Neukende mensen stijve klit

neukende mensen stijve klit

Hij dacht op zijn beurt dat ze wel veel met jongens gedaan had, alleen nog niet alles. Dat was dus ook niet zo. Veel onervarener als ze van elkaar wisten gingen ze dus samen naar boven om de nodige praktijkervaring op te doen. Becky verborg haar onervarenheid door een zekere stoerheid en nam de touwtjes stevig in handen.

Eenmaal op haar kamer aangekomen ging ze op bed liggen en spreidde haar benen zoals ze de meisjes in de pornoboekjes van Vicky had zien doen. Ze had geen slipje aangetrokken en haar kutje droop al van opwinding.

Dat werd nog erger toen ze de zware ademhaling van Tom hoorde, die genoot van het heerlijke uitzicht op haar natte pruim. Tom opende zijn broek, zoals hij al vele malen had gedaan op stille plekjes als hij anderen begluurde. Hij deed zijn broek uit, maar hield zijn slip nog even aan, hij was er niet zeker van dat ze door wilde gaan met dit en wilde haar nog de gelegenheid geven om te stoppen, nu het nog kon.

Maar haar gespreide benen lieten niets te raden over en ook haar druipende kut sprak voor zichzelf. Hij deed dus ook zijn slip uit en viel over haar heen, tussen haar benen. Zoals hij de man en vrouw de vorige avond in het verlichte venster had zien doen streelde hij haar kutlipjes met de top van zijn dikke, paarse eikel. Ze bleef even stil liggen, want ze wist niet welke bewegingen ze moest maken om het voor hem eenvoudiger te maken.

Ze begon te hijgen, toen ze voelde hoe zijn eikel de opening tussen haar benen streelde. Steeds om haar kut heen, zelfs heel even tussen haar lippen, maar dan weer wegglippend. Becky werd steeds opgewondener en ongeduldiger. Waarom stak hij hem er niet gewoon in? Tom gromde van opwinding, maar zijn lul kon nog niet het juiste plekje vinden om bij haar binnen te dringen. Zo lukte het dus niet. Uiteindelijk bracht hij zijn hand tussen hen in en pakte zijn stijve paal vast.

De afmetingen van zijn eigen lul verbaasde hem. Zo groot en stijf was ie nog nooit geweest. Hij bracht zijn druipende eikel naar haar licht openstaande kutlippen en plaatste hem daar tussen. Toen zijn eikel eenmaal stevig op zijn plaats zat, haalde hij zijn hand weg en begon te bewegen, zoals hij anderen al tientallen malen had zien doen. Hij voelde zijn lul langzaam bij haar naar binnen schuiven. Bijna een derde van zijn pik was nu begraven in haar zachte, natte vlees.

Becky bleef stil liggen, toen hij bij haar naar binnen kwam. Ze verbeet de pijn die het uitrekken van haar kut door die dikke lul veroorzaakte. Ook al had ze haar vingers al vele vele malen geneukt, zoiets groots had ze nog nooit binnen gehad en dat was even wennen.

Tom genoot van de pijnlijke omknelling die haar strakke kutje zijn vleespaal gaf en wist dat aftrekken hierna altijd maar surrogaat zou blijven. Hij maakte haar bloesje los en nam haar stevige borsten in zijn handen, met zijn duimen haar tepels ruw liefkozend. Becky begon met haar lichaam te schokken. Wat hij anderen had zien doen, deed hij nu bij haar, hij trok zijn pik even wat terug uit haar zuigende kut om hem daarna in een stoot tot aan zijn balzak bij haar naar binnen te stoten.

De pijn die door haar lichaam ging was even onverwacht als intens, maar ook al weer snel verdwenen. Het gevoel dat haar geheel gevulde kut haar gaf was te lekker voor woorden. Ze tilden hun bovenlichaam op en verwijderden de laatste kledingsstukken. Helemaal naakt nu begon hij weer met het strelen van haar borsten. Niet van die grote borsten, zoals hij bij het begluren van paren in de buurt had gezien, maar wel lekker rond en stevig en binnen zijn bereik! Ze beet op haar lippen en begon haar onderlichaam in zijn tempo mee te bewegen.

Eerst nog wat onwennig, maar door het lekkere gevoel al snel helemaal in zijn ritme meebewegend, hem helpend haar met lange, diepe stoten te neuken. Becky voelde het kutsap uit haar spleet lopen, langs haar dijen en ze merkte ook dat als ze op een bepaalde manier tegen hem aan bewoog, de onderkant van zijn lul zacht langs haar opgewonden klitje schuurde, haar tot het uiterste stimulerend. Het gevoel van het langs haar dijen lopende sap en de extra prikkeling van haar klitje maakte dat ze sneller en sneller tegen hem aan bewoog.

Ze had niet langer last van de grootte van zijn pik tussen haar benen, integendeel, als hij zich terug trok, voelde ze zich leeg, ongevuld en ze was blij als hij zijn pik er dan weer helemaal in ramde. Dan tilde ze haar billen op om zoveel mogelijk van het heerlijke vlees in haar opgewonden kut te krijgen.

Neuken was net zo lekker of misschien nog wel lekkerder als ze van tevoren had gedacht. Op hetzelfde moment had Tom soortgelijke gedachten.

Het was heerlijk om te voelen hoe haar strakke pulserende kutwanden om zijn pik sloten en hem uitperste. Zijn gevoel van eigenwaarde nam nog toe toen hij hoorde en zag hoezeer Becky er ook van genoot. Hij was dus in staat om een vrouw tot dergelijke gevoelens te brengen om haar zo op te winden. Hij vond dat een heel prettig idee. Hij vroeg haar ten overvloede of ze het lekker vond om met hem te neuken en natuurlijk antwoordde ze bevestigend.

Kreunend en genietend stootten ze tegen elkaar op als twee wilde dieren, dol van paringslust. Ze wilde hem vertellen dat zijn lul in haar lichaam lekkerder aanvoelde als alles wat ze tot dan toe had gevoeld. Ze wilde hem vertellen dat ze wilde dat hij nooit zou stoppen met neuken, dat deze neukpartij altijd door zou blijven gaan.

Ze wilde hem vertellen dat hij haar altijd en overal zo mocht neuken als hij nu deed. Maar de woorden wilden niet komen en in plaats daarvan kreunde ze het uit van genot en stootte haar lichaam wild tegen hem aan.

Hun neuken werd nog wilder en natter en de kamer vulde zich met de zware lucht van zwetende lichamen, zijn voorvocht en haar kutsap. Een zwoele, opwindende lucht die maakte dat ze nog geiler werden.

Hij nam haar tepels een voor een in zijn mond en streelde haar borsten met zijn handen. Haar handen lieten zich ook niet onbetuigd en reikten tussen hen in naar zijn ballen. Ze kneedde zachtjes zijn van zaad borrelende ballen. Hij trok zijn lul helemaal terug en bewoog nu alleen nog zijn eikel in haar kutopening. Hij genoot van de knijpende, zuigende bewegingen van haar kut om daarna weer met volle kracht de hele lengte van zijn vleesboom tot aan zijn zak bij haar naar binnen te schuiven.

En alles wat lekker aanvoelde, deden ze nog een keer en nog een keer, hun opwinding kende nu geen grenzen meer. Nu bleef hij even stil liggen en Becky nam het werk van hem over. Ze schoof haar opgewonden kut op en neer langs de stijve paal. Haar kut zuigend en melkend aan die lekkere lul, verlangend om zoveel mogelijk naar binnen te werken.

Het was niet meer uit te houden. Hij wilde nu nog maar een ding. Hij wilde zijn sperma diep in haar warme kut spuiten. Even vroeg hij zich af of hij zich moest terugtrekken. Hij wist niet of ze zijn zaad wel in haar buik wilde hebben. Op het moment dat hij terugtrok nam ze hem met een zuigende stootbeweging weer helemaal in haar op.

