Wijd open kut studente biedt zich aan

...

Geile grieten tantra overijssel

Tussen de voor en achterkamer is mijn slaapkamer, aansluitend op de slaapkamer heb ik een ruime badkamer. Daarnaast is een toilet. Aan de andere kant is de keuken, ertussen staat een eettafel. Langs mijn slaapkamer is een gang die de achterkant en voorkant van het huis verbind. Ik hoef nooit op de overloop te zijn om door mijn huis heen te lopen. Boven heb ik nog een verdieping met drie slaapkamers.

Eentje is ingericht als opslagruimte, de andere twee gebruik ik als er eens iemand blijft slapen. De bovenste verdieping wordt nu bewoond door Esther, er klinkt weer leven en geluiden in het huis. Een paar weken later hoor ik op de zaterdag geluiden op de trap, normaal is er in het weekend niemand in huis. Ik ga even kijken en zie Esther naar boven komen, zij heeft een grote, zware tas bij zich. Lachend pak ik die tas van haar over, even later zet ik hem bij haar in de keuken en loop weg.

Esther is gaan zitten en kijkt mij vrolijk aan. Ik vind het heel leuk als ik nu eindelijk iets voor je kan doen. Hoe laat mag ik aankloppen? Toen zij de eerste keer bij mij kwam was het een heel andere vrouw, zenuwachtig, onzeker, en dat soort dingen straalde zij toen uit. De laatste tijd is zij veranderd in een vrouw die weet wat zij wil, uitgaan doet zij volgens mij heel weinig. Ik heb wel eens gezien, als ik in de avond in de stad ben, dat de kroegen vol zitten met studenten. Esther is nog geen enkele avond weggegaan, het kan natuurlijk zijn dat zij op andere tijden uitgaat.

Later die dag neem ik een uitgebreide douche, scheer mezelf overal, daarna trek ik wat gemakkelijke kleren aan. Rond vijf uur ga ik naar boven, nog voor ik op de deur klop gaat hij al open.

Lachend doet Esther een stap opzij om mij binnen te laten, zij draagt een rok die tot net onder haar knieën komt. Eronder heeft zij donkere, glimmende nylons aan, haar voeten zijn gestoken in pumps met een leuk hakje. Op de rok draagt zij een bloes waarvan de bovenste drie knoopjes los zijn, hierdoor kan ik de aanzet van haar borsten zien.

Haar haren hangen redelijk wild naar beneden, haar lippen en ogen zijn een beetje opgemaakt. Zij heeft een zalig ruikende parfum opgedaan, die mij even licht in mijn hoofd maakt.

Met grote ogen kijkt zij mij aan, ik zie dat zij even een beetje in twijfel is door mijn blik. Zo ken ik je niet, je bent een heel mooie vrouw. Heel even komt er een lichte blos op haar wangen. Ik drink geen alcohol en vraag om een glas water, Esther vraagt of ik het erg vindt dat zij een glas wijn neemt.

Lachend kijk ik haar aan, met een brede glimlach loopt zij weg. Even later komt zij terug met een glas water voor mij en een glas rode wijn voor zichzelf. Wij brengen een toost uit, Esther bedankt mij nog een keer voor de ruimte die ik haar heb gegeven. Tot nu toe is zij nooit te laat geweest met de huur, ik ben heel blij dat ik haar de ruimte heb gegeven. Waarschijnlijk zouden andere er anders mee omgegaan zijn, ik hoor wel eens van andere mensen die ook huurders hebben, dat er soms tot laat in de nacht gefeest word.

Gelukkig gebeurt dat hier niet, anders moest ik daar echt tegen op treden. In de huurovereenkomst staat ook dat er geen wilde en grote feesten mogen gegeven worden en dat het vanaf elf uur rustig moet zijn. Esther heeft heel erg haar best gedaan om een zalig diner te maken, met veel smaak blijf ik er van eten.

