Neuk me plat lekkere vette kut

neuk me plat lekkere vette kut

Mama is altijd heel dik geweest, vette buik, dikke billen en heel zware maar slappe hangtieten met duimdikke donkere tepels. Later leerde ik dat ze ook een bovenmaatse scheur had, dikke vette naar buiten stulpende schaamlippen en een dikke grote en heel gevoelige clitoris.

Onze seksuele voorlichting was dan ook een heel praktische. Mama en mijn zus vonden dat heel geil als ik papa pijpte en dikwijls lagen ze op de bank met hun benen wijd met meerdere vingers in hun kut..

Er zijn slechtere klusjes dan dat. Mijn libido was en is sterk ontwikkeld en mijn lul stond dan ook quasi permanent stijf in mijn broek. Maar wat wil je als je mama en zus altijd met een blote kut door het huis lopen en met een kort hemdje waar hun tieten vrij in bungelen.

Hete, geile wijven die twee! Nadat papa terug was werd het maar geiler en geiler. Blijkbaar was hij in Zambia niets tekort gekomen en wou nog meer seksen dan daarvoor. Meermaals neukte ik mijn papa ook in zijn reet terwijl mijn zus of mijn mama zijn lul leeg pijpte.

En zo ging het mijn hele tienertijd door. Een compleet oversekste familie waar ook de poetsvrouw en haar man die als tuinman werkte in de familie orgie betrokken werden.

Pa en de tuinman sandwichten mama wat altijd een zeer geil zicht was. Dat vette lijf met lillende tieten dat gepaald werd in der beide gaten en daarna het vet in der gezicht gespoten kreeg wat de poetsvrouw dan met veel plezier oplikte terwijl mijn pa zijn nimmer aflatende stijve in haar kut ramde.

Het hoeft dan ook niet gezegd dat ik en mijn zus ook geen onbekenden voor elkaar waren. In die tijd stopte mijn zus ook alles en nog wat in haar kut omdat ze vond dat mijn lul niet groot genoeg was.

Natuurlijk was ze aan die dikke harde paal van papa gewend en bekommerde ik me meer om haar kont waar ik heel regelmatig mijn geilheid in kwijt kom. Ondertussen zijn we allemaal wat ouder maar de geilheid is er nog steeds! Mijn mama is nog vetter dan vroeger en Annick is een complete kopie van haar. Niet te verwonderen want hun leven bestaat uit taartjes, cola, kutsap en sperma! Sletten in de ware zin van het woord. Ik denk niet dat die twee al ooit twee uur na mekaar een slip gedragen hebben en hun vette tieten hebben nog nooit enige steun van een bh gehad.

Ik had mijn arm om haar heen en met mijn andere rolde ik haar tepel. Stijf en hard stonden ze vooruit. Ik voelde dat ze met mijn pik langs haar lijf streek. Ik was net even te groot om goed in haar kut te steken.

Ze draaide de kraan dicht en ze trok me aan mijn pik naar haar bed toe. Drijfnat waren we ,maar het kon haar niet schelen.

BAS ik wil echt met je neuken,doe mij dat plezier? Ja mam maar als LIA het maar niet te weten komt. Hoe moet zij dat weten dat jij haar moeder neukt. Ja dat is waar.

Nat gingen we op bed liggen waar ze lekker met mijn spul ging spelen. Ik moest even kreunen en ik hoorde dat zij haar ook opwond. Langzaam nam ze hem in haar mond en pijpte mij. Ik voelde haar tanden over mijn glibberige lul gaan. Ik voelde aan haar kutje en met een paar vingers gleed ik door haar zeik natte gleuf.

Ja jongen ,LOES heeft een natte poes. Ga jij mij maar eens lekker likken zoals je het bij haar ook doet. Ze draaide haar meteen om en lag gelijk met haar natte spleet voor mijn gezicht. Ik likte haar en met kleine schokjes voelde ik dat ze het lekker vond. Haar mooie rose spleetje zag er zo geil uit. Mijn lul zat strak in haar mond en ze liet hem diep in haar mond gaan.

Der kutje zag ik steeds wijder open gaan staan en nu kon ik er verder met mijn tong in. Ik verhoogde het tempo en ze kwam gelijk gillend klaar. Maar bij mij moest ze nu ook even stoppen voor ik haar vol spuit.

Ik waarschuwde haar en liet hem uit haar mond glijden. Ze bleef liggen en ik befte haar door. Ze werd wilt en neukte zelf mijn tong en neus.

Ik zag haar geil uit haar kutje komen. Ze liet haar voorover met haar gezicht op mijn lul vallen. Ze klopte ermee op haar wangen. Ze zag dat hij erg gespannen stond en elk moment kon de uit barsting komen. Ja lekker he zo nu even met zijn twee. Man ik geniet nu zo,waarom niet eerder. Als het wat zakt zeg je het maar. We kunnen de eerste uren lekker geilen en neuken. Na een paar minuten zakte het en ze kwam naast mij liggen. We zoende elkaar of we een stelletje waren,ik met mijn schoonmoeder.

De leeftijd merkte ik niet aan haar en haar overheerlijke kut helemaal niet. Ik vind haar kut lekkerde dan van LIA. Lekker zacht en soepel en dan ook nog eens zo giganties nat. We lagen met ons buik tegen elkaar aan en ze klemde mijn stijve tussen haar lippen Af en toe bewoog ze wat en dat voelde zo lekker aan.

Dan er even in en dan weer door haar hele gleuf tot aan haar sterretje. Ik speelde met haar borsten en lag strak naast haar. We zweten ons rot en ze vond het tijd dat ik haar flink moest neuken. Ze duwde mij op mijn rug en ze kroop op mij. Glim lachend keek ze mij aan en ik voelde hoe ze met haar lijf mijn pik tussen haar benen stuurde naar haar hunkerige kut.

Ze had hem nu vlak voor haar grotje en ik voelde de warmte er uit stralen. Tergend langzaam zakte ze en ik voelde hoe ze mijn knoert harde lul in haar geil spuwende vulkaan liet verdwijnen. BAs ik ga je zo ontieglijk lekker neuken,mijn kut staat te schreeuwen om jouw geile harde lul.

Neuke zal ik je en jij mij straks nog eens. Ze drukte hem erin en bleef even zo liggen. Voel je hoe geil ik nu ben,ik slurp je lul helemaal leeg hoor. Langzaam ging ze op en neer ,terwijl ik haar borsten streelde. Knalrood hoofd zag ik haar boven mij, op haar twee handen steunde ze zodat alleen haar kut mijn lijf raakte.

Ze beukte op mijn pik en bij elke stoot knetterde haar geil eruit OHHH BAS ik kom alweer hoor ooooo wat ben ik toch een vies oud geil wijf. Nee LOES heerlijk ,neuk me dan harder ,ik wil je geile natte kut neuken ,ga door. Ze ramde maar door en fluisterde in mijn nek van, als ik klaar kom en dan door ga word mijn orgasme nog veel feller, zoals nu.

.

Dikke penissen erotische masseur


neuk me plat lekkere vette kut

Mama is altijd heel dik geweest, vette buik, dikke billen en heel zware maar slappe hangtieten met duimdikke donkere tepels. Later leerde ik dat ze ook een bovenmaatse scheur had, dikke vette naar buiten stulpende schaamlippen en een dikke grote en heel gevoelige clitoris. Onze seksuele voorlichting was dan ook een heel praktische. Mama en mijn zus vonden dat heel geil als ik papa pijpte en dikwijls lagen ze op de bank met hun benen wijd met meerdere vingers in hun kut..

Er zijn slechtere klusjes dan dat. Mijn libido was en is sterk ontwikkeld en mijn lul stond dan ook quasi permanent stijf in mijn broek. Maar wat wil je als je mama en zus altijd met een blote kut door het huis lopen en met een kort hemdje waar hun tieten vrij in bungelen.

Hete, geile wijven die twee! Nadat papa terug was werd het maar geiler en geiler. Blijkbaar was hij in Zambia niets tekort gekomen en wou nog meer seksen dan daarvoor.

Meermaals neukte ik mijn papa ook in zijn reet terwijl mijn zus of mijn mama zijn lul leeg pijpte. En zo ging het mijn hele tienertijd door. Een compleet oversekste familie waar ook de poetsvrouw en haar man die als tuinman werkte in de familie orgie betrokken werden. Pa en de tuinman sandwichten mama wat altijd een zeer geil zicht was.

Dat vette lijf met lillende tieten dat gepaald werd in der beide gaten en daarna het vet in der gezicht gespoten kreeg wat de poetsvrouw dan met veel plezier oplikte terwijl mijn pa zijn nimmer aflatende stijve in haar kut ramde. Het hoeft dan ook niet gezegd dat ik en mijn zus ook geen onbekenden voor elkaar waren. In die tijd stopte mijn zus ook alles en nog wat in haar kut omdat ze vond dat mijn lul niet groot genoeg was. Natuurlijk was ze aan die dikke harde paal van papa gewend en bekommerde ik me meer om haar kont waar ik heel regelmatig mijn geilheid in kwijt kom.