Hij wilde haar waarschuwen. Maar in plaats dat ze terugtrok nam ze de pulserende lul zover mogelijk mee naar binnen. Ze zoog hem in haar op als een stofzuiger. Ook Becky voelde het bekende balletje in haar ingewanden stuiteren. Haar orgasme was er ook bijna en haar opgewonden klitje wipte op en neer. Tom bracht zijn handen onder haar billen en duwde zo haar kut omhoog tegen zijn buik om zijn lul zo diep mogelijk bij haar naar binnen te brengen.

Dat was genoeg voor Becky om schokkend en kreunend tegen hem aan wild en heftig klaar te komen. Dat was teveel voor hem.

Het zaad borrelde omhoog in zijn ballen en stuiptrekkend kwam hij diep in haar klaar. Dikke stralen sperma spoten tegen haar baarmoeder.

Daardoor kreeg ze direct weer een orgasme en hevig schokkend en kreunend en zo diep mogelijk in elkaar wegkruipend genoten ze van dit zinderende hoogtepunt. Uiteindelijk gleden ze van elkaar af. Ze voelde hoe zijn slapper wordende lid uit haar gleed en haar kut enigszins openstaand achterliet. Nu al miste ze dat heerlijke gevulde gevoel in haar binnenste. Hijgend lagen ze naast elkaar. Ze hield zijn slappe natte lul liefkozend in haar hand en hij vingerde zacht haar natte, openstaande kut.

En hij kon dat alleen maar beamen. Dat wilde hij ook wel, met haar en met anderen. In de daarop volgende middagen lagen Becky en Tom een groot deel van de tijd samen in bed. Ze experimenteerden, leerden allerlei manieren om het voor elkaar en voor henzelf nog lekkerder te maken. Soms lief en teder, soms ruw en wild, maar altijd met oog voor elkaars behoeften. Een nadeel was wel dat ze altijd met gespitste oortjes lagen, om te horen of er niemand binnenkwam die hen kon betrappen. Na een poosje durfden ze elkaar ook meer te vertellen.

Over wat ze lekker vonden en graag zouden willen doen. Becky vertelde hem dat ze graag keek als andere mensen de sex bedreven, liefst als ze zelf niet gezien zou worden. Tom was verbaasd en enthousiast en ook opgelucht. Ze had hem immers al een keer betrapt en misschien konden ze nu een volgend keer samen op stap. Hij stelde dat aan haar voor en ze ging er gretig op in.

Samen zouden ze de omgeving afstropen, hij wist wel een paar leuke plekjes, waar hij al eerder was geweest. Ze stelden een plan samen voor die avond, waarin Tom zijn ouders vertelde dat hij naar een vriend zou gaan om huiswerk te maken. Becky zou dan wat eerder van pianoles weggaan en haar ouders vertellen dat ze nog even naar haar vriendin Vicky ging.

Zo hadden ze samen op tijd om op stap te gaan. En zo ging het ook. Voordat ze weggingen kozen ze makkelijk zittende losse kleding uit en aldus voorbereid gingen ze op stap en ontmoetten elkaar op het afgesproken tijdstip op het afgesproken punt. Het was al aardig donker. Al snel waren ze op de plaats van bestemming en ze zochten een beschutte plek. In het fel verlichte raam zagen ze inderdaad twee mensen.

Becky keek ook naar het raam. Ze zag een jonge vrouw van een jaar of twintig. Ze was heel klein en slank, bijna mager met spitse borstjes. Achter haar stond een oudere man van een jaar of vijftig.

Groot, zwaar gebouwd en zwaar behaard met een enorme grote, dikke lul en zware naar beneden hangende zak met grote ballen. Net toen ze keken stootte hij die dikke paal achter haar staand volledig bij haar naar binnen. Hoe krijgt ze dat allemaal naar binnen?

Zonder haar blikken van het neukende stel af te wenden kneep ze even liefkozend in de dikke bobbel. Al snel liet ze weer los om zich te concentreren op het stel in het verlichte raam.

De man stond achter haar tussen haar benen en neukte haar met zijn grote hengstenlul met lange harde halen. Haar korte krullende haar schudde, als ze haar kont omhoog stak om zoveel mogelijk van het harde, hete vlees naar binnen te krijgen. Het leek onmogelijk, maar toch scheen ze er van te genieten. Ze genoot zichtbaar van de manier waarop de enorme paal bij iedere stoot diep in haar schoof.

Dat was te zien aan de manier waarop ze steeds haar kont omhoog gooide als hij zijn lul naar binnen stootte. Naast zich hoorde ze dat Tom zijn gulp openmaakte en ze zag dat hij zijn pik tevoorschijn haalde en zich zachtjes aftrok. Ze was zelf ook behoorlijk opgewonden van het gluren naar andere mensen, niet zozeer de sex die ze zag, maar meer het idee dat ze er stiekem naar keek. Toch vond ze het nog lekkerder om het zelf te doen. Ze voelde dat haar kut steeds weker en natter werd.

Hij streelde haar lipjes over het natte slipje heen. Ze trok het natte slipje van haar billen en stapte eruit. Met een hand leunde ze op een vuilnisbak om niet om te vallen als het erg lekker werd. Hij rook de opwindende geur van haar sappige kut in de zwoele avondlucht. Hij streelde haar kutje, zachtjes, liefkozend. Met zijn andere hand bleef hij zacht aan zijn eigen lul trekken, maar ze nam dat van hem over. Zacht duwde ze zijn hand weg en nam zelf zijn lul in haar hand.

Ze voelde nog steeds het vocht uit haar kutje lopen, over zijn strelende vingers heen. Ook haar hand werd nat door het voorvocht wat in ruime mate uit het pisgaatje van zijn pik kwam. Zijn pik die keihard en stijf was. Samen bleven ze ondertussen kijken naar het verlichte venster.

Het vrouwtje in de slaapkamer leunde op haar ellebogen op bed, haar hoofd heen en weer zwaaiend in het ritme van zijn harde stoten, haar gezicht vertrokken in een grimas van genot. De man hield haar vast bij haar heupen. Zijn grote handen omvatten bijna het hele middeltje van de vrouw. Hij straalde kracht en dominantie uit als hij haar kont met kracht tegen zijn lul aandrukte en zijn hele lul keer op keer diep bij haar naar binnen stootte. Met een duim bewerkte hij ondertussen haar anus om haar genot nog te vergroten.

Tom grinnikte en neukte haar kut nu met twee vingers. Hij smeerde wat kutsap over haar opgewonden klitje en streelde nu ook dat natte, opgewonden puntje. Becky kreunde goedkeurend en kneep wat harder in zijn pik. Ze was zo geil als boter door het gluren naar dat neukende paar. Het was heerlijk om twee dingen tegelijk te doen, gluren naar het paar en zelf ook lekker geil bezig zijn.

Ze voelde hoe hij zijn vingers in haar kut spreidde en ze bewoog langs haar kutwanden. Ze maakte haar vingertopje nat met wat van zijn voor vocht en terwijl ze met haar hand zijn eikel streelde, pulkte haar middelvinger aan zijn pisgaatje. Zij pik schokte opgewonden heen en weer bij die heerlijke strelingen. Ze trok het vel van zijn eikel zo ver mogelijk terug, zodat de dikke paarse eikel helemaal bloot lag en voorzichtig streelde ze met natte vingers het o zo gevoelige randje van zijn eikel vak bij de aanhechtingen van het velletje.

Zijn lichaam schokte wild heen en weer bij deze behandeling. Zijn genot groeide tot ongekende hoogte. Samen zaten ze lekker te genieten. Hun kreunen en de lucht van hun opgewonden geslachtsdelen vulde de zwoele avondlucht. Becky had nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn. Het meisje in de slaapkamer maakte een soort gymnastische sit-up bewegingen.