Deze jonge vrouw kan heel goed koken, en zij is ook nog een uitstekende gastvrouw. Zo nu en dan heb ik het idee dat zij met een glinstering in haar ogen naar mij kijkt. Tijdens het eten praten wij over haar studie, de universiteit, vrienden en meer van dat soort dingen. Al snel weet ik dat zij een vrouw is die zich niet bemoeid met allerlei feesten, zij wil haar studie in de tijd afmaken die ervoor staat.

Zoals zij verteld, houd zij wel van film kijken, gezellig wat drinken op de bank en praten en lachen met mensen die close met haar zijn.

Op een gegeven moment vraagt zij waarom ik alleen woon, gelijk verteld zij erbij dat ik er goed uitzie en dat er volgens haar genoeg vrouwen zijn die met mij om willen gaan. Ik vertel haar dat ik nooit een vrouw heb kunnen vinden waar ik langer dan een half jaar mee samen kon blijven. Heel even kijkt zij mij vreemd aan, lachend vertel ik haar dat ik graag reis, weg ben met mijn fotoapparatuur, en niet veel tijd besteed aan omgaan met vrouwen. Esther zegt dat zij even bang was dat ik misschien heel vreemde dingen deed, glimlachend kijk ik haar aan.

Ik zeg verder niets en stop de laatste hap van het zalige diner in mijn mond. Als toetje heeft zij een schaaltje met vers fruit, er zit een sausje overheen wat de smaak van alles apart maakt maar wel heel goed. Samen ruimen wij even later de spullen op, wij praten over allerlei dingen en de vrouw Esther wordt steeds minder een vreemde voor mij. Op een gegeven moment staan wij tegenover elkaar, Esther kijkt mij verlangend aan. Zij doet een stap dichterbij en fluisterd dat zij het echt wil.

Haar lippen drukt zij trillend op die van mij, onze tongen vinden elkaar voor een lange en intense tongzoen. Mijn handen laat ik over haar rug glijden, als ik een hand door haar haren laat glijden voel ik haar hand op mijn billen. De reactie van mijn pik laat niet lang op zich wachten, door haar zachte masserende bewegingen groeit mijn pik heel snel en ligt hard tegen haar buik aan.

Ik hoor haar kreunen, met mijn hand streel ik haar billen en trek langzaam haar rok omhoog. Zodra ik eronder kan voel ik dat zij kousen met een jarretelgordel draagt, dat is het mooiste wat een vrouw voor mij kan aantrekken. Esther laat mijn lippen los en kijkt mij opgewonden aan, zachtjes fluistert zij dat het niet eerlijk is, ik kan haar slipje raken en zij kan niet verder dan over mijn spijkerbroek heen strelen.

Lachend doe ik een stapje naar achteren, met trillende vingers maakt zij mijn broek los. Mijn hand blijft onder haar rok, ik voel haar slipje nat worden als ik zachtjes over haar kutje streel. Kreunend kijkt zij mij aan, mijn broek is samen met mijn boxer op de grond gegleden.

Esther zakt door haar knieën en pakt mijn staal harde paal in haar hand, heel even kijkt zij mij aan dan neemt zij mijn glimmende eikel tussen haar lippen. Met haar tong streelt zij iedere millimeter ervan, mijn opwinding groeit nog meer. Ik heb het idee dat ik heel snel zal exploderen, trillend sta ik op mijn benen.

Glimlachend laat Esther mijn pik uit haar mond glijden, genietend komt zij omhoog. Haar hand pakt mijn hand en samen lopen wij naar haar slaapkamer, onderweg maak ik haar kleren los. Als wij bij het bed staan heeft Esther alleen haar kousen, jarretelgordel, schoenen en beha nog aan. De opening van Emmenez-Moi toont meteen waar het verhaal van Van Biervliet om draait. Een olijk damestrio nuttigt midden in de nacht nog enkele glazen aan de bar van hun stamcafé alvorens naar huis te trekken.

