Klaarkomen met dildo ik zoek een meesteres

klaarkomen met dildo ik zoek een meesteres

Toch behoorlijk gespannen en een beetje zenuwachtig over wat komen zou ging ik op weg. Bij haar studio aangekomen was ik verbijsterd. Ik had natuurlijk al wel een foto van haar gezien via het mail, maar in werkelijkheid sloeg ze alles, wat een geweldig geil en lekker wijf.

Toen ik binnen was hebben we eerst wat gedronken en nogmaals mijn wensen en do’s en do nots doorgesproken. I voelde me op een gespannen manier op mijn gemak en zag het helemaal zitten. Ze was lief en attent. Toen ik mijn drankje op had sloeg haar stemming om en commandeerde ze mij op strenge toon om mij hellemaal uit te kleden wat ikm geblinddoekt moest doen. Eenmaal naakt moest ik in de houding gaan staan met mijn handen op mijn hoofd en gespreide benen.

Ik voelde dat ze om mij heen liep en soms met haar vingertoppen zachtjes mijn huid en lichaam beroerde, het was spannend en ik stond te genieten. Opeen voelde ik haar hand om zak en ze kneep er hard in, ik kon wel door de grond zakken en een kreun kon ik niet onderdrukken. Dit leverde mij gelijk een harde tik met een zweep op mijn kont op.

Ik mocht geen geluid maken en als ik dat nog een keer zou doen kreeg ik straf. Ik antwoordde, Ja meesteres. Fout ik mocht geen geluid maken, ik moest me bukken en kreeg 10 harde klappen op mijn kont te verwerken, op elke bil 5. Hierna kreeg ik wat kleding van haar aan, maar kon niet zien wat. Ze kleedde mij zelf en voorzichtig aan ik kon wel voelen dat het van latex was.

Hierna begeleidde ze mij naar de muur waar ik aan een Andreas kruis werd vastgezet. Ze kwam naar me toe en begn me langzaam met een stroken zweep te slaan plotseling hield ze op en was het een tijdje erg stil opeens weer die sterke hand om mijn ballen en ze bond mijn hele zak strak op.

Daarna kreeg ik een paar klemmen op mijn zak met gewichten eraan en weer kon ik een pijnkreet niet onderdrukken. Weer kreeg ik straf, 15 klappen met een zweepje tegen mijn ballen en pik die inmiddels snaarstrak stond. Na de 15 klappen die ik ternauwernood zonder gekreun en geluid kon incasseren plaatste op mijntepels klemmen en hing daar ook een paar gewichten aan.

Toen deze geplaatst waren maakte ze mij los van het kruis en moest ik handen en knieën op de grond gaan zitten. Ik kreeg een halsband om en een riem daaraan en moest als een hond achter haar aan door de studio kruipen.

De gewichten aan mijn ballen en tepels slingerde behoorlijk heen en weer en dit deed echt pijn, ik kon een kreun dan ook niet onderdrukken, helaas weer straf. Ik had haar verteld dat ik het lekker vond om anaal gepakt te worden, maar dat ik niet veel of grote voorwerpen in mijn kont gewend was, hooguit een vinger van mijn vrouw.

De meesteres was zo lief dat ik mocht kiezen wat voor straf ik zou krijgen weer een aantal klappen met een zweep 25 in totaal of een andere straf. Ik koos voor die andere straf. Ik moest op mijn handen knieën blijven zitten en even hoorde ik helemaal niets. Plotseling een voelde ik 2 handen mijn billen van en elkaar trekken en een grote klodder glijmiddel werd op mijn aars gespoten. Blijkbaar zat ik vlak voor een bed op de grond en moest een klein eindje naar voren kruipen zodat ik mijn hoofd op het latex matras kon leggen.

Ik kreeg het bevel om met mijn eigen handen mijn billen uit elkaar te houden en zo mijn aars aan te bieden. Ik hoorde de meesteres om mij heen lopen en plotseling met een enorme pijnscheut werd er een dildo in 1 keer in mijn kont geduwd en begon mijn meesteres mij keihard met mijn die dildo in mijn reet te neuken.

Ik kermde en gilde van de pijn, maar na even begon ik het lekker te vinden en stond mijn pik weer stijf overeind. Mijn meesteres neukte me wel 10 minuten lang en misschien wel langer. Tijdens het neuken maakte zij voor alles uit, van gore slaaf, vieze anaalslet en dat ik niets waard was met mijn kleine pikkkie 18 cm.