De man stond nu stil achter haar en zij had de actie van hem overgenomen. Hij hoefde zijn lul niet meer bij haar naar binnen te stoten. Sneller en sneller werd het tempo en de man begon nu ook weer met haar mee te bewegen, zodat de stoten zo mogelijk nog dieper en harder werden. Becky en Tom gingen mee in het ritme van het neukende paar. Het tempo van hun handbewegingen hield gelijke tred met het tempo van het paar en hun opwinding steeg ook in gelijke mate.

De man in de kamer stak een vinger in de anus van het meisje en stootte die in en uit haar kont in hetzelfde tempo als zijn lul in haar kut. Het meisje kreunde het uit van genot en pijn. Dat was wel heel geil om te zien. Dit was ongelooflijk lekker. Ze liet haar billen wat naar achteren zakken zodat die op zijn schoot rustten.

Zo zat ze heel kalm, maar wel met haar kut volledig gevuld met zijn neukvlees. Zij vrouw zou het wel niet zijn.

Immers ze was veel jonger als hij, maar wat dan? Een vriendin van zijn dochter? Een babysit of huishoudelijke hulp? In ieder geval kreeg het meisje daar de beurt van haar leven. Tom zat stil achter Becky, terwijl ze schommelende bewegingen met haar heupen maakte en zo haar kut zacht aan zijn lul liet zuigen.

Langzaam maar zeker steeg hun opwinding. Tom deed nu bij haar wat hij net in het raam had gezien. Hij bevochtigde zijn middelvinger met speeksel, streelde eerst even haar anusopening en stak toen zijn hele vinger in haar kontgaatje. Hier had Becky niet op gerekend. Wild schokte ze heen en weer en trachtte die indringer uit haar endeldarm te verwijderen. Maar na een minuutje was ze er aan gewend en vond ze het gevulde, uitgerekte gevoel in haar kont, in combinatie met de pik in haar kut best wel lekker.

Hij bewoog zijn vinger in en uit haar kont en zijn pik in en uit haar kut. Hij verhoogde het tempo van de stoten van zijn pik en zijn vinger en ze begon heftig te schokken.

Haar kreunen werden luider en haar bewegingen wilde. Ze kwam heerlijk klaar. Na het lekkere hoogtepunt zakte ze terug op zijn schoot om even uit te rusten. Hij trok zowel zijn vinger alsook zijn lul uit haar terug. Verrast keek ze even om. Nogmaals bevochtigde hij haar kontgaatje met wat speeksel.

Hij bracht zijn dikke eikel naar haar anus en drukte hem er zachtjes in. Becky reageerde verbaasd en geschrokken. Ze kreunde van pijn.

Met een harde stoot schoof hij nu zijn pik helemaal naar binnen. Ze beet op haar lippen om niet te gillen. Hij begon met zijn hand haar kutlippen en klitje te strelen en met twee vingers haar kut te bevingeren. Langzaam maar zeker verdween de pijn en maakte plaats voor een krampend, genotvol gloeiend gevoel. De man in de slaapkamer stond nu ook op het punt om klaar te komen.

Hij had zijn tempo tot het uiterste opgevoerd en zijn ballen sloegen bij iedere stoot tegen haar billen. Het meisje schudde heen en weer en gilde het uit van genot, toen haar orgasme door haar lijf zinderde. Door haar orgasme over de rand geduwd begonnen de billen van de man te schokken. Hij zakte over de vrouw heen en aan zijn bewegingen te zien spoot hij zijn zaad diep in haar buik. Tom hield het nu ook niet meer uit.

Het was teveel voor hem. Haar anus als een strakke handschoen om zijn lul en kijken naar het klaarkomende paar. Wild bewoog hij zijn vingers in haar kut terwijl hij ook schokkend zijn zaad in haar darmen spoot. Door het gevoel van het hete zaad in haar kont en de woelende vingers in haar kut kwam ook Becky nog een keer hevig klaar. Hijgend tegen elkaar aanhangend bleven ze kijken naar het paar. De man had zijn lul uit de vrouw teruggetrokken. Hij likte nu zijn eigen zaad uit haar kut.

In recordtempo bracht hij haar weer met zijn wild bewegende tong tot een orgasme. Ze kwam weer hevig klaar. Tom en Becky keken ademloos toe. Terwijl het paar uithijgend naast elkaar op bed zakte, glipte de slapper geworden lul van Tom uit haar kontgaatje een slijmerig spoor tussen haar billen trekkend, terwijl het geil zachtjes uit haar anus gulpte. Ze stonden op, enigszins buiten adem en maakten hun kleding weer in orde. Becky trok haar slipje weer aan en Tom ritste zijn broek dicht.

Ze gingen weer op weg naar huis. Het zou moeilijk zijn om thuis net te doen of er niks gebeurd was. Becky liep enigszins moeilijk door het schrale, uitgerekte gevoel in kut en kont en ook Toms pik was enigszins gevoelig door het stoten in de strakke anus en zat ongemakkelijk opgesloten achter zijn gulp.

Becky sloop naar binnen vol schuldgevoel en probeerde zo snel mogelijk naar haar kamer te komen. Dat lukte ook en al snel stond ze onder de douche haar geschonden schaamdelen te masseren om een beetje van het brandende gevoel af te komen. Daarna dook ze in haar bed. Het is niet moeilijk om te raden waar haar dromen over gingen die nacht. De volgende dag ging snel voorbij. Haar kut en kont waren aardig tot rust gekomen. Sterker nog, als ze aan Tom dacht kreeg ze al weer een lekker prikkelend gevoel in haar kruis.

Die avond had ze helaas geen afspraak met hem , maar misschien dat ze nog even langs kon gaan voor een vluggertje. Helaas was hij er voor het eten niet, dus kon het gebruikelijke uurtje niet doorgaan, terwijl ze daar toch behoorlijk behoefte aan had.

Ze vroeg aan haar ouders of ze nog even naar Tom toe mocht en dat vonden ze goed. Ze deed weer een makkelijke jurk aan, zodat er snel een vluggertje gemaakt kon worden en haar slipje en beha liet ze ook maar thuis.

De vader van Tom deed open. Het was een beetje een ruige kerel waar ze wat huiverig voor was. De moeder en zus van Tom waren een avondje uit. Vader brulde naar boven en nam weer plaats voor de tv met een blikje bier. Tom kwam de trap afhollen en begroette haar enthousiast. Ze merkte op dat zodra hij haar zag er een bobbel begon te groeien aan de voorkant van zijn broek.

Haar eigen kutje voelde ook al vochtig aan. Dat was een goed teken. Daar namen ze elkaar direct in de armen en begonnen heftig te zoenen. Ze maakte zonder veel omhaal nog onder het zoenen direct zijn knoop en gulp los en bevrijdde zijn pik uit de benauwde gevangenis. Ze hield hem bij zijn pik vast en viel achterwaarts op het bed.

Direct richtte ze zijn eikel op haar natte gleuf. Hij gleed meteen in haar kut en stootte tot aan zijn zak bij haar binnen. Wild tegen elkaar aanneukend gingen ze te keer. Dit was wel een heel snel nummertje. Na een paar minuten al spoot hij zijn sperma in haar grotje en kwam zij ook wild schokkend klaar.

Ze lagen nog even na te genieten van dit ruige nummertje toen ze voetstappen op de trap hoorden. Ze stonden snel op en trokken hun kleren recht. Tom sprong direct zonder op of omkijken op, pakte helm en jas en ging de deur uit, Becky verbijsterd met zijn vader alleen latend. Ze stond er een beetje vreemd bij, haar kut nog nagloeiend en het sperma aan de binnenkant van haar dijen plakkend.

De vader van Jim snuffelde eens. Met de lucht die in de kamer hing, had het inderdaad weinig zin om te ontkennen. Hij grinnikte nog eens en dacht terug aan zijn eigen jeugd.