Voor één van hen wordt de tocht naar huis echter fataal en gaandeweg zien we hoe het ontbreken van de ene schakel de anderen aan het wankelen brengt. Ook Barbara Sarafian schuift aan als barvrouw. We moeten dan ook niet meer de aandacht vestigen op het feit dat voor Emmenez-Moi alles uit de kast werd gehaald. Met dit alles trekt Van Biervliet echter de aandacht naar de dames en de productie toe, wat het verhaal dan weer een schaduwpositie geeft. Het meest persoonlijke werk dit jaar komt zondermeer van student Sven Delarivière.

Dat Delarivière een student filosofie is met een voorliefde voor detectives spat van het scherm. Even krankzinnig als het gesticht waarin de personages vertoeven is het project dat Delarivière op poten heeft gezet. Wat meer achtergrondinfo vind je in de promofilm die werd gemaakt om fondsen in te zamelen voor het project. In het kort gaat House of thought over een psychiatrische instelling in Engeland gevuld met filosofisch geopinieerde patiënten.

De meest opmerkelijke van deze patiënten is zondermeer de charismatische William Lockshire die plant te ontsnappen uit de instelling.

Zijn ontsnappingspoging wordt verhinderd door de dood van een van de bewakers. Wanneer inspecteur Irene Watson de zaak nader onderzoekt groeit een geheime band tussen haar en William, die stilaan de assistent van Irene wordt of omgekeerd? Het voelt bijna alsof Delarivière met zijn loep naar de audiovisuele wereld keek en die daar stilhield bij personages als Sherlock Holmes en Dr.

Het hoofdpersonage in House of thought is intrigerend en loodst je door de dialogen en het verhaal heen, die soms wat moeilijk te volgen zijn. Het slot doet meer denken aan een pilot voor een serie dan een kortfilm, maar erg vinden we dat niet. De immense cast en indrukwekkende setting zorgen voor een gedurfd en persoonlijk eindwerk. Nog voor de screening in het Rits was De weg van alle vlees  geselecteerd voor het  filmfestival van Gent.

Deben Van Dam leverde opnieuw een stijlvaste kortfilm af waarin zwarte humor wordt gecombineerd met een zekere tragiek die uitgaat van zijn hoofd- en nevenpersonages.

Voor deze kortfilm werkt hij opnieuw samen met Sam Louwyck, wat net als bij  Frontman  goed lijkt te werken. De weg van alle vlees gaat over Tibo Flor Decleir die zich steendood verveelt in het rusthuis waar hij werkzaam is.

Tibo is echter geen winnaar. Hij bewijst collega Anouk een gunst, tegen betaling weliswaar, wanneer hij een hele dag instaat voor de zorg over Frans Claeskens Sam Louwyck dus , een racistische en geperverteerde patiënt die ervoor koos een einde aan zijn eigen leven te maken via euthanasie.

De laatste levensdag van Frans Claeskens brengt de twee onverwachts samen maar daarom niet dichter bij elkaar. Zo stereotiep de eerste minuut van de film aanvoelt, zo verrast Deben Van Dam met de wending erna die vanaf dan zijn hoofdpersonage zal kenmerken.

De weg van alle vlees leidt momenteel naar het filmfestival van Gent, maar vermoedelijk is dat maar een eerste tussenstop voor de blikvanger van Open Rits Getroffen door eenzaamheid en verveling gaat Andy opzoek naar zijn eigen identiteit. Waaraan hij die te danken heeft?

...
Sex in ruil voor spullen massage erotik

  • Negerin zuigt trekken lul
  • GROTE KUTJES TWEE LULLEN IN EEN KUT
  • Prive ontvangst rotterdam erotic massage dordrecht
  • PRIVE ESCORTE VROUW ITALIAANSE KUTJES


Pijpende sletjes thaise geneukt


Geil zwolle sexclub brasschaat


Ik vraag haar wat zij in haar gedachten had, stotterend verteld zij mij wat zij kan betalen. Ik kijk haar aan en schud langzaam mijn hoofd, het meisje ziet er leuk uit maar ik kan mezelf niet tekort doen.

De andere twee wilde zonder problemen de huur betalen, er loopt een traan over haar wang. Voor jou heb ik twee andere studenten gehad en die willen het bedrag betalen. Het verschil wat jij kunt betalen en wat ik vraag is erg groot, ik denk niet dat ik dat verschil wil missen.