Ondertussen zijn we allemaal wat ouder maar de geilheid is er nog steeds! Mijn mama is nog vetter dan vroeger en Annick is een complete kopie van haar. Niet te verwonderen want hun leven bestaat uit taartjes, cola, kutsap en sperma! Sletten in de ware zin van het woord. Ik denk niet dat die twee al ooit twee uur na mekaar een slip gedragen hebben en hun vette tieten hebben nog nooit enige steun van een bh gehad. Ik had mijn arm om haar heen en met mijn andere rolde ik haar tepel. Stijf en hard stonden ze vooruit.

Ik voelde dat ze met mijn pik langs haar lijf streek. Ik was net even te groot om goed in haar kut te steken. Ze draaide de kraan dicht en ze trok me aan mijn pik naar haar bed toe. Drijfnat waren we ,maar het kon haar niet schelen. BAS ik wil echt met je neuken,doe mij dat plezier?

Ja mam maar als LIA het maar niet te weten komt. Hoe moet zij dat weten dat jij haar moeder neukt. Ja dat is waar. Nat gingen we op bed liggen waar ze lekker met mijn spul ging spelen. Ik moest even kreunen en ik hoorde dat zij haar ook opwond. Langzaam nam ze hem in haar mond en pijpte mij.

Ik voelde haar tanden over mijn glibberige lul gaan. Ik voelde aan haar kutje en met een paar vingers gleed ik door haar zeik natte gleuf. Ja jongen ,LOES heeft een natte poes. Ga jij mij maar eens lekker likken zoals je het bij haar ook doet.

Ze draaide haar meteen om en lag gelijk met haar natte spleet voor mijn gezicht. Ik likte haar en met kleine schokjes voelde ik dat ze het lekker vond. Haar mooie rose spleetje zag er zo geil uit. Mijn lul zat strak in haar mond en ze liet hem diep in haar mond gaan. Der kutje zag ik steeds wijder open gaan staan en nu kon ik er verder met mijn tong in. Ik verhoogde het tempo en ze kwam gelijk gillend klaar. Maar bij mij moest ze nu ook even stoppen voor ik haar vol spuit.

Ik waarschuwde haar en liet hem uit haar mond glijden. Ze bleef liggen en ik befte haar door. Ze werd wilt en neukte zelf mijn tong en neus. Ik zag haar geil uit haar kutje komen. Ze liet haar voorover met haar gezicht op mijn lul vallen. Ze klopte ermee op haar wangen. Ze zag dat hij erg gespannen stond en elk moment kon de uit barsting komen.

Ja lekker he zo nu even met zijn twee. Man ik geniet nu zo,waarom niet eerder. Als het wat zakt zeg je het maar. We kunnen de eerste uren lekker geilen en neuken. Na een paar minuten zakte het en ze kwam naast mij liggen. We zoende elkaar of we een stelletje waren,ik met mijn schoonmoeder. De leeftijd merkte ik niet aan haar en haar overheerlijke kut helemaal niet. Ik vind haar kut lekkerde dan van LIA. Lekker zacht en soepel en dan ook nog eens zo giganties nat.

We lagen met ons buik tegen elkaar aan en ze klemde mijn stijve tussen haar lippen Af en toe bewoog ze wat en dat voelde zo lekker aan.

Dan er even in en dan weer door haar hele gleuf tot aan haar sterretje. Ik speelde met haar borsten en lag strak naast haar. We zweten ons rot en ze vond het tijd dat ik haar flink moest neuken.

Ze duwde mij op mijn rug en ze kroop op mij. Glim lachend keek ze mij aan en ik voelde hoe ze met haar lijf mijn pik tussen haar benen stuurde naar haar hunkerige kut. Ze had hem nu vlak voor haar grotje en ik voelde de warmte er uit stralen. Tergend langzaam zakte ze en ik voelde hoe ze mijn knoert harde lul in haar geil spuwende vulkaan liet verdwijnen.

BAs ik ga je zo ontieglijk lekker neuken,mijn kut staat te schreeuwen om jouw geile harde lul. Neuke zal ik je en jij mij straks nog eens. Ze drukte hem erin en bleef even zo liggen. Voel je hoe geil ik nu ben,ik slurp je lul helemaal leeg hoor.

Langzaam ging ze op en neer ,terwijl ik haar borsten streelde. Knalrood hoofd zag ik haar boven mij, op haar twee handen steunde ze zodat alleen haar kut mijn lijf raakte. Ze beukte op mijn pik en bij elke stoot knetterde haar geil eruit OHHH BAS ik kom alweer hoor ooooo wat ben ik toch een vies oud geil wijf. Nee LOES heerlijk ,neuk me dan harder ,ik wil je geile natte kut neuken ,ga door. Ze ramde maar door en fluisterde in mijn nek van, als ik klaar kom en dan door ga word mijn orgasme nog veel feller, zoals nu.

.


De dag daarna was ik op school en kon ik niet wachten om terug te gaan naar Martin. Om 5u was ik daar terug om huiswerk te maken, hij was er ook en hij keek de hele tijd naar mij en mijn tieten. Ik had een dikke zuigvlek in me nek, die iedereen op school had gezien. Achteraf bleek dat zij eigenlijk de hele situatie in scene had gezet, tijdens de sex deed Martijn haar zoveel zeer deed met zijn lul, dat ze had voorgesteld om mij te pakken en dat ie mij zou neuken, en haar dan met rust zou laten, wat dus precies gebeurde.

We zwegen in de auto, en aan het einde van de straat legde hij zijn hand op me been, ik voelde mijn tepels hard worden, en toen hij mij wegbracht stopten we in een hoekje op de parkeerplaats van Ziekenhuis de Honte. We kropen achter in de bus, en op zijn verzoek kleedde ik mij weer uit. Martijn deed zijn broek uit, en ik zag zijn grote stijve lul met volle ballen klaar voor de aanval…. Zoals gevraagd lag ik op mijn rug en trok ik mijn benen op. Ik trok me been iets omhoog, en voelde dat zijn vinger uit me ging, en dat hij zijn harde lul er voor in de plaats hield.

Hij duwde zijn pik tegen me kutje aan, en ik voelde hoe mijn natte lipjes uit elkaar werden geduwd. Hij duwde iets harder, en ineens na even flink aandringen, schoot zijn eerst zijn eikel en daarna zeker 10 centimeter pik bij me naar binnen… Ik kromp ineen van een stekende pijn, en voelde hoe de joekel van een paal nu zeker voor de helft in me zat.

Door de pijnscheut bewoog ik me zodanig dat hij nog makkelijker makkelijk toegang kreeg tot me lijf, en met een harde stoot duwde zijn lul nog een centimeter of 5 naar binnen.

Hij haalde zijn pik terug, en duwde hem weer voor de helft terug naar binnen. Weer een paar centimeter dacht ik, en ik beet op mijn onderlip van de pijn. Na een minuut of wat ging zijn lul een stuk verder in me, en gleed ie als gesmeerd in en uit me, en de pijn werd een branderig gevoel.

Toen begon Martijn met lange halen in me te stoten. Ik steunde bij iedere stoot en Martijn joeg zijn pik in hoog tempo in en uit me kutje, de auto schudde heen en weer, en het was denk ik daardoor dat we niet meer in de gaten hadden dat we op de parking stonden van het ziekenhuis, Het bezoekuur was net begonnen natuurlijk, want er klopte iemand hard op de achterkant van de bus, en riep of dat neuken bij t ziekenhuis godverdomme wel normaal was.

Ik lag hulpeloos vastgespiest met zijn dikke lul achterlangs in me, en ik zag dat er iemand door het achterraam van de bus naar binnenkeek, en dat deze persoon ook zag hoe mijn kut in het licht van de straatverlichting opgevuld werd door Martijn zijn lul. Hulpeloos lag ik op me zij, kneep me benen samen en daarmee Martijn zijn lul klemvast in me harige tienerkut.

Martijn schrok en wilde zijn stijve lul terugtrekken, maar het was al zover. Hij was blijkbaar al aan het komen of was niet ver van zijn orgasme af, want toen zijn lul terug trok uit me, spoot er een lading geil en sperma uit zijn pik, tegen me reet, over me benen, rug, BH en ook over mijn kleren die naast mij lagen. Mijn kutje maakte een geluid alsof ik een scheet liet, en er liep ook uit sperma uit me kut.