In die tijd had hij ook heel wat meisjes een goeie veeg gegeven. Tegenwoordig was het allemaal wat rustiger. Zijn vrouw en hij hadden nou niet bepaald een bloeiend sexleven. Na vijfentwintig jaar was het nieuwe er wel af en waren ze wat dat betreft eigenlijk op elkaar uitgekeken. Zo af en toe deden ze nog wel eens wat, maar meer als het bevredigen van een natuurlijke behoefte was dat niet.

Het was eigenlijk net zoiets als pissen geworden, ook al was het nog steeds wel lekker als ze het deden. Becky stond nog steeds in de kamer, wiebelend op haar benen en naar de grond starend.

Toms vader begon met haar over sex te praten, over zijn eigen sexleven, maar kwam ook met vragen over de sex die zij met Tom had en over wat ze allemaal deden samen.

Ze gaf zo weinig mogelijk en zo kort mogelijk antwoord en keek de man eens aan. Zijn ogen glommen en ze zag een duidelijke bobbel in de voorkant van zijn broek. Hij werd er opgewonden van! Becky kon het niet laten om gefascineerd naar de voorkant van zijn broek te kijken en tegen haar zin in, begon haar kutje weer te druipen.

Verdomme, dacht ze opgewonden, nou wordt ik ook al geil van die kerel. Het idee begon haar steeds meer op te winden. Zou hij haar een beurt willen geven en wat nog belangrijker was, wilde ze dat zelf wel? Eigenlijk best wel moest ze toegeven terwijl alle gedachten door haar hoofd maalden. Hij kwam wat dichterbij en keek haar eens aan. Hij was er best wel eens aan toe om eens wat anders te naaien als zijn eigen vrouw, en dit jonge meisje zag er uit alsof ze er wel pap van lustte.

Hij keek haar aan en mat zijn kansen en hij zag de groeiende opwinding bij het meisje en haar starende blik naar zijn gezwollen kruis. Becky dacht aan het plaatje wat ze die vorige dag voor dat slaapkamerraam gezien had, met dat jonge meisje en die oudere man met die enorme lul.

Hij keek haar verbaasd aan, dit had hij wel gehoopt, maar nooit gedacht! Becky liep naar hem toe en hij sloeg zijn armen om haar heen. Hij streelde over haar rug en trok langzaam haar jurkje van achteren omhoog. Tot zijn verbazing trof hij geen slipje aan, maar een blote kont. Hij pakte haar billen vast en drukte haar tegen zich aan.

Ze bracht haar handen tussen hen in en maakte zijn broek los. Ze trok zijn broek en onderbroek naar beneden en zijn enorme pik schoot als een wapen naar voren en stond als een boomstam tussen hen in.

Ze maakte zich los uit zijn armen en deed haar schoenen en jurkje uit en ze stond nu dus poedelnaakt voor hem. Hij deed zijn slippers en kleren ook uit en even later stond hij even naakt voor haar. Wat ze zag beviel haar wel. Hij was groot en gespierd, niet vet, wel behaard en zijn pik, zijn pik was bijna niet te beschrijven zo groot.

Zoals hij daar recht vooruit stond met het vel achter de eikel teruggetrokken en de glimmende paarse eikel iets vochtig en geheel zichtbaar, het was bijna niet te geloven. Hij streelde zacht haar gevoelige kutlippen. Ze kon niet meer stoppen, ze wilde niet meer stoppen.

Ze drukte haar gewillige kutje tegen zijn handen aan en kreunde zachtjes. Hij bracht twee vingers tussen haar kutlipjes en spreidde ze voorzichtig. Ze deed haar benen zo wijd mogelijk om het hem gemakkelijk te maken. Ze lag nu op het bed met de man boven haar. Hij bracht zijn dikke, paarse eikel tussen haar kutlippen.

Ze tilde haar billen van het bed. Hij stootte zijn pik bij haar naar binnen, stukje voor stukje, iedere stoot wat verder. Hij pakte haar billen vast en stootte nu helemaal bij haar naar binnen. Zo heet was hij in jaren niet meer geweest en furieus stootte hij bij haar naar binnen. Het kutsap liep uit haar hete kut en maakte het voor hem nog gemakkelijker om diep naar binnen te stoten.

Ze hijgde en kreunde, terwijl die dikke pik dieper in haar stootte als ze ooit iets naar binnen had gehad. Hij raakte plekjes binnen in haar die haar geiler en opgewondener maakte als ooit tevoren.

Ze bewoog zoveel mogelijk tegen hem aan om al zijn vlees in haar te krijgen en zijn dikke ballen tegen haar onderbuik te voelen bewegen. Zijn harde stoten maakten dat Becky iedere keer hard tegen het bed gedrukt werd. Hij hield haar vast aan haar lange haren en drukte haar hard tegen zich aan. Ze genoot van de harde beurt die ze kreeg, dat was pas neuken! Haar kittelaar zwol op en werd extra gevoelig en de dikke paal schuurde er stoot op stoot even langs.

Dat gaf een extra lekker gevoel. Toms vader, Jim merkte dat en begon tijdens het stoten het gevoelige klitje te bewerken met zijn vingers. Ze begon te trillen en haar kutje begon te krampen. Zijn lul werd bijna fijngeknepen in haar stuiptrekkende kut. Daaraan merkte hij dat ze op het punt stond om klaar te komen en hij voerde het tempo nog meer op. Hoe opgewondener ze werd van de wilde neukpartij, hoe harder de stoten van Jim werden. Haar lichaam had het geheel overgenomen van haar hersenen en ze liet zich meevoeren door het wilde genot, dat Jim haar verschafte.

Jim rolde met zijn ogen en het prikkelende gevoel in zijn ballen vertelde hem dat dit niet lang meer kon duren. Haar kleine kut zat nu als een soort condoom om zijn lul heen en kneep er hevig in. Dat was ook voor Jim bijna teveel en hij wachtte even met stoten tot haar orgasme was uitgewoed. Lekker diep haar anus neuken. Wild wippen op een redelijke grote piemel. Hij ramt zijn stijve lul hard in de anus van de milf. Hoe harder hij in haar natte kut stoot hoe harder haar gr Deze Aziatische hoer neukt de grote lul door op hem te wi Grote schaamlippen en dikke tieten jamie jamie.

De grote lul laat haar neukend klaarkomen. Dit blondje neukt zijn dikke lul. Tussen het neuken door pijpt ze de grote lul. Met harde stoten neukt de grote neger lul de milf. Hij masseert zijn stiefmoeder word gepijpt en neukt haar. Na het masseren word ze anal geneukt en krijgt ze de sper Ze kreunt terwijl ze de stijve lul neukt. Voorzichtig laat ze haar kut over de stijve lul zakken en

Cardate eindhoven sexueleneukende mensen stijve klit

Hij dacht op zijn beurt dat ze wel veel met jongens gedaan had, alleen nog niet alles. Dat was dus ook niet zo. Veel onervarener als ze van elkaar wisten gingen ze dus samen naar boven om de nodige praktijkervaring op te doen.

Becky verborg haar onervarenheid door een zekere stoerheid en nam de touwtjes stevig in handen. Eenmaal op haar kamer aangekomen ging ze op bed liggen en spreidde haar benen zoals ze de meisjes in de pornoboekjes van Vicky had zien doen. Ze had geen slipje aangetrokken en haar kutje droop al van opwinding. Dat werd nog erger toen ze de zware ademhaling van Tom hoorde, die genoot van het heerlijke uitzicht op haar natte pruim.

Tom opende zijn broek, zoals hij al vele malen had gedaan op stille plekjes als hij anderen begluurde. Hij deed zijn broek uit, maar hield zijn slip nog even aan, hij was er niet zeker van dat ze door wilde gaan met dit en wilde haar nog de gelegenheid geven om te stoppen, nu het nog kon. Maar haar gespreide benen lieten niets te raden over en ook haar druipende kut sprak voor zichzelf.