Eigenlijk alles wel, dit is voor mij het prefecte huis. Ik wil echt alles ervoor doen, mijnheer. Volgens mij wil zij nog meer aanbieden, ik kijk haar aan en zeg niets. Ik sta op en haal nog iets te drinken voor ons en ga dan weer zitten. Esther kijkt mij aan en opent dan haar mond om hem gelijk weer te sluiten. Na een grote slok uit haar glas kijkt zij mij weer aan. Maar ik doe dat alleen als het van beide kanten gebeurd omdat de beide personen er zin in hebben.

Jij biedt jezelf nu aan als betaling, eigenlijk als een hoer, ik vind jou een heel leuke meid. Ik wil jou graag in bed maar alleen als jij het echt wilt, ik ga akkoord met je voorstel dat jij, als je tijd hebt, mijn huis schoon wilt maken.

Seks doen wij alleen als jij er voor meer dan honderd procent achter staat, ik wil het niet omdat jij je kamer ermee wilt betalen. Jij betaald mij dat wat je net zei, als je eens meer hebt betaal je wat meer, verder houd jij je aan mijn regels en dan hebben wij een leuke tijd. Als er seks zal zijn dan doe ik dat omdat ik het wil. Een paar dagen later hoor ik allerlei geluiden boven, ik roep even via de trap. Gelijk komt haar glimmende gezicht boven de leuning uit, ik zeg dat ik even wilde weten of zij het was.

Daarna ga ik mijn ruimte binnen, aan de voorkant heb ik een grote woonkamer. Tussen de voor en achterkamer is mijn slaapkamer, aansluitend op de slaapkamer heb ik een ruime badkamer. Daarnaast is een toilet. Aan de andere kant is de keuken, ertussen staat een eettafel. Langs mijn slaapkamer is een gang die de achterkant en voorkant van het huis verbind.

Ik hoef nooit op de overloop te zijn om door mijn huis heen te lopen. Boven heb ik nog een verdieping met drie slaapkamers. Eentje is ingericht als opslagruimte, de andere twee gebruik ik als er eens iemand blijft slapen. De bovenste verdieping wordt nu bewoond door Esther, er klinkt weer leven en geluiden in het huis.

Een paar weken later hoor ik op de zaterdag geluiden op de trap, normaal is er in het weekend niemand in huis. Ik ga even kijken en zie Esther naar boven komen, zij heeft een grote, zware tas bij zich. Lachend pak ik die tas van haar over, even later zet ik hem bij haar in de keuken en loop weg. Esther is gaan zitten en kijkt mij vrolijk aan. Ik vind het heel leuk als ik nu eindelijk iets voor je kan doen. Hoe laat mag ik aankloppen? Toen zij de eerste keer bij mij kwam was het een heel andere vrouw, zenuwachtig, onzeker, en dat soort dingen straalde zij toen uit.

De laatste tijd is zij veranderd in een vrouw die weet wat zij wil, uitgaan doet zij volgens mij heel weinig.

Ik heb wel eens gezien, als ik in de avond in de stad ben, dat de kroegen vol zitten met studenten. Esther is nog geen enkele avond weggegaan, het kan natuurlijk zijn dat zij op andere tijden uitgaat. Later die dag neem ik een uitgebreide douche, scheer mezelf overal, daarna trek ik wat gemakkelijke kleren aan. Rond vijf uur ga ik naar boven, nog voor ik op de deur klop gaat hij al open. Lachend doet Esther een stap opzij om mij binnen te laten, zij draagt een rok die tot net onder haar knieën komt.

Eronder heeft zij donkere, glimmende nylons aan, haar voeten zijn gestoken in pumps met een leuk hakje. Op de rok draagt zij een bloes waarvan de bovenste drie knoopjes los zijn, hierdoor kan ik de aanzet van haar borsten zien. Haar haren hangen redelijk wild naar beneden, haar lippen en ogen zijn een beetje opgemaakt. Marije zegt, Ik ben al te ver met jou gegaan Yasmine ik heb een man en kinderen thuis eigenlijk kan ik dit helemaal niet maken!