Twee gezichten bleven me aankijken, en zagen hoe Martijn zijn spuitende lul in zijn broek deed, naar voren kroop, en hoe ik volgespoten spiernaakt wegkroop in de bus, en liepen door toen Martijn zijn motor startte. Zwijgend reden we naar het huis van mijn tante Corina in Spui, waar ik toen woonde, ik fatsoeneerde mijn kleren en deed alsof er niks aan de hand was.

Mijn kutje gloeide inmiddels alsof ik moest plassen. Toen Martijn wegreed en ik binnen kwam zag mijn tante dat mijn kleren vies waren, en vroeg wat ik had gedaan. Ik zeg, niks bijzonders en ging zitten.

Maar toen ik dichtbij haar kwam zag rook ze blijkbaar meteen dat het mannengeil en sperma was; ze rook als een speurhond aan mijn kleren, en overal zat Martijn zijn zaad, mijn tante die was niet gek natuurlijk.

Toen ze vroeg wat ik had gedaan, vertelde ik dat Martijn mij de eerste keer bijna en de tweede keer volgens mij had geneukt, en dat ik t denk ik wel lekker vond. Ze had de dag daarna dus met zijn vrouw gebeld, met de mededeling dat ik onder het sperma zat toen Martijn mij naar huis had gebracht, en dat ze misschien wel eens wat vaker sex met Martijn moest hebben, aangezien hij nu meisjes van 14 jaar aan het neuken was.

Toen zijn vrouw mijn tante had uitgelegd dat ze na de bevalling van het laatste kind altijd zeer had na het neuken, en hij liever niet had dat Martijn op een ander ging, dat ze op zoek waren naar iemand die hij gewoon lekker zonder verplichtingen kon neuken zonder dat hij anders och vreemd zou gaan. Ik wist toen nog niet dat hij al een paar van mijn oudere vriendinnen had proberen te versieren maar dat er niet eentje was die met hem had willen neuken. Martijn stopte in het donker voor de deur, en ik stapte nietsvermoedend in zijn bus.

Hij lachte breed, en hij stuurde meteen weg, en kneep me in me knie. Ik was botergeil en zoende hem wild toen hij de auto stopte, vlinders kroelden door me buik; ik was smoorverliefd… Ik kroop naar achteren, en hijgend kleedde ik me snel uit Martijn trok zijn broek omlaag, op zijn schoenen, en zette mij op mij knietjes Hij duwde zijn lul tegen me kutje aan, spuugde er een dikke klodder op, en duwde zijn lul in een beweging zo bij me naar binnen, diep in me kutje.

Ik voelde hoe hij me vulde, en hij stootte toen hij niet verder ging, in 1 beweging diep in me lijf. Ik boog me bovenlichaam naar beneden, en me kont omhoog, en voelde een zaaalig  gevoel; ik werd geneukt door de man waar ik van hield. Hij greep mijn heupen vast, en neukte me hard, het was wel wat gevoelig, maar ik voelde zijn ballen tegen me billen kletsen. Na een minuut of twee kreunde hij en gromde diep toen hij in me klaarkwam, en ik voelde zijn pik kloppen bij iedere straal die in me kwam.

Ik voelde hoe zijn glibberige slap werd pik uit me kut gleed en zijn zaad uit me kut op het matras liep. Hij trok zijn broek omhoog, terwijl ik met me kont omhoog zat, en keek goedkeuren naar me kut. Mijn jeans stonk naar zijn sperma, het kon me niet eens schelen, en in de auto vroeg ik of hij me een nieuwe zuigvlek wilde maken, zodat iedereen kon zien dat ik geneukt was. Hij zette zijn tanden in me bleke nek, en zoog net zolang het bloed in ze mond stond.

Zijn vrouw deed de deur open, toen Martijn zijn duim opstak in de auto, ze keek naar me lijf en me tieten, en ze had een tas met kleren in de hand, die voor Corina waren, of ik die mee wilde nemen, en dat was het. Ik nam de tas in ontvangst, en stapte weer in de auto bij Martijn, die nog eens zijn duim opstak toen hij met mij wegreed. Geil als ik was, kroop ik tegen hem aan, en hij stuurde meteen naar een verlaten weggetje bij de kreek.

Hij liet me me uitkleden, en neukte me daarna op dezelfde manier, ik op mijn knietjes, en hij van achteren langs diep in mijn kutje, alleen duurde het toen wel bijna 20 minuten voordat hij klaarkwam. Hij bleef lang doorhalen en bij iedere stoot gleed zijn lul helemaal in me kutje.

Nadat hij me voor de tweede keer de avond volgespoten had voelde mijn behaarde kutje alsof het in brand stond. Hij kreunde toen hij spoot en zei dat ie van me hield toen hij zich voor de tweede keer die avond zijn zak in me leegmaakte. Ik mocht nooit bij hem weggaan, en ik was voor altijd zijn meisje zei hij tegen me. Ik geloof echt dat hij van me hield, op en in mij kon hij zich bevredigen, iets wat thuis niet kon, ik deed alles voor hem, dat heb ik ook gedaan ik hield van hem, ik was van hem dacht ik.

Ik heb me ik weet niet hoevaak in een periode van 3 maanden van april tot juni in echt alle standjes laten neuken. Ik heb dat zeker 4 maanden iedere dag urenlang gedaan en volgehouden voordat ik t in de gaten had dat t niet klopte; soms twee, drie keer per dag liep ik hem tegen het lijf, en iedere keer liet ik me door hem gewillig neuken in ieder denkbaar standje.

Tot ik de GSM van me tante op tafel zag liggen, nadat ik teruggebracht was door Martijn. Ze was m vergeten toen ze ging slapen. Ik opende de berichtjes, en zag dat er veel van Martijn en zijn vrouw zaten, en ik las in de eerste van zijn vrouw een berichtje. Martijn neukte mij en zijn vrouw betaalde Corina geld, die wisten dat gewoon, hij had blijkbaar ook ooit Corina geneukt, en die kon zijn lul niet in haar kutje hebben, en ik kon dat wel?

Eerst voelde ik me schuldig en raar, maar toen bedacht ik dat ik Martijn zijn vrouw kon straffen door superveel met hem te neuken. Ik heb toen stiekem wel gewoon een paar keer met hem afgesproken, en me soms wel 5 keer op een dag laten neuken als een tienerhoer.

Iedere keer als hij zijn lul in mij stak, dan kreeg ik een warm geil machtsgevoel, ik was inmiddels jarig geweest en liet me met me 15 jaar door hem gewillig volspuiten, denkend dat dit zo hoorde. Maar voor Martijn was ik alleen een neukgat waar hij zijn zaad ik kwijt wilde, en als we soms na het neuken naast elkaar in de auto op het matras lagen, droomde hij hardop dat hij het liefste met mij zou willen weglopen, verhuizen naar Spanje en daar een barretje zou willen beginnen, maar dat hij ook niet wegwilde bij zijn vrouw, en dat die ook steeds vaker zeurde om sex, maar dat ie m thuis niet eens meer hard kreeg als ie met mij had geneukt.

Daarna kroop ie nog eens bovenop mij, en kwam binnen 5 minuten voor de tweede en als ik hem dan streelde en zei dat ik van hem hield kwam hij vaak daarna soms een derde keer schokkend in me klaar. Hij neukte me iedere dag zo vaak dat hij kon, spoot me vol, en ging dan naar huis. Ik had als meisje van 15 inmiddels het lichaam van een volwassen vrouw; dikke borsten, en omdat ik iedere dag een paar keer geneukt werd, straalde ik sex en geil uit.

Op school wisten al mijn vriendinnen van mijn affaire, maar niemand zei er iets over. Op een gegeven moment kwam Martijn mij ook tussen de middag van school halen, voor een vluggertje en en na school haalde hij me op, en spoot me dan al op de terugweg naar huis even vol.

Hij wilde de hele dag alleen maar neuken, neuken en nog eens neuken, en hij was verliefd op mij, me kut en me tieten, maar ik wilde ook gewoon andere dingen met hem doen doen, maar hij had alleen maar sex met me, en ik liet me als jong onschuldig meisje willoos gebruiken voor alles waar hij zin in had. Mijn behaarde kutje was een volwassen kut geworden, mijn strakke kontje een neukgat en zijn kolossale paal van zeker 20cm gleed tot zijn ballen in me als een warm mes in de boter.

Maar even terug naar de trio. Maikel was toen 34 jaar, 95 Kilo schoon aan de haak, gespierd, groot geschapen met een lekkere dikke pik van zeker 18cm, dikke ballen, altijd geil, goede conditie, dominant en het uithoudingsvermogen van een paard.

Maikel en Hans kwamen binnen in Axel en ik ontving hun beiden met een kus op de wang. Wat ongemakkelijk schoven wij door naar de keuken, gingen aan de tafel zitten en ik gaf  beide heren met een onschuldig gezicht beiden een glas water. Maikel keek mij veelbetekend aan, en nam de pil in met een brede grijs, Hans volgde zijn voorbeeld en dronk het water in 1 terug leeg.