Hij deed dus ook zijn slip uit en viel over haar heen, tussen haar benen. Zoals hij de man en vrouw de vorige avond in het verlichte venster had zien doen streelde hij haar kutlipjes met de top van zijn dikke, paarse eikel. Ze bleef even stil liggen, want ze wist niet welke bewegingen ze moest maken om het voor hem eenvoudiger te maken.

Ze begon te hijgen, toen ze voelde hoe zijn eikel de opening tussen haar benen streelde. Steeds om haar kut heen, zelfs heel even tussen haar lippen, maar dan weer wegglippend. Becky werd steeds opgewondener en ongeduldiger. Waarom stak hij hem er niet gewoon in? Tom gromde van opwinding, maar zijn lul kon nog niet het juiste plekje vinden om bij haar binnen te dringen. Zo lukte het dus niet. Uiteindelijk bracht hij zijn hand tussen hen in en pakte zijn stijve paal vast.

De afmetingen van zijn eigen lul verbaasde hem. Zo groot en stijf was ie nog nooit geweest. Hij bracht zijn druipende eikel naar haar licht openstaande kutlippen en plaatste hem daar tussen.

Toen zijn eikel eenmaal stevig op zijn plaats zat, haalde hij zijn hand weg en begon te bewegen, zoals hij anderen al tientallen malen had zien doen. Hij voelde zijn lul langzaam bij haar naar binnen schuiven. Bijna een derde van zijn pik was nu begraven in haar zachte, natte vlees.

Becky bleef stil liggen, toen hij bij haar naar binnen kwam. Ze verbeet de pijn die het uitrekken van haar kut door die dikke lul veroorzaakte. Ook al had ze haar vingers al vele vele malen geneukt, zoiets groots had ze nog nooit binnen gehad en dat was even wennen. Tom genoot van de pijnlijke omknelling die haar strakke kutje zijn vleespaal gaf en wist dat aftrekken hierna altijd maar surrogaat zou blijven.

Hij maakte haar bloesje los en nam haar stevige borsten in zijn handen, met zijn duimen haar tepels ruw liefkozend. Becky begon met haar lichaam te schokken. Wat hij anderen had zien doen, deed hij nu bij haar, hij trok zijn pik even wat terug uit haar zuigende kut om hem daarna in een stoot tot aan zijn balzak bij haar naar binnen te stoten. De pijn die door haar lichaam ging was even onverwacht als intens, maar ook al weer snel verdwenen.

Het gevoel dat haar geheel gevulde kut haar gaf was te lekker voor woorden. Ze tilden hun bovenlichaam op en verwijderden de laatste kledingsstukken. Helemaal naakt nu begon hij weer met het strelen van haar borsten. Niet van die grote borsten, zoals hij bij het begluren van paren in de buurt had gezien, maar wel lekker rond en stevig en binnen zijn bereik! Ze beet op haar lippen en begon haar onderlichaam in zijn tempo mee te bewegen.

Eerst nog wat onwennig, maar door het lekkere gevoel al snel helemaal in zijn ritme meebewegend, hem helpend haar met lange, diepe stoten te neuken. Becky voelde het kutsap uit haar spleet lopen, langs haar dijen en ze merkte ook dat als ze op een bepaalde manier tegen hem aan bewoog, de onderkant van zijn lul zacht langs haar opgewonden klitje schuurde, haar tot het uiterste stimulerend.

Het gevoel van het langs haar dijen lopende sap en de extra prikkeling van haar klitje maakte dat ze sneller en sneller tegen hem aan bewoog. Ze had niet langer last van de grootte van zijn pik tussen haar benen, integendeel, als hij zich terug trok, voelde ze zich leeg, ongevuld en ze was blij als hij zijn pik er dan weer helemaal in ramde. Dan tilde ze haar billen op om zoveel mogelijk van het heerlijke vlees in haar opgewonden kut te krijgen.

Neuken was net zo lekker of misschien nog wel lekkerder als ze van tevoren had gedacht. Op hetzelfde moment had Tom soortgelijke gedachten. Het was heerlijk om te voelen hoe haar strakke pulserende kutwanden om zijn pik sloten en hem uitperste. Zijn gevoel van eigenwaarde nam nog toe toen hij hoorde en zag hoezeer Becky er ook van genoot. Hij was dus in staat om een vrouw tot dergelijke gevoelens te brengen om haar zo op te winden.

Hij vond dat een heel prettig idee. Hij vroeg haar ten overvloede of ze het lekker vond om met hem te neuken en natuurlijk antwoordde ze bevestigend. Kreunend en genietend stootten ze tegen elkaar op als twee wilde dieren, dol van paringslust. Ze wilde hem vertellen dat zijn lul in haar lichaam lekkerder aanvoelde als alles wat ze tot dan toe had gevoeld.

Ze wilde hem vertellen dat ze wilde dat hij nooit zou stoppen met neuken, dat deze neukpartij altijd door zou blijven gaan. Ze wilde hem vertellen dat hij haar altijd en overal zo mocht neuken als hij nu deed. Maar de woorden wilden niet komen en in plaats daarvan kreunde ze het uit van genot en stootte haar lichaam wild tegen hem aan.

Hun neuken werd nog wilder en natter en de kamer vulde zich met de zware lucht van zwetende lichamen, zijn voorvocht en haar kutsap. Een zwoele, opwindende lucht die maakte dat ze nog geiler werden. Hij nam haar tepels een voor een in zijn mond en streelde haar borsten met zijn handen. Haar handen lieten zich ook niet onbetuigd en reikten tussen hen in naar zijn ballen. Ze kneedde zachtjes zijn van zaad borrelende ballen. Hij trok zijn lul helemaal terug en bewoog nu alleen nog zijn eikel in haar kutopening.

Hij genoot van de knijpende, zuigende bewegingen van haar kut om daarna weer met volle kracht de hele lengte van zijn vleesboom tot aan zijn zak bij haar naar binnen te schuiven. En alles wat lekker aanvoelde, deden ze nog een keer en nog een keer, hun opwinding kende nu geen grenzen meer.

Nu bleef hij even stil liggen en Becky nam het werk van hem over. Ze schoof haar opgewonden kut op en neer langs de stijve paal. Haar kut zuigend en melkend aan die lekkere lul, verlangend om zoveel mogelijk naar binnen te werken.

Het was niet meer uit te houden. Hij wilde nu nog maar een ding. Hij wilde zijn sperma diep in haar warme kut spuiten. Even vroeg hij zich af of hij zich moest terugtrekken. Hij wist niet of ze zijn zaad wel in haar buik wilde hebben. Op het moment dat hij terugtrok nam ze hem met een zuigende stootbeweging weer helemaal in haar op.

Hij wilde haar waarschuwen. Maar in plaats dat ze terugtrok nam ze de pulserende lul zover mogelijk mee naar binnen. Ze zoog hem in haar op als een stofzuiger. Ook Becky voelde het bekende balletje in haar ingewanden stuiteren. Haar orgasme was er ook bijna en haar opgewonden klitje wipte op en neer. Tom bracht zijn handen onder haar billen en duwde zo haar kut omhoog tegen zijn buik om zijn lul zo diep mogelijk bij haar naar binnen te brengen. Dat was genoeg voor Becky om schokkend en kreunend tegen hem aan wild en heftig klaar te komen.

Dat was teveel voor hem. Het zaad borrelde omhoog in zijn ballen en stuiptrekkend kwam hij diep in haar klaar. Dikke stralen sperma spoten tegen haar baarmoeder. Daardoor kreeg ze direct weer een orgasme en hevig schokkend en kreunend en zo diep mogelijk in elkaar wegkruipend genoten ze van dit zinderende hoogtepunt. Uiteindelijk gleden ze van elkaar af. Ze voelde hoe zijn slapper wordende lid uit haar gleed en haar kut enigszins openstaand achterliet.

Nu al miste ze dat heerlijke gevulde gevoel in haar binnenste. Hijgend lagen ze naast elkaar. Ze hield zijn slappe natte lul liefkozend in haar hand en hij vingerde zacht haar natte, openstaande kut.

