamlippen om het kutvocht te tonen, die glinsterde aan mijn rosé neukgaatje.

Ik werd werkelijk getoond als de geilste sloerie en dat was ik op dat moment ook; ik wou zo vlug mogelijk gepakt worden. Toen werden, de heren uitgenodigd, om mij te betasten; strelen en te likken waar ze maar wilden.

Nog steeds gemaskerd kwamen de geile bokken op mij af, hun stijve lullen priemden naar mij. Ik hing daar vast met mijn borsten naakt, en met stijve tepels hangend uit mijn kleedje; een druipende kut, naakt kontje, netkousen met hoge hakken als een sexslavin die smeekte om gebruikt, misbruikt te worden en dat ging nu ook onvermijdelijk gebeuren.

Allen betasten ze mijn lijf, langs alle zijden en gaatjes, dijen, borsten , kontje, benen, enkels en zelfs in mijn kut, voelde ik vingers en tongen afwisselend die likten, vingerden en streelden. Ik deed mijn benen zo wijd mogelijk open om goed bereikbaar en verwend te worden. Mijn geil liep uit mijn kut toen ik klaarkwam en liep langs mijn dijen en nylons, tot het op mijn hoge hakken en de grond droop. Toen werd ik losgemaakt en op de salontafel neergelegd, mijn benen gespreid en een eerste pik begon mij te neuken in mijn natte spleet.

Handen betasten mijn tieten en mijn tepels werden afgezogen, een tweede lul stootte tegen mijn lippen aan en dus opende ik mijn mond en werd ik eveneens geneukt in mijn mondje. Daar lag ik dan, op mijn rug, benen wijd en ik neukte zelfs mee op het ritme van de pik die in mijn kut ramde en zoog ijverig aan de neukende paal in mijn mond met in iedere hand een stijve pik die ik aftrok of masseerde. Een hele tijd werd ik zo gebruikt en toen stopten de heren. Ik moest mij draaien op mijn knieën en handen gaan zitten en dan mijn kutje en kontje zo hoog mogelijk omhoog houden, een pik schoof weer in mijn gleuf en ramde mij hevig en vertraagde af en toe weer stak men een tweede pik in mijn mondje en ik zoog hevig om het zaad eruit te doen spuiten.

Weer speelde men met mijn tieten en tepels, een volgende pik bood zich aan bij mijn pijpmondje en ik bediende de heren om beurt terwijl ik in mijn kutje permanent werd verder geneukt.

Wie wat deed besefte ik niet, ik voelde alleen de stijve pikken en mijn lichaam die meer wilde en kreeg. Ik rook en proefde hun geil sap en zweet vermengt met het mijne.

Het enige dat ik zeker wist was dat ik gewoon als een geile teef gebruikt en genomen werd door een stel geile bokken die pas zouden stoppen als ze leeg waren gespoten op en in mijn lijf. Zo moest het ook, dat wilde ik ook; mijn kledij en lichaam hadden erom gevraagd. Toen werd ik nog een tijdje op mijn knieën door de heren geneukt, betast en gestreeld, gelikt en gekust, terwijl ik de ene achter de andere in kut of mond kreeg om af te neuken.

Maar dit was slechts het begin. Ik kon niet vermoeden welke perverse spelletjes mijn wulps en geil lichaam nog ging ondergaan! Toen stopten ze allemaal, om een ander standje op mij uit te proberen? Eén van de mannen legde zich neer in de zetel, op zijn rug; ik moest op zijn paal gaan zitten.

Toen ik op die ene pik schoof met mijn open gerekt poesje, werd er een andere paal in mijn mond geduwd. Ik neukte mezelf terwijl ik een pik pijpte.

Opeens werd ik voorovergebogen en diegene die ik neukte met mijn kut, begon aan mijn tieten en tepels te zuigen, terwijl de andere mij zachtjes in mijn mond verder neukte en een tong mijn kontgaatje bewerkte. Ik wist wat komen zou, en ontspande mij zoveel mogelijk; mijn kontgaatje. Ik onderging en verlangde ernaar met hete en geile verlangens om volledig gevuld te zijn, overgeleverd aan de perverse lusten van die hete bokken. Na een tijdje voelde ik een pik tegen mijn poepgaatje en ik bewoog zachtjes om hem binnen te laten.

Nu zat er één pik in mijn kut, één in mijn kontje, één in mijn mond en kreeg er één in mijn handpalm gestoken die ik vast omklemde. Eventjes bewoog ik niet en ook de heren genoten stil van hun penetratie. Maar dan stilletjes neukte ik hen en zij mij. Het tempo werd alsmaar harder en harder. Ik werd geramd in al mijn openingen. Ik zoog als een bezetene aan de paal in mijn mond en rukte met een hels ritme aan de lul in mijn hand.

De twee die in mijn lijf zaten kwamen samen met mij klaar en ik voelde de zaadstralen in mijn kut en darmen pompend spuiten. Mijn lichaam kwam schokkend en overvloedig klaar.

geil kutje likken slavin aangeboden