Ik ging zitten op de bank, en de mannen vleiden zicht naast mij op de veels te kleine bank. Ik zoende Hans in zijn nek, en Maikel begon ondertussen houterig mijn truitje uit te trekken, waarop ik maar voorstelde samen naar boven toe te gaan. Ik stond op, en liep de trap op naar boven; de jongens volgden mij gedwee naar de slaapkamer, ze waren geil alleen ik was nog veel geiler al vanwege het idee wat zou komen.

In de slaapkamer aangekomen, kleedde ik me uit, en kroop spiernaakt midden in het bed onder het dekbed. Hans zijn kromme dikke lul stond al paraat zag ik, en naakt en heet kroop hij tegen mijn rechterkant aan; Maikel zijn dikke vleespik bungelde nog, en naakt kroop hij aan de andere kant tegen mij aan, en ik voelde onder de deken zijn naakte lichaam tegen hem aan.

Onwennig keken we elkaar aan, en Hans lag op zijn rug en zat al met zijn vingers aan en in mijn kutje en ik voelde aan zijn stijve harde lul tegen me aan.

Toen Maikel zijn lul harder werd zoog ik zijn pik verder in me mond, mijn tong flitste langs zijn eikel, zijn eikelrand, terwijl ik zijn ballen in mijn vrije hand had. Terwijl ik Maikel aan t pijpen was duwde Hans eerst 1 en daarna twee vingers in mijn natte kutje, en terwijl ik Maikel pijpte werd zijn pik een loeiharde paal, met een grote paarse eikel erop.

Vergeleken met Maikel zijn lul had Hans, die toch fors geschapen was, maar een pikkie, en zelfs die van Martijn was me zijn 7cm diamater nog dun vergeleken met dit paardengeval. Ik voelde Hans zijn lul al ongeduldig tegen mijn billen, en terwijl ik mijn bekken kantelde, schoot zijn pik als een raket mijn kut in, en haalde hij zijn pik eruit, om m er weer tot zijn ballen in te duwen.

Dus daarna ging ik uitnodigend op me knietjes zitten, mijn benen iets gespreid en presenteerde mijn hete kaalgeschoren natte tienerkut aan Maikel. Ik kreunde zacht, en kromde mij rug, kantelde mijn bekken, en kreunde zachtjes toen hij zijn naar zout smakende stijve lul zonder iets te zeggen in me duwde, ik voelde zijn grote vleespaal ruimte zoeken in mijn kutje, en het voelde alsof er iets drukkends in me zat, en ook voelde ik dat hij niet verder in me kon.

Toen sloeg hij hard op mijn rechter bil, en van schrik veerde ik omhoog, waarna Maikel in één stoot zijn lul over de volle lengte in me ramde. Ik voelde me van binnen oprekken, en ik voelde zijn zware volle zijn ballen tegen me kut kletsen, iets wat ik in pornofilms wel eens hoorde, bij Martijn was het ook wel eens gebeurd, maar met Hans nooit had meegemaakt. Maikel zijn ballen kwamen tegen me benen toen hij terugtrok en zijn paal in ramde en me daarna nog een terug in me warme natte tienerkut ramde.

Ik gilde het uit van pijn en genot, en het voelde alsof ik van binnen opgescheurde, en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder, en een golf sap perste zich uit me kut. Vanaf nu zou neuken nooit meer hetzelfde zijn voor mij wist ik. Hans zat ondertussen op zijn knietjes voor me, en liet zich pijpen, iets wat ik niet veel deed eigenlijk, terwijl zijn beste maat mij zonder condoom met lange halen in mij kletsnatte kut neukte.

Mijn god, wat voelde ik dat goed, en een warm gloeiend gevoel kwam over me. Met zijn hand trok Maikel mijn enkels en voeten omhoog, zodat mijn bekken nog verder kantelden, en ik alleen op mijn handen en knietjes op bed zat, en ramde zijn dikke paal diep in mijn zuigende kut. Ik zoog aan Hans zijn lul, en stak twee vingers diep in zijn kont. Maikel zag natuurlijk nu mijn roze strakke kontgat en zag dat bij iedere stoot iets open gaan, en ik voelde zijn ballen borrelen; hij neukte nu een tiener, ook nog eens de vrouw van zijn beste maat, die zich op dit moment door mij ik was dus een echte slet liet pijpen,.

Ik voelde bij iedere stoot hoe mijn lichaam zijn pik melkte, en toen hij voelde dat zijn sperma zijn ballen ging verlaten, duwde hij zijn paal diep in me, en ik kreunde toen hij mijn voeten nog verder omhoogtrok, en hij duwde zijn pik nog maar eens tot aan zijn ballen in mijn kut, die gloeide van buiten en brandde van binnen.

Ik voelde iets op mijn kontgat, en ik zag dat Maikel over me kont spuugde terwijl hij zijn duim tegen en half in me kontgaatje duwde. Ik keek achterom en zag zijn gezicht en hij grijnsde: Zonder dat ik iets aan kon doen voelde ik mijn kut zich ritmisch samenkrampen rondom zijn harde pik, die kogelhard was door de eerder genomen erectiepil…. Ik had omdat ik toen zelf klaarkwam, niet eens in de gaten dat Maikel ook in me klaarkwam, en het flitste in geen moment in mij of hem door dat ik vruchtbaar was omdat ik de pil niet slikte.

Hij pakte me bij mij borsten, en zijn pik zat echt zowat in me baarmoeder, zo diep, en ik voelde toen pas dat zijn zaad met dikke stralen uit zijn kloppende pik in me aan komen was… kreunend injecteerde zijn hij zijn sperma in me, terwijl ik Hans pijpte die met open ogen zag hoe zijn maat diep in mijn blote kale kut klaarkwam…. Ik kreunde hard, met Hans zijn pik in me mond, en wild neukte Maikel ongecontroleerd zijn ballen in me vruchtbare kut leeg, en herstelde zijn ritme terwijl zijn sperma vermengd met mijn kutsap in dunne warme stralen langs mijn benen naar beneden op de matrasovertrek droop.

Hans zijn lul floepte uit mijn mond en hij kwam naast me zitten. Maikel pakte een kussen, en stak dit onder mijn onderbuik zodat mijn kont omhoog kwam en mijn kut zich opensperde. Maikel duwde mijn rechterbeen open en uit de weg, vouwde mijn kutlippen open, en duwde zijn pik terug in mijn kletnatte kut, terwijl Hans tekeek en aan zijn lul trok.

Daarna duwde Maikel zich omhoog, trok mijn billen uit elkaar en,begroef zijn gezicht tussen mijn billen… Zijn tong vond zonder moeite mijn kontgaatje en ik voelde hoe zijn tong mijn sluitspier openmaakte. Een rilling trok door mijn lijf. Ik had de in de afgelopen jaren wel een paar keer anaal geneukt met Hans, die liggend op mijn zij me voorzichtig in mijn kont genomen gehad, maar er had nog nooit iemand mijn gat met zijn tong geopend…. Dat was nieuw voor me…. En ik kreunde hard om hem aan te moedigen niet te stoppen.

Daarna trok Maikel zich terug, en hij ging op zijn rug liggen, waarna ik mijn sap vermengd met zijn zaad van zijn grote dikke glinsterende pik begon af te likken. Ondertussen duwde Hans zijn pîk in mijn kutje, en ik voelde dat ik heel veel ruimte had ineens, nadat Maikel mijn kut flink had opgerekt met zijn dikke paal.

Hij haalde zijn pik heen en weer in mijn natte kut, en ik pijpte Maikel en likte zijn ballen, terwijl hij mijn hoofd vasthield en een paar fotos van mij nam toen ik hem pijpte…. Hans voerde zijn tempo op, ik wist genoeg, dan gaat ie klaarkomen, heel voorspelbaar maar heerlijk. Ik kneep mijn gat en kutje samen en kreunen spoot Hans zijn ballen leeg in me, mijn kut voelde heet warm van binnen toen hij in me klaarkwam…..

Hans trok zich terug, en commandeerde mij op mijn rug te gaan liggen met mijn benen opgetrokken en mijn knietjes tegen mijn borsten ….. Zijn kilo lagen op me, en hij duwde mijn tieten plat, en trok mijn hoofd achterover, en likte mijn kin en zoog zich vast in mijn nek, terwijl hij zijn paal in mijn kut ramde.