En hij kon dat alleen maar beamen. Dat wilde hij ook wel, met haar en met anderen. In de daarop volgende middagen lagen Becky en Tom een groot deel van de tijd samen in bed.

Ze experimenteerden, leerden allerlei manieren om het voor elkaar en voor henzelf nog lekkerder te maken. Soms lief en teder, soms ruw en wild, maar altijd met oog voor elkaars behoeften. Een nadeel was wel dat ze altijd met gespitste oortjes lagen, om te horen of er niemand binnenkwam die hen kon betrappen. Na een poosje durfden ze elkaar ook meer te vertellen. Over wat ze lekker vonden en graag zouden willen doen. Becky vertelde hem dat ze graag keek als andere mensen de sex bedreven, liefst als ze zelf niet gezien zou worden.

Tom was verbaasd en enthousiast en ook opgelucht. Ze had hem immers al een keer betrapt en misschien konden ze nu een volgend keer samen op stap. Hij stelde dat aan haar voor en ze ging er gretig op in. Samen zouden ze de omgeving afstropen, hij wist wel een paar leuke plekjes, waar hij al eerder was geweest. Ze stelden een plan samen voor die avond, waarin Tom zijn ouders vertelde dat hij naar een vriend zou gaan om huiswerk te maken. Becky zou dan wat eerder van pianoles weggaan en haar ouders vertellen dat ze nog even naar haar vriendin Vicky ging.

Zo hadden ze samen op tijd om op stap te gaan. En zo ging het ook. Voordat ze weggingen kozen ze makkelijk zittende losse kleding uit en aldus voorbereid gingen ze op stap en ontmoetten elkaar op het afgesproken tijdstip op het afgesproken punt.

Het was al aardig donker. Al snel waren ze op de plaats van bestemming en ze zochten een beschutte plek. In het fel verlichte raam zagen ze inderdaad twee mensen. Becky keek ook naar het raam. Ze zag een jonge vrouw van een jaar of twintig.

Ze was heel klein en slank, bijna mager met spitse borstjes. Achter haar stond een oudere man van een jaar of vijftig. Groot, zwaar gebouwd en zwaar behaard met een enorme grote, dikke lul en zware naar beneden hangende zak met grote ballen. Net toen ze keken stootte hij die dikke paal achter haar staand volledig bij haar naar binnen.

Hoe krijgt ze dat allemaal naar binnen? Zonder haar blikken van het neukende stel af te wenden kneep ze even liefkozend in de dikke bobbel. Al snel liet ze weer los om zich te concentreren op het stel in het verlichte raam.

De man stond achter haar tussen haar benen en neukte haar met zijn grote hengstenlul met lange harde halen. Haar korte krullende haar schudde, als ze haar kont omhoog stak om zoveel mogelijk van het harde, hete vlees naar binnen te krijgen.

Het leek onmogelijk, maar toch scheen ze er van te genieten. Ze genoot zichtbaar van de manier waarop de enorme paal bij iedere stoot diep in haar schoof.

Dat was te zien aan de manier waarop ze steeds haar kont omhoog gooide als hij zijn lul naar binnen stootte. Naast zich hoorde ze dat Tom zijn gulp openmaakte en ze zag dat hij zijn pik tevoorschijn haalde en zich zachtjes aftrok.

Ze was zelf ook behoorlijk opgewonden van het gluren naar andere mensen, niet zozeer de sex die ze zag, maar meer het idee dat ze er stiekem naar keek. Toch vond ze het nog lekkerder om het zelf te doen. Ze voelde dat haar kut steeds weker en natter werd.

Hij streelde haar lipjes over het natte slipje heen. Ze trok het natte slipje van haar billen en stapte eruit. Met een hand leunde ze op een vuilnisbak om niet om te vallen als het erg lekker werd.

Hij rook de opwindende geur van haar sappige kut in de zwoele avondlucht. Hij streelde haar kutje, zachtjes, liefkozend. Met zijn andere hand bleef hij zacht aan zijn eigen lul trekken, maar ze nam dat van hem over. Zacht duwde ze zijn hand weg en nam zelf zijn lul in haar hand. Ze voelde nog steeds het vocht uit haar kutje lopen, over zijn strelende vingers heen.

Ook haar hand werd nat door het voorvocht wat in ruime mate uit het pisgaatje van zijn pik kwam. Zijn pik die keihard en stijf was. Samen bleven ze ondertussen kijken naar het verlichte venster. Het vrouwtje in de slaapkamer leunde op haar ellebogen op bed, haar hoofd heen en weer zwaaiend in het ritme van zijn harde stoten, haar gezicht vertrokken in een grimas van genot.

De man hield haar vast bij haar heupen. Zijn grote handen omvatten bijna het hele middeltje van de vrouw. Hij straalde kracht en dominantie uit als hij haar kont met kracht tegen zijn lul aandrukte en zijn hele lul keer op keer diep bij haar naar binnen stootte.

Met een duim bewerkte hij ondertussen haar anus om haar genot nog te vergroten. Tom grinnikte en neukte haar kut nu met twee vingers. Hij smeerde wat kutsap over haar opgewonden klitje en streelde nu ook dat natte, opgewonden puntje. Becky kreunde goedkeurend en kneep wat harder in zijn pik. Ze was zo geil als boter door het gluren naar dat neukende paar.

Het was heerlijk om twee dingen tegelijk te doen, gluren naar het paar en zelf ook lekker geil bezig zijn. Ze voelde hoe hij zijn vingers in haar kut spreidde en ze bewoog langs haar kutwanden. Ze maakte haar vingertopje nat met wat van zijn voor vocht en terwijl ze met haar hand zijn eikel streelde, pulkte haar middelvinger aan zijn pisgaatje. Zij pik schokte opgewonden heen en weer bij die heerlijke strelingen.

Ze trok het vel van zijn eikel zo ver mogelijk terug, zodat de dikke paarse eikel helemaal bloot lag en voorzichtig streelde ze met natte vingers het o zo gevoelige randje van zijn eikel vak bij de aanhechtingen van het velletje.

Zijn lichaam schokte wild heen en weer bij deze behandeling. Zijn genot groeide tot ongekende hoogte. Samen zaten ze lekker te genieten. Hun kreunen en de lucht van hun opgewonden geslachtsdelen vulde de zwoele avondlucht. Becky had nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn. Het meisje in de slaapkamer maakte een soort gymnastische sit-up bewegingen. De man stond nu stil achter haar en zij had de actie van hem overgenomen.

Hij hoefde zijn lul niet meer bij haar naar binnen te stoten. Sneller en sneller werd het tempo en de man begon nu ook weer met haar mee te bewegen, zodat de stoten zo mogelijk nog dieper en harder werden.

Becky en Tom gingen mee in het ritme van het neukende paar. Het tempo van hun handbewegingen hield gelijke tred met het tempo van het paar en hun opwinding steeg ook in gelijke mate.

De man in de kamer stak een vinger in de anus van het meisje en stootte die in en uit haar kont in hetzelfde tempo als zijn lul in haar kut. Het meisje kreunde het uit van genot en pijn. Dat was wel heel geil om te zien.

Dit was ongelooflijk lekker. Ze liet haar billen wat naar achteren zakken zodat die op zijn schoot rustten. Zo zat ze heel kalm, maar wel met haar kut volledig gevuld met zijn neukvlees. Zij vrouw zou het wel niet zijn. Immers ze was veel jonger als hij, maar wat dan? Een vriendin van zijn dochter? Een babysit of huishoudelijke hulp? In ieder geval kreeg het meisje daar de beurt van haar leven. Tom zat stil achter Becky, terwijl ze schommelende bewegingen met haar heupen maakte en zo haar kut zacht aan zijn lul liet zuigen.