Ik was maar voor 1 ding goed en dat was gebruikt worden door die dat maar zou willen. Zo plotseling als ze de dildo in mijn aars had geramd zo plotseling stopte ze ook weer. Ik zat nog steeds op mijn knieën met mijn hoofd op de rand van het bed en de dildo in mijn reet.

De meesteres pakte mijn beide polsen deed daar touwen om heen en maakte deze vast aan het bed. Ik kon nu geen kant meer op en ondanks de pijn wilde ik dat ook helemaal niet. Ik voelde dat mijn meesteres voor mij op het bed kwam zitten met aan elke kant van mijn hoofd een been.

Ik moest mijn hoofd rechtdraaien en haar verwennen, ondanks dat ik vastzat had ik toch wel bewegingsruimte. Ik begon met haar knieën te kussen en al snel kreeg ik het commando om beter mijn best te doen en haar te beffen. Ik ging nu met mijn tong naar haar heerlijk gladgeschoren kut en begon langzaam op haar lippen te sabbelen en te likken. Na dit een tijdje gedaan te hebben nam ik haar klit in mijn mond en begon er op te zuigen en met het puntje van mijn tong speelde ik er mee.

Mjn meesteres lag te kreunen en te kronkelen en hield mijn hoofd met beide handen stevig tegen haar kut aangeduwd. Ik lag haar zo al een kwartier te beffen en volgens mij was ze al 2 keer klaargekomen, maar ik moest door blijven likken. Opeens voelde ik dat de dildo uit mijn kont werd getrokken en hoorde ik mijn meesteres zeggen dat dit haar verrassing was. Af en toe speelt mijn meesteres even met mijn pik. Voor het slapen gaan mag ik weer naar het toilet deur geopend en even douchen. Speels vertroetelt ze mijn stijve pik terwijl we elkaar inzepen.

Ik wrijf haar mooie borsten , kus ze terwijl mijn handen afdwalen naar haar kruis. Ze duwt me op mijn knieën en dwingt me haar onder de waterstraal klaar te likken. Schokkend komt ze klaar. Ik pak mijn pik vast, maar krijg direct een lel tegen mijn wang. Afdrogen, naar zolder en over de bok gaan hangen!

Ik klik mijn enkels aan de poten en ga over de rug van de bok liggen. De bok begint precies boven mijn schaambeen en door mijn houding staat mijn pik recht vooruit onder de bok door. Als mijn meesteres een half uur later bovenkomt, klikt ze mijn polsen over de bok heen aan de poten tegenover mijn enkels vast. Ze straft me hard. Met de zweep komen er 25 slagen op mijn kont. Daarna streelt ze onder de bok mijn pik totdat die weer op springen staat. Lachend trekt ze zich terug.

Ik voel glijmiddel rond mijn anus. Oooh, daar ben ik gevoelig! Ze stopt een mini vibrator in mijn anus. Maar niet wild genoeg om tot een orgasme te komen.

Ja, ze verlaat de speelzolder en laat mij de nacht over een bok doorbrengen, met een vibrator in mijn kont! Ze heeft me de volgende ochtend ziek gemeld. Ik mag de hele dag doen wat ik wil, behalve… klaarkomen. Weer krijg ik een condoom omgebonden. Ik zwaai mijn meesteres uit en val op de bank in slaap. Als ik tegen de middag wakker word, doen mijn ballen zeer. Van binnen uit is er een constante drukkende pijn.

Mijn ballen lijken te vol zaad of zo, ze moeten ontspannen. Ik probeer mijn gedachten ergens anders op te richten. TV kijken , boek lezen, Internetten.

Het helpt niet, de pijn blijft zeurderig aanwezig. Je hebt nu blauwe balletjes. Voor vrijdag zullen ze paars zijn. Ze lachte gemeen, kuste me vol op mijn mond en trok nog even aan mijn penis.

Het zal je leren om met je gedachten alleen maar bij je pik te zijn. Voor vrijdag zou je willen dat-ie eraf viel! Ze hield zich aan de belofte om al het mogelijke te doen mijn ballen diep paars te laten worden. Zo moest ik pornofilms bekijken terwijl ze me neukte. Uiteraard stopte ze steeds ruim op tijd. De hele avond lang. Ze was botergeil en uiteindelijk mocht ik haar klaarvingeren. Als toetje moest ik boven op de badkamervloer liggen en plaste ze over mijn gezicht.