Ik kon alleen kreunen, meer kwam er niet uit toen Maikel zijn lul terughaalde en terug in mijn kut ramde. Hij zoende me vol op mijn mond, en onze tongen kronkelden langs elkaar. Hans stond naast bed, zijn lul werd weer hard hoe hij zag dat Maikel mij neukte, en ik er meer van genoot dan ik in drie jaar van zijn sex had gedaan. Terwijl Maikel en ik samen neukten ging hij even de trap af naar t toilet, terwijl ik hem precies aangaf in welk ritme Maikel me neukte door bij iedere stoot te kreunen.

Ik voelde Maikel steeds sneller en sneller gaan en begon hardop kreunen, toen begon hij zwaar te ademen, hij ramde een paar keer gruwelijk hard, en toen kreunde hij twee keer, net als bij Martijn, en voelde ik zijn lul in me kloppen toen hij klaarkwam, en bleef hij roerloos op me liggen.

Mijn kut voelde beurs en opgezwollen, en net als bij Martijn in de bestelwagen, gleed zijn halfslappe lul als een naaktslak uit mijn kut, met een kwak sperma er achteraan.

Ik denk dat het misschien een minuut of 10 geduurd heeft voor Hans terug was hij zag ons liggen, en de natte vlek op het bed. Ik rolde terug op mijn rechterzij en voelde medelijden met Hans. Ik wenke hem en hij kwam achter mij liggen… Ik voelde zijn harde pik, en zijn eikel tegen mijn natte spermakut. Hij ramde zijn lul in me, ik voelde hem amper, en ik kreunde bij iedere stoot maar ik keek verliefd naar Maikel die naast me lag, en zoende hem hevig met hem.

Ik dacht aan zijn pik die tot aan zijn ballen in mijn kut zat……. Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de wrijving met zijn grote paal. Hans zag mijn dromerige blik en de reuze zuigvlek in mijn nek, en duwde mij weg op mijn buik en stapte morrend uit bed. Ik rolde als een lappenpop om op mijn buik, terwijl Maikel zijn hond over mijn billen streek. Mijn naam is Charles en ik ben nu 55 jaar oud. Mijn familie woont in een afgelegen landgoed in de Kempen en leeft sinds zolang ik het me kan herinneren zeer teruggetrokken.

Mijn moeder, Carolien en mijn vader Roger, zijn beiden 72 jaar nu en zijn gelukkig in een goede gezondheid. Pa zijn lul zien aftrekken terwijl hij in een seksboekje keek of ma aan haar dikke tepels zoog terwijl hij haar vingerde was zeer normaal in ons huis. Mama kon er nooit genoeg van krijgen en schreeuwde altijd voor meer, voor dieper, voor harder.

Dan wisten mijn zus en ik al gauw dat ze ging klaarkomen. Mama is altijd heel dik geweest, vette buik, dikke billen en heel zware maar slappe hangtieten met duimdikke donkere tepels. Later leerde ik dat ze ook een bovenmaatse scheur had, dikke vette naar buiten stulpende schaamlippen en een dikke grote en heel gevoelige clitoris. Onze seksuele voorlichting was dan ook een heel praktische. Mama en mijn zus vonden dat heel geil als ik papa pijpte en dikwijls lagen ze op de bank met hun benen wijd met meerdere vingers in hun kut..

Er zijn slechtere klusjes dan dat. Mijn libido was en is sterk ontwikkeld en mijn lul stond dan ook quasi permanent stijf in mijn broek. Maar wat wil je als je mama en zus altijd met een blote kut door het huis lopen en met een kort hemdje waar hun tieten vrij in bungelen. Hete, geile wijven die twee! Nadat papa terug was werd het maar geiler en geiler. Blijkbaar was hij in Zambia niets tekort gekomen en wou nog meer seksen dan daarvoor.

Meermaals neukte ik mijn papa ook in zijn reet terwijl mijn zus of mijn mama zijn lul leeg pijpte. En zo ging het mijn hele tienertijd door. Een compleet oversekste familie waar ook de poetsvrouw en haar man die als tuinman werkte in de familie orgie betrokken werden.

Pa en de tuinman sandwichten mama wat altijd een zeer geil zicht was. Dat vette lijf met lillende tieten dat gepaald werd in der beide gaten en daarna het vet in der gezicht gespoten kreeg wat de poetsvrouw dan met veel plezier oplikte terwijl mijn pa zijn nimmer aflatende stijve in haar kut ramde.

Het hoeft dan ook niet gezegd dat ik en mijn zus ook geen onbekenden voor elkaar waren. In die tijd stopte mijn zus ook alles en nog wat in haar kut omdat ze vond dat mijn lul niet groot genoeg was.Beffende meiden gratis neuken in friesland


Eerlijk bekent ze dat ze dat wel is maar het ook heel erg spannend en mooi vind, ik vraag haar: De volgende morgen Wout is al naar zijn werk ben ik beneden wat in de weer als Jolanda aangekleed naar beneden komt na mijn vraag of ze koffie wil schenk ik die in en zitten we aan de keuken tafel. Dat doe ik staande aan de aanrecht met mijn rug naar Jolanda als ze vraagt: Dan is mijn volgende vraag natuurlijk: Helemaal gerust gesteld is ze en zegt: Als Jolanda naar de badkamer is en ik zit dit alles te overdenken merk ik dat ik er best geil van ben geworden en Wout kennende zal hij zeer zeker gaan proberen of hij Jolanda zou kunnen neuken.

Ik moet het een beetje omkleden bij Wout en proberen of we dat zaterdag middag kunnen gaan doen, wie weet wordt het een lekkere geile zaterdag middag en avond. Als ze klaar is in de badkamer en ze staat naakt op mijn slaapkamer zie ik dat ze maar een fractie dikker is als ik maar wel een maat grotere tieten heeft, ik kleed me ook uit en pak uit de lingerie lade een hoeveelheid en gooi die op het bed. Als ze een sexy BHtje van mij aandoet staat het heel geil als haar grote tieten er als het ware uitpuilen een nog kleinere geef ik haar waar haar tepels niet bedekt kunnen worden, ik pak een camera en maak een paar foto’s uiteindelijk ligt ze met haar benen wijd op het bed met een vibrator in haar kale kut ik ben zo geil ook dat ik mijzelf lig te vingeren, nadat we beide klaar zijn gekomen heb ik wel in de gaten dat Jolanda net zo geil is als ik en helemaal los gaat voor de camera, en weet dan al dat Wout haar vast en zeker zal gaan neuken.

Die avond op bed vertel ik het Wout en laat hem de foto’s zien op het display van de camera, met een staalharde paal bekijkt hij ze en zegt: Naakt lopen we samen de slaapkamer op waar Wout alles klaar aan het zetten is, hij bekijkt ons en laat goedkeurende geluiden horen, wij doen ieder een lekker pikant setje aan, op aanwijzingen van Wout speelt ze met haar tieten laat ze haar kut zien stoot ze en vibrator in haat kut moet ik mijn handen onder haar tieten houden en gaat het zo door en wout laat ons steeds geilere dingen doen, Jolanda haar kut is drijfnat zie ik en de mijne natuurlijk ook.

Dan stelt Wout voor dan wij naast elkaar op onze rug gaan liggen en met een vibrator in onze kut bezig gaan tot we klaar komen en hij dat dan gaat filmen. Daar gaan wij mee akkoord en ik weet dat hij daarna gaat proberen of hij Jolanda kan neuken.

Maar voordat we daaraan beginnen zet hij alles op de laptop en bekijken we alles, zo mogelijk wordt Jolanda daar nog geiler van. Wout vraagt als wij zitten te kijken of hij zijn broek uit mag doen omdat zijn stijve paal knelt dat vinden wij prima, ik zie hoe Jolanda naar zijn kale en grote stijve paal kijkt… “Kom geile zus laten we eens een geil showtje voor de camera geven!

Aandachtig bekijk ik het en Wout concentreert zich met het filmen helemaal op Jolanda met haar ogen dicht en luid kreunend ramt ze de vibrator diep in haar soppende kut.

Echt mega geil ligt ze net dat ding in haar kut tekeer te gaan, luider begint ze te kreunen en onherkenbare geluiden te maken steeds harder begint ze te schokken en te trillen duidelijk is dat ze klaar gaat komen nog dieper en nog harder ramt ze de vibrator in haar kut om dan met een soort van loeiende geluiden klaar te komen en een straal geil perst ze uit haar kut als ze schokkend klaar ligt te komen de vibrator houdt ze erg diep stil in haar kut om uiteindelijk verslappend plat op het bed te vallen en laat de vibrator uit haar kut glijden.

Hij kijkt me recht in de ogen en zegt Erik houd oprecht van je, en ook jij mag je handjes dicht knijpen met hem. Maar wat een gelijk heeft hij het over jou als het om sex gaat.

Een echte slet een geile teef. Hij zoent me vol op de mond en steekt dan zijn lul in 1x diep in mijn kut. Onder tussen knijpt hij hard in mijn tepels en neukt me alsofhij het al jaren niet meer heeft gedaan.