Langzaam maar zeker steeg hun opwinding. Tom deed nu bij haar wat hij net in het raam had gezien. Hij bevochtigde zijn middelvinger met speeksel, streelde eerst even haar anusopening en stak toen zijn hele vinger in haar kontgaatje. Hier had Becky niet op gerekend.

Wild schokte ze heen en weer en trachtte die indringer uit haar endeldarm te verwijderen. Maar na een minuutje was ze er aan gewend en vond ze het gevulde, uitgerekte gevoel in haar kont, in combinatie met de pik in haar kut best wel lekker. Hij bewoog zijn vinger in en uit haar kont en zijn pik in en uit haar kut. Hij verhoogde het tempo van de stoten van zijn pik en zijn vinger en ze begon heftig te schokken.

Haar kreunen werden luider en haar bewegingen wilde. Ze kwam heerlijk klaar. Na het lekkere hoogtepunt zakte ze terug op zijn schoot om even uit te rusten.

Hij trok zowel zijn vinger alsook zijn lul uit haar terug. Verrast keek ze even om. Nogmaals bevochtigde hij haar kontgaatje met wat speeksel. Hij bracht zijn dikke eikel naar haar anus en drukte hem er zachtjes in.

Becky reageerde verbaasd en geschrokken. Ze kreunde van pijn. Met een harde stoot schoof hij nu zijn pik helemaal naar binnen. Ze beet op haar lippen om niet te gillen. Hij begon met zijn hand haar kutlippen en klitje te strelen en met twee vingers haar kut te bevingeren. Langzaam maar zeker verdween de pijn en maakte plaats voor een krampend, genotvol gloeiend gevoel. De man in de slaapkamer stond nu ook op het punt om klaar te komen.

Hij had zijn tempo tot het uiterste opgevoerd en zijn ballen sloegen bij iedere stoot tegen haar billen. Het meisje schudde heen en weer en gilde het uit van genot, toen haar orgasme door haar lijf zinderde. Door haar orgasme over de rand geduwd begonnen de billen van de man te schokken. Hij zakte over de vrouw heen en aan zijn bewegingen te zien spoot hij zijn zaad diep in haar buik. Tom hield het nu ook niet meer uit. Het was teveel voor hem.

Haar anus als een strakke handschoen om zijn lul en kijken naar het klaarkomende paar. Wild bewoog hij zijn vingers in haar kut terwijl hij ook schokkend zijn zaad in haar darmen spoot. Door het gevoel van het hete zaad in haar kont en de woelende vingers in haar kut kwam ook Becky nog een keer hevig klaar.

Hijgend tegen elkaar aanhangend bleven ze kijken naar het paar. De man had zijn lul uit de vrouw teruggetrokken. Hij likte nu zijn eigen zaad uit haar kut. In recordtempo bracht hij haar weer met zijn wild bewegende tong tot een orgasme. Ze kwam weer hevig klaar. Tom en Becky keken ademloos toe. Terwijl het paar uithijgend naast elkaar op bed zakte, glipte de slapper geworden lul van Tom uit haar kontgaatje een slijmerig spoor tussen haar billen trekkend, terwijl het geil zachtjes uit haar anus gulpte.

Ze stonden op, enigszins buiten adem en maakten hun kleding weer in orde. Becky trok haar slipje weer aan en Tom ritste zijn broek dicht. Ze gingen weer op weg naar huis. Het zou moeilijk zijn om thuis net te doen of er niks gebeurd was. Becky liep enigszins moeilijk door het schrale, uitgerekte gevoel in kut en kont en ook Toms pik was enigszins gevoelig door het stoten in de strakke anus en zat ongemakkelijk opgesloten achter zijn gulp. Becky sloop naar binnen vol schuldgevoel en probeerde zo snel mogelijk naar haar kamer te komen.

Dat lukte ook en al snel stond ze onder de douche haar geschonden schaamdelen te masseren om een beetje van het brandende gevoel af te komen. Daarna dook ze in haar bed. Het is niet moeilijk om te raden waar haar dromen over gingen die nacht. De volgende dag ging snel voorbij. Haar kut en kont waren aardig tot rust gekomen. Sterker nog, als ze aan Tom dacht kreeg ze al weer een lekker prikkelend gevoel in haar kruis.

Die avond had ze helaas geen afspraak met hem , maar misschien dat ze nog even langs kon gaan voor een vluggertje. Helaas was hij er voor het eten niet, dus kon het gebruikelijke uurtje niet doorgaan, terwijl ze daar toch behoorlijk behoefte aan had. Ze vroeg aan haar ouders of ze nog even naar Tom toe mocht en dat vonden ze goed. Ze deed weer een makkelijke jurk aan, zodat er snel een vluggertje gemaakt kon worden en haar slipje en beha liet ze ook maar thuis.

De vader van Tom deed open. Het was een beetje een ruige kerel waar ze wat huiverig voor was. De moeder en zus van Tom waren een avondje uit. Vader brulde naar boven en nam weer plaats voor de tv met een blikje bier. Tom kwam de trap afhollen en begroette haar enthousiast. Ze merkte op dat zodra hij haar zag er een bobbel begon te groeien aan de voorkant van zijn broek. Haar eigen kutje voelde ook al vochtig aan.

Dat was een goed teken. Daar namen ze elkaar direct in de armen en begonnen heftig te zoenen. Ze maakte zonder veel omhaal nog onder het zoenen direct zijn knoop en gulp los en bevrijdde zijn pik uit de benauwde gevangenis. Ze hield hem bij zijn pik vast en viel achterwaarts op het bed. Direct richtte ze zijn eikel op haar natte gleuf.

Hij gleed meteen in haar kut en stootte tot aan zijn zak bij haar binnen. Wild tegen elkaar aanneukend gingen ze te keer. Dit was wel een heel snel nummertje. Na een paar minuten al spoot hij zijn sperma in haar grotje en kwam zij ook wild schokkend klaar. Ze lagen nog even na te genieten van dit ruige nummertje toen ze voetstappen op de trap hoorden. Ze stonden snel op en trokken hun kleren recht.

Tom sprong direct zonder op of omkijken op, pakte helm en jas en ging de deur uit, Becky verbijsterd met zijn vader alleen latend. Ze stond er een beetje vreemd bij, haar kut nog nagloeiend en het sperma aan de binnenkant van haar dijen plakkend. De vader van Jim snuffelde eens.

Met de lucht die in de kamer hing, had het inderdaad weinig zin om te ontkennen. Hij grinnikte nog eens en dacht terug aan zijn eigen jeugd. In die tijd had hij ook heel wat meisjes een goeie veeg gegeven. Tegenwoordig was het allemaal wat rustiger. Zijn vrouw en hij hadden nou niet bepaald een bloeiend sexleven. Na vijfentwintig jaar was het nieuwe er wel af en waren ze wat dat betreft eigenlijk op elkaar uitgekeken.

Zo af en toe deden ze nog wel eens wat, maar meer als het bevredigen van een natuurlijke behoefte was dat niet. Het was eigenlijk net zoiets als pissen geworden, ook al was het nog steeds wel lekker als ze het deden. Becky stond nog steeds in de kamer, wiebelend op haar benen en naar de grond starend. Toms vader begon met haar over sex te praten, over zijn eigen sexleven, maar kwam ook met vragen over de sex die zij met Tom had en over wat ze allemaal deden samen.

Ze gaf zo weinig mogelijk en zo kort mogelijk antwoord en keek de man eens aan. Zijn ogen glommen en ze zag een duidelijke bobbel in de voorkant van zijn broek.

Hij werd er opgewonden van! Becky kon het niet laten om gefascineerd naar de voorkant van zijn broek te kijken en tegen haar zin in, begon haar kutje weer te druipen. Verdomme, dacht ze opgewonden, nou wordt ik ook al geil van die kerel. Het idee begon haar steeds meer op te winden. Zou hij haar een beurt willen geven en wat nog belangrijker was, wilde ze dat zelf wel?