Haar pies droop over heel mijn lichaam. Ik had niets met poepseks, maar urine vond ik altijd heel opwindend. Weer werd ik wijd vastgebonden en kon ik de hele nacht niet aan mezelf komen. Ik sliep slecht, vooral vanwege de zeurderige pijn in mijn ballen.

Die woensdag werkte ik weer. Uiteraard met een condoom vastgesnoerd om mijn ballen. Best slim gemaakt, deze constructie. Het condoom zou verraden als ik me zou aftrekken. En ik kon het condoom niet afdoen, althans ik zou de riempjes en het slotje nooit meer om mijn ballen terug kunnen schuiven.

Woensdagavond viel me op dat de straf werkte. Door de constante pijn in mijn ballen was ik weliswaar vaak met mijn gedachten bij mijn pik, maar ánders.

Niet meer gericht op een orgasme. Gefocust op mijn ballen, de pijn. Pijn die je niet doorhebt als je vrijt met je meesteres. Als je meesteres je straft of je juist liefheeft. Pijn die alleen opvalt als je aan je penis denkt. Woensdagavond lag ik de hele avond op de bank. Mijn meesteres zette nu haar mond in: Dan deed ze weer een klein uurtje niets, totdat hij weer slap was en ze opnieuw begon aan een pijpbeurt.

Het eindigde die avond weer onder de douche. Daar kwam ze klaar, explodeerde onder mijn lippen. En ik kreeg door dat ik nu volledig met haar bezig was. Niet met mijn lust. Met mijn orgasme, maar met háár.

Ondanks de vererging van de pijn, sliep ik beter. Ik dacht dat ik het doorhad. Donderdag was natuurlijk de grootste kwelling. Ze liet mijn pik met rust. Hoewel ik een behoorlijke stijve hield, omdat we lekker aan het vrijen waren. Ik heb haar die avond vier keer op verschillende manieren klaargemaakt. We waren beiden gelukkig. Vier dagen werd mijn pik tot het uiterste gedreven, maar kwam er geen ontspanning.

Het leek me zo makkelijk, maar wat had ik het moeilijk. Ik huilde die nacht. Niet van de pijn, maar van de gedachte dat blijkbaar het klaarkomen zo enorm belangrijk voor me was. Waarom kon ik niet alleen maar oog hebben voor mijn meesteres? Toen ik vrijdagavond thuiskwam was ik opgelucht. Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen? Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd.

Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten. Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen. Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten.

Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?! Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis! Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst.

Hoe kon ik zo stom zijn? Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien. Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik.

Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan. De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak. Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels. Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er vanalles bij mijn onderlichaam bewoog. Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen. Zou ze me zo laten staan?

De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield. Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen. Mijn diep paarse ballen. Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels. Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur of twee, of drie? Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel.

Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen. Die past toch niet in mijn… Ja dus. Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden. Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht.

En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen. Hoelang hield ik dit vol? Ik haatte de wekker. Twee metalen klemmetjes werden op mijn zak geplaatst. Nee, dit keer maar eentje, en eentje op mijn voorhuid bij mijn eikel!!! De wekker werkte simpel. Als de secondewijzer over de kleine wijzer ging, werd er een contactje gemaakt en kwam er een kleine seconde lang een stroomstoot op mijn ballen.

Maar nu nog erger! De eerste stroomstoot kwam als een geweldige schok. Vanuit mijn eikel liep de stroom naar mijn ballen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Verdomme dat deed pijn. En na een minuut weer. Pats, strakstijve pik, stroom tot in je ballen en weer klaar. Ik kreeg een gag in mijn mond en een kus op mijn voorhoofd. Ze kroop op ons speelbed, pakte een dekbed en draaide zich om en viel in slaap.

Eén uur lang, zestig keer. Elke keer een seconde lang die verschrikkelijke stroomstoot. En omdat mijn pik steeds opgerekt werd, voelde ik dat nog extra door in mijn pijnlijke ballen. Mijn meesteres ging ver. Ze was echt kwaad. Toen de wekker ging, ontwaakte ze langzaam. Zeker tien minuten, tien stroomstoten, duurde het voordat ze me van de wekker ontdeed.

Langzaam en gelukkig voorzichtig, trok ze ook de dildo terug. De gag bleef in mijn mond. Ook mijn kont werd weer gevuld.

Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit. Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep.

De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!. Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen.

..