Mmmm kreun ik jaaa lekker hard trek maar aan die tepels oooooooo jaaaaaa gil ik het uit en juist samen met hem als we alle 2 tegelijk een orgasme krijgen. Na nog even boven op me al hijgend bij te komen rolt hij van me af en liggen we nog even naast elkaar. Hij verteld me over het saaie sex leven met Ineke wat vanaf hun trouwen nu ook al meer dan 25 jaar altijd het zelfde is geweest.

Nog nooit ben ik ontrouw geweest zegt hij want ondanks dat hou ik van haar. Maar nu ik jou zo zag liggen ik kon niet anders zegt hij. Ik draai me op mijn zij en ga tegen hem aan liggen en kriebel door zijn borst haar en zeg dat ik ook nog nooit een ander heb gehad ondanks dat ik weet dat Erik dat wel heeft gehad en dat we een open relatie hebben.

Ja zegt Wim Erik verteld me alles ook van andere vrouwen maar dat dat alleen voor de sex is, zijn liefde zit thuis. Ik zeg het te weten en ook dat Wim gerust vaker mag langs komen ook als Erik er is. Hij zal dat vast geil vinden zeg ik tegen Wim.

Hij kijkt me lachend aan en geeft me een zoen. Maar we zeggen niks tegn Ineke oke? Ik knik en zeg tegen hem dat ik er wel eens over heb gedacht om Ineke te verlijden dat ik haar best een geil wijf vind. Wim begint te lachen en zegt nou als je dat lukt dan sta ik voor eeuwig bij je in het krijt. Ik lach terug en zeg daar hou ik je aan. Wim staat op en loopt richting de vijver en pakt zijn lul in zijn hand. Op dat moment roep ik STOP en hij kijkt van schrik achterom.

Ik ga op mijn knieen zitten en zeg kom, hij loopt op me af en ik zeg loos mijn mond vol. Hij pakt mijn hoof van achter vast en legt zijn eikel tegen mijn mond en zijn dikke straal gouden vocht spuit strak mijn mond in. Het is zoveel dat er ook wat naast loopt maar ik slik en slurp alles zo veel mogelijk op.

Als hij is uit gepist, lik ik zijn lul schoon en zuig lekker door tot hij weer hard is. Neuk mijn kont zeg ik tegen hem, en dat is niet tegen dove mans oren gezegd. Hij stopt zijn hard geworden lul lekker diep in mijn kont en we gaan nog even lekker flink te keer. Na een heerlijke middag flink te zijn tekeer gegan lopen we samen naakt weer naar huis. De mand met lekkers weer mee terug omdat ik daar niet eens aan toe gekomenn was. De honden hebben zich prima vermaakt dus die zijn direct in de schaduw bij het huis gaan liggen en waren zo in dromen land.

Wim en ik zijn ons lekker samen gaan douchen en hebben ook samen lekker gegeten. Dat dit een vervolg zou krijgen dat was al besproken, maar dat het nog extreem zou worden met toestemming van Erik dat had ik niet durven dromen.

En krijg ik Ineke zover dat zij en ik samen heerlijke sex hebben mmmm misschien wel, misschien wel na mijn ervaring met Willen jullie meer lezen dan komt er een vervolg. Dit verhaal is waargebeurd. Alleen onze namen heb ik verandert Ik lees hier vaker verhalen sommigen echt de meesten niet. Ze stapte uit bed en liep op mij toe. O BAS,ik denk nog steeds aan dat momentje. Ja mam ik ook hoor. Zullen we nu dan eens verder gaan, we zijn toch alleen thuis.?

Ik zei niks en ging in de douche staan en zette de kraan open. Ze kwam eraan en stapte ook er onder. Ze begon gelijk aan mijn pik te zitten. Heerlijk onder de straal en dan zo,n lkker geil wijf aan je pik zitten ,mmmmmmmmm Ik was LIA even vergeten. Ze bekeek hem goed en streelde hem. Wat is dat toch heerlijk om weer eens zo,n stijve knots vast te houden. Nooit geweten dat ik dat zo zal missen. Blij dat jij mij dit moment geeft.

Ik had mijn arm om haar heen en met mijn andere rolde ik haar tepel. Stijf en hard stonden ze vooruit. Ik voelde dat ze met mijn pik langs haar lijf streek. Ik was net even te groot om goed in haar kut te steken. Ze draaide de kraan dicht en ze trok me aan mijn pik naar haar bed toe. Drijfnat waren we ,maar het kon haar niet schelen. BAS ik wil echt met je neuken,doe mij dat plezier?

Ja mam maar als LIA het maar niet te weten komt. Hoe moet zij dat weten dat jij haar moeder neukt. Ja dat is waar. Nat gingen we op bed liggen waar ze lekker met mijn spul ging spelen. Ik moest even kreunen en ik hoorde dat zij haar ook opwond. Langzaam nam ze hem in haar mond en pijpte mij. Ik voelde haar tanden over mijn glibberige lul gaan. Ik voelde aan haar kutje en met een paar vingers gleed ik door haar zeik natte gleuf.

Ja jongen ,LOES heeft een natte poes. Ga jij mij maar eens lekker likken zoals je het bij haar ook doet.

Ze draaide haar meteen om en lag gelijk met haar natte spleet voor mijn gezicht. Ik likte haar en met kleine schokjes voelde ik dat ze het lekker vond. Haar mooie rose spleetje zag er zo geil uit. Mijn lul zat strak in haar mond en ze liet hem diep in haar mond gaan. Der kutje zag ik steeds wijder open gaan staan en nu kon ik er verder met mijn tong in.

Ik verhoogde het tempo en ze kwam gelijk gillend klaar. Maar bij mij moest ze nu ook even stoppen voor ik haar vol spuit. Ik waarschuwde haar en liet hem uit haar mond glijden. Ze bleef liggen en ik befte haar door.

neuk me plat lekkere vette kut

Seks markt tantra massage drachten


Hij gaat plat boven op me liggen en ik merk hij is zwaarder dan Erik. Hij kijkt me recht in de ogen en zegt Erik houd oprecht van je, en ook jij mag je handjes dicht knijpen met hem. Maar wat een gelijk heeft hij het over jou als het om sex gaat. Een echte slet een geile teef. Hij zoent me vol op de mond en steekt dan zijn lul in 1x diep in mijn kut. Onder tussen knijpt hij hard in mijn tepels en neukt me alsofhij het al jaren niet meer heeft gedaan.

Mmmm kreun ik jaaa lekker hard trek maar aan die tepels oooooooo jaaaaaa gil ik het uit en juist samen met hem als we alle 2 tegelijk een orgasme krijgen. Na nog even boven op me al hijgend bij te komen rolt hij van me af en liggen we nog even naast elkaar.

Hij verteld me over het saaie sex leven met Ineke wat vanaf hun trouwen nu ook al meer dan 25 jaar altijd het zelfde is geweest. Nog nooit ben ik ontrouw geweest zegt hij want ondanks dat hou ik van haar.

Maar nu ik jou zo zag liggen ik kon niet anders zegt hij. Ik draai me op mijn zij en ga tegen hem aan liggen en kriebel door zijn borst haar en zeg dat ik ook nog nooit een ander heb gehad ondanks dat ik weet dat Erik dat wel heeft gehad en dat we een open relatie hebben. Ja zegt Wim Erik verteld me alles ook van andere vrouwen maar dat dat alleen voor de sex is, zijn liefde zit thuis. Ik zeg het te weten en ook dat Wim gerust vaker mag langs komen ook als Erik er is.

Hij zal dat vast geil vinden zeg ik tegen Wim. Hij kijkt me lachend aan en geeft me een zoen. Maar we zeggen niks tegn Ineke oke? Ik knik en zeg tegen hem dat ik er wel eens over heb gedacht om Ineke te verlijden dat ik haar best een geil wijf vind. Wim begint te lachen en zegt nou als je dat lukt dan sta ik voor eeuwig bij je in het krijt. Ik lach terug en zeg daar hou ik je aan. Wim staat op en loopt richting de vijver en pakt zijn lul in zijn hand.

Op dat moment roep ik STOP en hij kijkt van schrik achterom. Ik ga op mijn knieen zitten en zeg kom, hij loopt op me af en ik zeg loos mijn mond vol.

Hij pakt mijn hoof van achter vast en legt zijn eikel tegen mijn mond en zijn dikke straal gouden vocht spuit strak mijn mond in. Het is zoveel dat er ook wat naast loopt maar ik slik en slurp alles zo veel mogelijk op. Als hij is uit gepist, lik ik zijn lul schoon en zuig lekker door tot hij weer hard is.