Eigenlijk best wel moest ze toegeven terwijl alle gedachten door haar hoofd maalden. Hij kwam wat dichterbij en keek haar eens aan. Hij was er best wel eens aan toe om eens wat anders te naaien als zijn eigen vrouw, en dit jonge meisje zag er uit alsof ze er wel pap van lustte. Hij keek haar aan en mat zijn kansen en hij zag de groeiende opwinding bij het meisje en haar starende blik naar zijn gezwollen kruis.

Becky dacht aan het plaatje wat ze die vorige dag voor dat slaapkamerraam gezien had, met dat jonge meisje en die oudere man met die enorme lul. Hij keek haar verbaasd aan, dit had hij wel gehoopt, maar nooit gedacht! Becky liep naar hem toe en hij sloeg zijn armen om haar heen.

Hij streelde over haar rug en trok langzaam haar jurkje van achteren omhoog. Tot zijn verbazing trof hij geen slipje aan, maar een blote kont. Hij pakte haar billen vast en drukte haar tegen zich aan. Ze bracht haar handen tussen hen in en maakte zijn broek los. Ze trok zijn broek en onderbroek naar beneden en zijn enorme pik schoot als een wapen naar voren en stond als een boomstam tussen hen in.

Ze maakte zich los uit zijn armen en deed haar schoenen en jurkje uit en ze stond nu dus poedelnaakt voor hem. Hij deed zijn slippers en kleren ook uit en even later stond hij even naakt voor haar. Wat ze zag beviel haar wel. Hij was groot en gespierd, niet vet, wel behaard en zijn pik, zijn pik was bijna niet te beschrijven zo groot. Zoals hij daar recht vooruit stond met het vel achter de eikel teruggetrokken en de glimmende paarse eikel iets vochtig en geheel zichtbaar, het was bijna niet te geloven.

Hij streelde zacht haar gevoelige kutlippen. Ze kon niet meer stoppen, ze wilde niet meer stoppen. Ze drukte haar gewillige kutje tegen zijn handen aan en kreunde zachtjes. Hij bracht twee vingers tussen haar kutlipjes en spreidde ze voorzichtig. Ze deed haar benen zo wijd mogelijk om het hem gemakkelijk te maken. Ze lag nu op het bed met de man boven haar. Hij bracht zijn dikke, paarse eikel tussen haar kutlippen. Ze tilde haar billen van het bed. Hij stootte zijn pik bij haar naar binnen, stukje voor stukje, iedere stoot wat verder.

Hij pakte haar billen vast en stootte nu helemaal bij haar naar binnen. Zo heet was hij in jaren niet meer geweest en furieus stootte hij bij haar naar binnen. Het kutsap liep uit haar hete kut en maakte het voor hem nog gemakkelijker om diep naar binnen te stoten. Ze hijgde en kreunde, terwijl die dikke pik dieper in haar stootte als ze ooit iets naar binnen had gehad. Hij raakte plekjes binnen in haar die haar geiler en opgewondener maakte als ooit tevoren.

Ze bewoog zoveel mogelijk tegen hem aan om al zijn vlees in haar te krijgen en zijn dikke ballen tegen haar onderbuik te voelen bewegen. Zijn harde stoten maakten dat Becky iedere keer hard tegen het bed gedrukt werd. Hij hield haar vast aan haar lange haren en drukte haar hard tegen zich aan. Ze genoot van de harde beurt die ze kreeg, dat was pas neuken!

Haar kittelaar zwol op en werd extra gevoelig en de dikke paal schuurde er stoot op stoot even langs. Dat gaf een extra lekker gevoel. Toms vader, Jim merkte dat en begon tijdens het stoten het gevoelige klitje te bewerken met zijn vingers. Ze begon te trillen en haar kutje begon te krampen. Zijn lul werd bijna fijngeknepen in haar stuiptrekkende kut. Daaraan merkte hij dat ze op het punt stond om klaar te komen en hij voerde het tempo nog meer op.

Hoe opgewondener ze werd van de wilde neukpartij, hoe harder de stoten van Jim werden. Haar lichaam had het geheel overgenomen van haar hersenen en ze liet zich meevoeren door het wilde genot, dat Jim haar verschafte. Jim rolde met zijn ogen en het prikkelende gevoel in zijn ballen vertelde hem dat dit niet lang meer kon duren. Haar kleine kut zat nu als een soort condoom om zijn lul heen en kneep er hevig in.

Dat was ook voor Jim bijna teveel en hij wachtte even met stoten tot haar orgasme was uitgewoed. Lekker diep haar anus neuken. Wild wippen op een redelijke grote piemel. Hij ramt zijn stijve lul hard in de anus van de milf. Hoe harder hij in haar natte kut stoot hoe harder haar gr Deze Aziatische hoer neukt de grote lul door op hem te wi Grote schaamlippen en dikke tieten jamie jamie.

De grote lul laat haar neukend klaarkomen. Dit blondje neukt zijn dikke lul. Tussen het neuken door pijpt ze de grote lul. Met harde stoten neukt de grote neger lul de milf. Hij masseert zijn stiefmoeder word gepijpt en neukt haar.

Na het masseren word ze anal geneukt en krijgt ze de sper Ze kreunt terwijl ze de stijve lul neukt. Voorzichtig laat ze haar kut over de stijve lul zakken en

Geile kont neuken lesbische orgie

  • LEKKER OUD KUTJE LEKKERGEILEN
  • Neukende mensen stijve klit
  • Amateur hoeren noord holland regio neuken
  • SEX MASSAGE AAN HUIS SEX AFSPRAAK NIJMEGEN
  • Hij heeft het wel is geprobeerd bij Ingrid maar die wilde er niets van weten. Op het moment dat hij terugtrok nam ze hem met een zuigende stootbeweging weer helemaal in haar op. Ze zag de jongen zijn hand om de pik bewegen en ze zag hoe groot en dik die .

Lingam massage groningen mega negerlul


Hollandse amateurs op porno auditie. Na de pijp beurt laat hij haar gillen als de grote lul ha Haar klit masserend neukt ze de stijve lul. Een aziatische gillende keuken meid die hard geneukt word.

Haar grote tepels zuigt hij in zijn mond. Zij masseert haar eigen geile klit terwijl ze boven op he Tijdens het neuken zuigt hij aan haar tepels. Een grote lul in een klein Aziatisch mondje en kutje. Kleine meisjes worden ook geneukt. De dikke blanke lul spuit zijn sperma op haar Ebony gezicht. Grote schaamlippen en dikke tieten jamie jamie. De geile slet krijgt meerdere keren een orgasme.

Het 19 jarig meisje wordt door de man hard en diep in al Blonde slet trekt zich buiten terug met een grote neger.

Haar kut neukend zuigt hij aan haar tenen. Ze doet graag mee aan squirten filmpjes. Het uitstekende klitje maakt elke man nog geiler dan hij da. Getrouwd koppel neukend op verborgen cam Een getrouwd stel word neukend betrapt op een kinderkamer met de cam. Het geile koppel heeft niet door dat alles gefilmd is en de sex nu op internet staat.

Er is geen plek in huis waar mensen niet aan het neuken zijn Er is geen plek in huis waar mensen niet aan het neuken zijn. Het is een grote orgie van knappe pijpende en neukende mensen. Pijpend aan zijn stijve lul laat ze de sperma in haar mond spuiten Pijpend aan zijn stijve lul, kriebelt ze zijn ballen en laat haar mond vol sperma spuiten als hij klaar komt. Lesbische orgie op één groot bed Dit zijn me toch een hoop geile meiden bij elkaar, al likkend en vingerend brengen ze elkaar naar een hoogtepunt.

Een lesbische orgie op één groot bed met dames van. Een grote neger piemel voor een kamer vol geile meiden De naakte meisjes staan met natte kutjes te wachten in de rij om die grote zwarte lul te neuken. Er is maar een grote neger piemel voor een kamer vol geile meiden.