Lekkere geile meiden sex contact limburgklaarkomen met dildo ik zoek een meesteres

Toch behoorlijk gespannen en een beetje zenuwachtig over wat komen zou ging ik op weg. Bij haar studio aangekomen was ik verbijsterd. Ik had natuurlijk al wel een foto van haar gezien via het mail, maar in werkelijkheid sloeg ze alles, wat een geweldig geil en lekker wijf. Toen ik binnen was hebben we eerst wat gedronken en nogmaals mijn wensen en do’s en do nots doorgesproken. I voelde me op een gespannen manier op mijn gemak en zag het helemaal zitten. Ze was lief en attent.

Toen ik mijn drankje op had sloeg haar stemming om en commandeerde ze mij op strenge toon om mij hellemaal uit te kleden wat ikm geblinddoekt moest doen. Eenmaal naakt moest ik in de houding gaan staan met mijn handen op mijn hoofd en gespreide benen.

Ik voelde dat ze om mij heen liep en soms met haar vingertoppen zachtjes mijn huid en lichaam beroerde, het was spannend en ik stond te genieten. Opeen voelde ik haar hand om zak en ze kneep er hard in, ik kon wel door de grond zakken en een kreun kon ik niet onderdrukken. Dit leverde mij gelijk een harde tik met een zweep op mijn kont op. Ik mocht geen geluid maken en als ik dat nog een keer zou doen kreeg ik straf.

Ik antwoordde, Ja meesteres. Fout ik mocht geen geluid maken, ik moest me bukken en kreeg 10 harde klappen op mijn kont te verwerken, op elke bil 5. Hierna kreeg ik wat kleding van haar aan, maar kon niet zien wat. Ze kleedde mij zelf en voorzichtig aan ik kon wel voelen dat het van latex was.

Hierna begeleidde ze mij naar de muur waar ik aan een Andreas kruis werd vastgezet. Ze kwam naar me toe en begn me langzaam met een stroken zweep te slaan plotseling hield ze op en was het een tijdje erg stil opeens weer die sterke hand om mijn ballen en ze bond mijn hele zak strak op.

Daarna kreeg ik een paar klemmen op mijn zak met gewichten eraan en weer kon ik een pijnkreet niet onderdrukken. Weer kreeg ik straf, 15 klappen met een zweepje tegen mijn ballen en pik die inmiddels snaarstrak stond. Na de 15 klappen die ik ternauwernood zonder gekreun en geluid kon incasseren plaatste op mijntepels klemmen en hing daar ook een paar gewichten aan.

Toen deze geplaatst waren maakte ze mij los van het kruis en moest ik handen en knieën op de grond gaan zitten. Ik kreeg een halsband om en een riem daaraan en moest als een hond achter haar aan door de studio kruipen. De gewichten aan mijn ballen en tepels slingerde behoorlijk heen en weer en dit deed echt pijn, ik kon een kreun dan ook niet onderdrukken, helaas weer straf.

Ik had haar verteld dat ik het lekker vond om anaal gepakt te worden, maar dat ik niet veel of grote voorwerpen in mijn kont gewend was, hooguit een vinger van mijn vrouw.

De meesteres was zo lief dat ik mocht kiezen wat voor straf ik zou krijgen weer een aantal klappen met een zweep 25 in totaal of een andere straf. Ik koos voor die andere straf. Ik moest op mijn handen knieën blijven zitten en even hoorde ik helemaal niets. Plotseling een voelde ik 2 handen mijn billen van en elkaar trekken en een grote klodder glijmiddel werd op mijn aars gespoten. Blijkbaar zat ik vlak voor een bed op de grond en moest een klein eindje naar voren kruipen zodat ik mijn hoofd op het latex matras kon leggen.

Ik kreeg het bevel om met mijn eigen handen mijn billen uit elkaar te houden en zo mijn aars aan te bieden. Ik hoorde de meesteres om mij heen lopen en plotseling met een enorme pijnscheut werd er een dildo in 1 keer in mijn kont geduwd en begon mijn meesteres mij keihard met mijn die dildo in mijn reet te neuken. Ik kermde en gilde van de pijn, maar na even begon ik het lekker te vinden en stond mijn pik weer stijf overeind. Mijn meesteres neukte me wel 10 minuten lang en misschien wel langer.