Neuk mijn kont zeg ik tegen hem, en dat is niet tegen dove mans oren gezegd. Hij stopt zijn hard geworden lul lekker diep in mijn kont en we gaan nog even lekker flink te keer. Na een heerlijke middag flink te zijn tekeer gegan lopen we samen naakt weer naar huis. De mand met lekkers weer mee terug omdat ik daar niet eens aan toe gekomenn was. De honden hebben zich prima vermaakt dus die zijn direct in de schaduw bij het huis gaan liggen en waren zo in dromen land.

Wim en ik zijn ons lekker samen gaan douchen en hebben ook samen lekker gegeten. Dat dit een vervolg zou krijgen dat was al besproken, maar dat het nog extreem zou worden met toestemming van Erik dat had ik niet durven dromen. En krijg ik Ineke zover dat zij en ik samen heerlijke sex hebben mmmm misschien wel, misschien wel na mijn ervaring met Willen jullie meer lezen dan komt er een vervolg.

Dit verhaal is waargebeurd. Martijn neukte mij en zijn vrouw betaalde Corina geld, die wisten dat gewoon, hij had blijkbaar ook ooit Corina geneukt, en die kon zijn lul niet in haar kutje hebben, en ik kon dat wel? Eerst voelde ik me schuldig en raar, maar toen bedacht ik dat ik Martijn zijn vrouw kon straffen door superveel met hem te neuken.

Ik heb toen stiekem wel gewoon een paar keer met hem afgesproken, en me soms wel 5 keer op een dag laten neuken als een tienerhoer. Iedere keer als hij zijn lul in mij stak, dan kreeg ik een warm geil machtsgevoel, ik was inmiddels jarig geweest en liet me met me 15 jaar door hem gewillig volspuiten, denkend dat dit zo hoorde.

Maar voor Martijn was ik alleen een neukgat waar hij zijn zaad ik kwijt wilde, en als we soms na het neuken naast elkaar in de auto op het matras lagen, droomde hij hardop dat hij het liefste met mij zou willen weglopen, verhuizen naar Spanje en daar een barretje zou willen beginnen, maar dat hij ook niet wegwilde bij zijn vrouw, en dat die ook steeds vaker zeurde om sex, maar dat ie m thuis niet eens meer hard kreeg als ie met mij had geneukt.

Daarna kroop ie nog eens bovenop mij, en kwam binnen 5 minuten voor de tweede en als ik hem dan streelde en zei dat ik van hem hield kwam hij vaak daarna soms een derde keer schokkend in me klaar.

Hij neukte me iedere dag zo vaak dat hij kon, spoot me vol, en ging dan naar huis. Ik had als meisje van 15 inmiddels het lichaam van een volwassen vrouw; dikke borsten, en omdat ik iedere dag een paar keer geneukt werd, straalde ik sex en geil uit. Op school wisten al mijn vriendinnen van mijn affaire, maar niemand zei er iets over. Op een gegeven moment kwam Martijn mij ook tussen de middag van school halen, voor een vluggertje en en na school haalde hij me op, en spoot me dan al op de terugweg naar huis even vol.

Hij wilde de hele dag alleen maar neuken, neuken en nog eens neuken, en hij was verliefd op mij, me kut en me tieten, maar ik wilde ook gewoon andere dingen met hem doen doen, maar hij had alleen maar sex met me, en ik liet me als jong onschuldig meisje willoos gebruiken voor alles waar hij zin in had.

Mijn behaarde kutje was een volwassen kut geworden, mijn strakke kontje een neukgat en zijn kolossale paal van zeker 20cm gleed tot zijn ballen in me als een warm mes in de boter. Maar even terug naar de trio. Maikel was toen 34 jaar, 95 Kilo schoon aan de haak, gespierd, groot geschapen met een lekkere dikke pik van zeker 18cm, dikke ballen, altijd geil, goede conditie, dominant en het uithoudingsvermogen van een paard. Maikel en Hans kwamen binnen in Axel en ik ontving hun beiden met een kus op de wang.

Wat ongemakkelijk schoven wij door naar de keuken, gingen aan de tafel zitten en ik gaf  beide heren met een onschuldig gezicht beiden een glas water. Maikel keek mij veelbetekend aan, en nam de pil in met een brede grijs, Hans volgde zijn voorbeeld en dronk het water in 1 terug leeg.

Ik ging zitten op de bank, en de mannen vleiden zicht naast mij op de veels te kleine bank. Ik zoende Hans in zijn nek, en Maikel begon ondertussen houterig mijn truitje uit te trekken, waarop ik maar voorstelde samen naar boven toe te gaan. Ik stond op, en liep de trap op naar boven; de jongens volgden mij gedwee naar de slaapkamer, ze waren geil alleen ik was nog veel geiler al vanwege het idee wat zou komen. In de slaapkamer aangekomen, kleedde ik me uit, en kroop spiernaakt midden in het bed onder het dekbed.

Hans zijn kromme dikke lul stond al paraat zag ik, en naakt en heet kroop hij tegen mijn rechterkant aan; Maikel zijn dikke vleespik bungelde nog, en naakt kroop hij aan de andere kant tegen mij aan, en ik voelde onder de deken zijn naakte lichaam tegen hem aan.

Onwennig keken we elkaar aan, en Hans lag op zijn rug en zat al met zijn vingers aan en in mijn kutje en ik voelde aan zijn stijve harde lul tegen me aan. Toen Maikel zijn lul harder werd zoog ik zijn pik verder in me mond, mijn tong flitste langs zijn eikel, zijn eikelrand, terwijl ik zijn ballen in mijn vrije hand had. Terwijl ik Maikel aan t pijpen was duwde Hans eerst 1 en daarna twee vingers in mijn natte kutje, en terwijl ik Maikel pijpte werd zijn pik een loeiharde paal, met een grote paarse eikel erop.

Vergeleken met Maikel zijn lul had Hans, die toch fors geschapen was, maar een pikkie, en zelfs die van Martijn was me zijn 7cm diamater nog dun vergeleken met dit paardengeval. Ik voelde Hans zijn lul al ongeduldig tegen mijn billen, en terwijl ik mijn bekken kantelde, schoot zijn pik als een raket mijn kut in, en haalde hij zijn pik eruit, om m er weer tot zijn ballen in te duwen. Dus daarna ging ik uitnodigend op me knietjes zitten, mijn benen iets gespreid en presenteerde mijn hete kaalgeschoren natte tienerkut aan Maikel.

Ik kreunde zacht, en kromde mij rug, kantelde mijn bekken, en kreunde zachtjes toen hij zijn naar zout smakende stijve lul zonder iets te zeggen in me duwde, ik voelde zijn grote vleespaal ruimte zoeken in mijn kutje, en het voelde alsof er iets drukkends in me zat, en ook voelde ik dat hij niet verder in me kon.

Toen sloeg hij hard op mijn rechter bil, en van schrik veerde ik omhoog, waarna Maikel in één stoot zijn lul over de volle lengte in me ramde. Ik voelde me van binnen oprekken, en ik voelde zijn zware volle zijn ballen tegen me kut kletsen, iets wat ik in pornofilms wel eens hoorde, bij Martijn was het ook wel eens gebeurd, maar met Hans nooit had meegemaakt.

Maikel zijn ballen kwamen tegen me benen toen hij terugtrok en zijn paal in ramde en me daarna nog een terug in me warme natte tienerkut ramde. Ik gilde het uit van pijn en genot, en het voelde alsof ik van binnen opgescheurde, en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder, en een golf sap perste zich uit me kut.

Vanaf nu zou neuken nooit meer hetzelfde zijn voor mij wist ik. Hans zat ondertussen op zijn knietjes voor me, en liet zich pijpen, iets wat ik niet veel deed eigenlijk, terwijl zijn beste maat mij zonder condoom met lange halen in mij kletsnatte kut neukte.

Mijn god, wat voelde ik dat goed, en een warm gloeiend gevoel kwam over me. Met zijn hand trok Maikel mijn enkels en voeten omhoog, zodat mijn bekken nog verder kantelden, en ik alleen op mijn handen en knietjes op bed zat, en ramde zijn dikke paal diep in mijn zuigende kut.

Ik zoog aan Hans zijn lul, en stak twee vingers diep in zijn kont. Maikel zag natuurlijk nu mijn roze strakke kontgat en zag dat bij iedere stoot iets open gaan, en ik voelde zijn ballen borrelen; hij neukte nu een tiener, ook nog eens de vrouw van zijn beste maat, die zich op dit moment door mij ik was dus een echte slet liet pijpen,.