Tijdens het neuken maakte zij voor alles uit, van gore slaaf, vieze anaalslet en dat ik niets waard was met mijn kleine pikkkie 18 cm. Ik was maar voor 1 ding goed en dat was gebruikt worden door die dat maar zou willen. Zo plotseling als ze de dildo in mijn aars had geramd zo plotseling stopte ze ook weer.

Ik zat nog steeds op mijn knieën met mijn hoofd op de rand van het bed en de dildo in mijn reet. De meesteres pakte mijn beide polsen deed daar touwen om heen en maakte deze vast aan het bed. Ik kon nu geen kant meer op en ondanks de pijn wilde ik dat ook helemaal niet. Ik voelde dat mijn meesteres voor mij op het bed kwam zitten met aan elke kant van mijn hoofd een been.

Ik moest mijn hoofd rechtdraaien en haar verwennen, ondanks dat ik vastzat had ik toch wel bewegingsruimte. Ik begon met haar knieën te kussen en al snel kreeg ik het commando om beter mijn best te doen en haar te beffen. Ik ging nu met mijn tong naar haar heerlijk gladgeschoren kut en begon langzaam op haar lippen te sabbelen en te likken.

Na dit een tijdje gedaan te hebben nam ik haar klit in mijn mond en begon er op te zuigen en met het puntje van mijn tong speelde ik er mee. Mjn meesteres lag te kreunen en te kronkelen en hield mijn hoofd met beide handen stevig tegen haar kut aangeduwd. Ik lag haar zo al een kwartier te beffen en volgens mij was ze al 2 keer klaargekomen, maar ik moest door blijven likken.

Opeens voelde ik dat de dildo uit mijn kont werd getrokken en hoorde ik mijn meesteres zeggen dat dit haar verrassing was. Af en toe speelt mijn meesteres even met mijn pik. Voor het slapen gaan mag ik weer naar het toilet deur geopend en even douchen. Speels vertroetelt ze mijn stijve pik terwijl we elkaar inzepen.

Ik wrijf haar mooie borsten , kus ze terwijl mijn handen afdwalen naar haar kruis. Ze duwt me op mijn knieën en dwingt me haar onder de waterstraal klaar te likken. Schokkend komt ze klaar. Ik pak mijn pik vast, maar krijg direct een lel tegen mijn wang. Afdrogen, naar zolder en over de bok gaan hangen! Ik klik mijn enkels aan de poten en ga over de rug van de bok liggen.

De bok begint precies boven mijn schaambeen en door mijn houding staat mijn pik recht vooruit onder de bok door. Als mijn meesteres een half uur later bovenkomt, klikt ze mijn polsen over de bok heen aan de poten tegenover mijn enkels vast.

Ze straft me hard. Met de zweep komen er 25 slagen op mijn kont. Daarna streelt ze onder de bok mijn pik totdat die weer op springen staat. Lachend trekt ze zich terug. Ik voel glijmiddel rond mijn anus. Oooh, daar ben ik gevoelig! Ze stopt een mini vibrator in mijn anus. Maar niet wild genoeg om tot een orgasme te komen. Ja, ze verlaat de speelzolder en laat mij de nacht over een bok doorbrengen, met een vibrator in mijn kont!

Ze heeft me de volgende ochtend ziek gemeld. Ik mag de hele dag doen wat ik wil, behalve… klaarkomen. Weer krijg ik een condoom omgebonden. Ik zwaai mijn meesteres uit en val op de bank in slaap. Als ik tegen de middag wakker word, doen mijn ballen zeer. Van binnen uit is er een constante drukkende pijn. Mijn ballen lijken te vol zaad of zo, ze moeten ontspannen.

Ik probeer mijn gedachten ergens anders op te richten. TV kijken , boek lezen, Internetten. Het helpt niet, de pijn blijft zeurderig aanwezig. Je hebt nu blauwe balletjes. Voor vrijdag zullen ze paars zijn.

Ze lachte gemeen, kuste me vol op mijn mond en trok nog even aan mijn penis. Het zal je leren om met je gedachten alleen maar bij je pik te zijn. Voor vrijdag zou je willen dat-ie eraf viel! Ze hield zich aan de belofte om al het mogelijke te doen mijn ballen diep paars te laten worden.

Zo moest ik pornofilms bekijken terwijl ze me neukte. Uiteraard stopte ze steeds ruim op tijd. De hele avond lang. Ze was botergeil en uiteindelijk mocht ik haar klaarvingeren. Als toetje moest ik boven op de badkamervloer liggen en plaste ze over mijn gezicht. Haar pies droop over heel mijn lichaam. Ik had niets met poepseks, maar urine vond ik altijd heel opwindend. Weer werd ik wijd vastgebonden en kon ik de hele nacht niet aan mezelf komen.