Ik voelde bij iedere stoot hoe mijn lichaam zijn pik melkte, en toen hij voelde dat zijn sperma zijn ballen ging verlaten, duwde hij zijn paal diep in me, en ik kreunde toen hij mijn voeten nog verder omhoogtrok, en hij duwde zijn pik nog maar eens tot aan zijn ballen in mijn kut, die gloeide van buiten en brandde van binnen. Ik voelde iets op mijn kontgat, en ik zag dat Maikel over me kont spuugde terwijl hij zijn duim tegen en half in me kontgaatje duwde. Ik keek achterom en zag zijn gezicht en hij grijnsde: Zonder dat ik iets aan kon doen voelde ik mijn kut zich ritmisch samenkrampen rondom zijn harde pik, die kogelhard was door de eerder genomen erectiepil….

Ik had omdat ik toen zelf klaarkwam, niet eens in de gaten dat Maikel ook in me klaarkwam, en het flitste in geen moment in mij of hem door dat ik vruchtbaar was omdat ik de pil niet slikte. Hij pakte me bij mij borsten, en zijn pik zat echt zowat in me baarmoeder, zo diep, en ik voelde toen pas dat zijn zaad met dikke stralen uit zijn kloppende pik in me aan komen was… kreunend injecteerde zijn hij zijn sperma in me, terwijl ik Hans pijpte die met open ogen zag hoe zijn maat diep in mijn blote kale kut klaarkwam….

Ik kreunde hard, met Hans zijn pik in me mond, en wild neukte Maikel ongecontroleerd zijn ballen in me vruchtbare kut leeg, en herstelde zijn ritme terwijl zijn sperma vermengd met mijn kutsap in dunne warme stralen langs mijn benen naar beneden op de matrasovertrek droop. Hans zijn lul floepte uit mijn mond en hij kwam naast me zitten.

Maikel pakte een kussen, en stak dit onder mijn onderbuik zodat mijn kont omhoog kwam en mijn kut zich opensperde. Maikel duwde mijn rechterbeen open en uit de weg, vouwde mijn kutlippen open, en duwde zijn pik terug in mijn kletnatte kut, terwijl Hans tekeek en aan zijn lul trok. Daarna duwde Maikel zich omhoog, trok mijn billen uit elkaar en,begroef zijn gezicht tussen mijn billen… Zijn tong vond zonder moeite mijn kontgaatje en ik voelde hoe zijn tong mijn sluitspier openmaakte.

Een rilling trok door mijn lijf. Ik had de in de afgelopen jaren wel een paar keer anaal geneukt met Hans, die liggend op mijn zij me voorzichtig in mijn kont genomen gehad, maar er had nog nooit iemand mijn gat met zijn tong geopend…. Dat was nieuw voor me…. En ik kreunde hard om hem aan te moedigen niet te stoppen.

Daarna trok Maikel zich terug, en hij ging op zijn rug liggen, waarna ik mijn sap vermengd met zijn zaad van zijn grote dikke glinsterende pik begon af te likken.

Ondertussen duwde Hans zijn pîk in mijn kutje, en ik voelde dat ik heel veel ruimte had ineens, nadat Maikel mijn kut flink had opgerekt met zijn dikke paal. Hij haalde zijn pik heen en weer in mijn natte kut, en ik pijpte Maikel en likte zijn ballen, terwijl hij mijn hoofd vasthield en een paar fotos van mij nam toen ik hem pijpte….

Hans voerde zijn tempo op, ik wist genoeg, dan gaat ie klaarkomen, heel voorspelbaar maar heerlijk. Ik kneep mijn gat en kutje samen en kreunen spoot Hans zijn ballen leeg in me, mijn kut voelde heet warm van binnen toen hij in me klaarkwam….. Hans trok zich terug, en commandeerde mij op mijn rug te gaan liggen met mijn benen opgetrokken en mijn knietjes tegen mijn borsten ….. Zijn kilo lagen op me, en hij duwde mijn tieten plat, en trok mijn hoofd achterover, en likte mijn kin en zoog zich vast in mijn nek, terwijl hij zijn paal in mijn kut ramde.

Ik kon alleen kreunen, meer kwam er niet uit toen Maikel zijn lul terughaalde en terug in mijn kut ramde. Hij zoende me vol op mijn mond, en onze tongen kronkelden langs elkaar. Hans stond naast bed, zijn lul werd weer hard hoe hij zag dat Maikel mij neukte, en ik er meer van genoot dan ik in drie jaar van zijn sex had gedaan. Terwijl Maikel en ik samen neukten ging hij even de trap af naar t toilet, terwijl ik hem precies aangaf in welk ritme Maikel me neukte door bij iedere stoot te kreunen.

Ik voelde Maikel steeds sneller en sneller gaan en begon hardop kreunen, toen begon hij zwaar te ademen, hij ramde een paar keer gruwelijk hard, en toen kreunde hij twee keer, net als bij Martijn, en voelde ik zijn lul in me kloppen toen hij klaarkwam, en bleef hij roerloos op me liggen.

Mijn kut voelde beurs en opgezwollen, en net als bij Martijn in de bestelwagen, gleed zijn halfslappe lul als een naaktslak uit mijn kut, met een kwak sperma er achteraan.

Ik denk dat het misschien een minuut of 10 geduurd heeft voor Hans terug was hij zag ons liggen, en de natte vlek op het bed. Ik rolde terug op mijn rechterzij en voelde medelijden met Hans. Ik wenke hem en hij kwam achter mij liggen… Ik voelde zijn harde pik, en zijn eikel tegen mijn natte spermakut.

Hij ramde zijn lul in me, ik voelde hem amper, en ik kreunde bij iedere stoot maar ik keek verliefd naar Maikel die naast me lag, en zoende hem hevig met hem.

Ik dacht aan zijn pik die tot aan zijn ballen in mijn kut zat……. Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de wrijving met zijn grote paal. Hans zag mijn dromerige blik en de reuze zuigvlek in mijn nek, en duwde mij weg op mijn buik en stapte morrend uit bed. Ik rolde als een lappenpop om op mijn buik, terwijl Maikel zijn hond over mijn billen streek. Ik voelde zijn vingers tussen mijn billen, en zijn wijsvinger zocht mijn kontgaatje, dat nat was van zweet en sperma.

Ik ging op mijn zij liggen, met mijn kont naast zijn hoofd. Ik trok mijn billen uit elkaar zodat Maikel mijn kontgat zou zien…. Maikel zette de opening van het Zwitsal flesje tegen en half in mijn kontgat en kneep erin. Ik voelde iets kouds in me stromen, het voelde vreemd en geil.. Mijn lichaam sidderde, ik wilde van alles maar ook weer niet.

Maikel kneep door tot de olie uit me kont gutste, en ging achter mijn rug liggen, sloeg hij zijn zijn armen om me heen zodat ik niet kon ontsnappen aan hetgeen dat er stond te gebeuren…. Hij spreidde mijn billen en ik voelde hoe zijn vinger in me gleed. Het deed geen zeer, mss had Hans altijd te weinig glijmiddel gebruikt? Voor ik het wist zette Maikel zijn dikke eikel tegen mijn kontgat aan. En probeerde ik tegen te stribbelen… Of het door het glijmiddel kwam of door het gestribbel, mijn spieren kraakten hoorbaar even, en toen was in open.

Ik gilde niet eens, maar kreunde toen hij een paar keer aanhaalde. Hans stond naast ons, en trok aan zijn stijve lul toen hij zag dat ik Maikel zijn vleesboom in me kont had gekregen. Ze was zo weer terug en ze trok mij de dansvloer op. Je stond gewoon tegen elkaar aan. Ze pakte mijn hand en stopte die tussen ons lichaam in en zebracht mijn hand naar haar kut. Kom voel maar hoe geil ik ben ,mijn kutje is zeik nat.

Mijn vingers glibberde door haar gleuf. Gauw haalde ik mijn hand weg voor dat ze het konden zien. Nou ruik er maar aan , zo geil ben ik. Wil je mij een keer neuken? Ik keek haar aan. Meen je dat echt ,vroeg ik? Ja man ik ben zo geil ,neuk mij even snel. We gaan even naar buiten toe en hier achter is een hok. We waren zo tussen de massauit en haalden een frisse neus.

Ze wenkte mij dat ik mee moest lopen. Achter was een groot hok waar spullen in stonden. Ze drukte mij tegen de wand aan en deed haar rok van vorewn omhoog. Ik voelde en haar kut was lekker nat. Ze trok mijn rits open en haalde mijn lul eruit. Ohhh joh stop hem er in , ik wil dat je mij neukt en nu gelijk. Ik zakte iets door mijn knieen en hij gleed zo in haar natte kut.

Ze ramde over mijn lul heen. Ze kon niet meer wachten. Ze kreunde al dat ze klaar kwam. OHH wat een lekkere dikke lul heb je. KOm laat je broek even zakken , gaat hij er nog dieper in. Ja maar straks komt er iemand. Welnee niemand zoekt hier wat. Ze slorde al aan mijn jeans en ik stond zo in mijn blote kont.

neuk me plat lekkere vette kut