Ik sliep slecht, vooral vanwege de zeurderige pijn in mijn ballen. Die woensdag werkte ik weer. Uiteraard met een condoom vastgesnoerd om mijn ballen. Best slim gemaakt, deze constructie.

Het condoom zou verraden als ik me zou aftrekken. En ik kon het condoom niet afdoen, althans ik zou de riempjes en het slotje nooit meer om mijn ballen terug kunnen schuiven.

Woensdagavond viel me op dat de straf werkte. Door de constante pijn in mijn ballen was ik weliswaar vaak met mijn gedachten bij mijn pik, maar ánders.

Niet meer gericht op een orgasme. Gefocust op mijn ballen, de pijn. Pijn die je niet doorhebt als je vrijt met je meesteres. Als je meesteres je straft of je juist liefheeft. Pijn die alleen opvalt als je aan je penis denkt. Woensdagavond lag ik de hele avond op de bank.

Mijn meesteres zette nu haar mond in: Dan deed ze weer een klein uurtje niets, totdat hij weer slap was en ze opnieuw begon aan een pijpbeurt. Het eindigde die avond weer onder de douche. Daar kwam ze klaar, explodeerde onder mijn lippen. En ik kreeg door dat ik nu volledig met haar bezig was.

Niet met mijn lust. Met mijn orgasme, maar met háár. Ondanks de vererging van de pijn, sliep ik beter. Ik dacht dat ik het doorhad. Donderdag was natuurlijk de grootste kwelling. Ze liet mijn pik met rust. Hoewel ik een behoorlijke stijve hield, omdat we lekker aan het vrijen waren.

Ik heb haar die avond vier keer op verschillende manieren klaargemaakt. We waren beiden gelukkig. Vier dagen werd mijn pik tot het uiterste gedreven, maar kwam er geen ontspanning. Het leek me zo makkelijk, maar wat had ik het moeilijk. Ik huilde die nacht. Niet van de pijn, maar van de gedachte dat blijkbaar het klaarkomen zo enorm belangrijk voor me was.

Waarom kon ik niet alleen maar oog hebben voor mijn meesteres? Toen ik vrijdagavond thuiskwam was ik opgelucht. Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen? Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd. Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten. Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen.

Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten. Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?!

Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis! Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn? Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien. Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik. Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan.

De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak. Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels.

Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er vanalles bij mijn onderlichaam bewoog. Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen.

Zou ze me zo laten staan? De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield. Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen.

Mijn diep paarse ballen. Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels. Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur of twee, of drie? Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel. Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen. Die past toch niet in mijn… Ja dus.

Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden. Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht. En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen. Hoelang hield ik dit vol? Ik haatte de wekker. Twee metalen klemmetjes werden op mijn zak geplaatst. Nee, dit keer maar eentje, en eentje op mijn voorhuid bij mijn eikel!!!

De wekker werkte simpel. Als de secondewijzer over de kleine wijzer ging, werd er een contactje gemaakt en kwam er een kleine seconde lang een stroomstoot op mijn ballen. Maar nu nog erger! De eerste stroomstoot kwam als een geweldige schok. Vanuit mijn eikel liep de stroom naar mijn ballen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Verdomme dat deed pijn. En na een minuut weer. Pats, strakstijve pik, stroom tot in je ballen en weer klaar. Ik kreeg een gag in mijn mond en een kus op mijn voorhoofd.

Ze kroop op ons speelbed, pakte een dekbed en draaide zich om en viel in slaap. Eén uur lang, zestig keer. Elke keer een seconde lang die verschrikkelijke stroomstoot. En omdat mijn pik steeds opgerekt werd, voelde ik dat nog extra door in mijn pijnlijke ballen. Mijn meesteres ging ver. Ze was echt kwaad. Toen de wekker ging, ontwaakte ze langzaam. Zeker tien minuten, tien stroomstoten, duurde het voordat ze me van de wekker ontdeed.

Langzaam en gelukkig voorzichtig, trok ze ook de dildo terug. De gag bleef in mijn mond. Ook mijn kont werd weer gevuld. Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit. Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep. De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!.

Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen.

..

Klussen voor natura sex op hooizolder


klaarkomen met dildo ik zoek een meesteres