Yasmine gaat naast Marije zitten en streelt haar arm en zegt volgens mij hebben wij net ontzettend genoten van elkaar, en ben jij nog steeds geil. Zie mijn vriend staan met zijn stijve pik en zijn mooie lichaam je kan me niet vertellen dat het niets met je doet. Ze kijkt Marije diep in aan ogen aan en pakt haar hoofd vast en geeft haar een tedere zoen, en vraagt daarna dit is toch een heerlijke zoen?

Marije voelt de lippen van Yasmine op de hare en gelijk gaat er weer een warm gevoel door haar heen. Ze geeft toe dat de zoen met Yasmine heerlijk is en dat ze net genoten heeft van Yasmine, maar haar vriend erbij is toch wel weer een stap veder en eigenlijk kan dat niet, want mijn man… Yasmine zoent Marije gelijk weer en hun tongen vinden elkaar. Yasmine merkt dat Marije langzaam minder gespannen wordt. Ze trekt langzaam aan de kleding die Marije voor haar borsten houd en haar borsten worden weer zichtbaar.

Dan laat Yasmine haar handen naar de borsten van Marije gaan en streelt deze en speelt wat met haar borsten. Marije kan een kreun niet meer binnen houden.. Ze probeert nog tegen te stribbelen door te zeggen eigenlijk kan dit niet..

Ze handen van Marije zoeken het lichaam van Yasmine weer op en ze laat alle kleding die ze voor zich hield weer nu helemaal los. Terwijl Marije haar handen op Yasmine haar lichaam heeft en deze streelt, komt de vriend van Yasmine er ook bij staan en trekt Yasmine van de bank en geeft haar een geile passievolle tongzoen.

De mooie kont van Yasmine is nu vlak voor Marije en ze legt haar handen op haar kon en kneed deze en trekt de billen van Yasmine wat uit elkaar en krijgt mooi zicht op haar natte kut en anus. Dan ziet ze de grote hand van de vriend die over de kut van Yasmine gaat en ze kreunt hard van genot. Steeds meer gaat Marije genieten van deze man erbij gekomen is. De vriend van Yasmine trekt dan Marije van de bank en zegt lik jij is even aan mijn harde pik. Marije had dat niet verwacht en schikt een beetje, ze kijkt nog een keer naar de harde grote pik van hem en ze is zo geil dat ze deze eigenlijk wel wil voelen en proeven.

Ze gaat op haar knieën voor hem zitten en pakt zijn pik met beide handen vast en likt aan de eikel van hem. Hmm dat doe je lekker zegt hij. Deze opmerking van hem maakt Marije alleen nog maar geiler en ze neemt de pik nu dieper in haar mond en haalt hem er dan weer uit en likt aan zijn staaf langzaam omhoog en dan weer naar beneden en neem dan weer zijn pik in haar mond. Ook laat ze haar hand naar zijn ballen gaan en speelt ermee terwijl zijn pik nog in haar mond zit en ze hem langzaam zuigt.

Marije bedenkt zich dat ze haar man nooit zo pijpt, dit is de eerste keer dat ze zo met een pik omgaat, ze weet zelf ook niet waar het vandaag komt. Misschien komt het wel omdat Yasmine haar zo bloedgeil heeft gemaakt wat haar man nooit heeft kunnen bereiken bij haar.

Ze voelt de harde pik in haar mond en ze kijkt de donkere man aan terwijl ze geil en bijna op een porno manier aan zijn pik likt en zuigt en met alles wat ze doet wordt ze alleen nog maar geiler. De vriend van Yasmine haalt dan zijn pik uit de mond van Marije en gaat op de bed liggen, laat mij eens jou lekker likken en ga met je natte kut op mijn gezicht zitten.

Dit laat de Marije haar niet 2 keer zeggen en klimt boven op hem en bied haar natte kut aan de hem aan. Gelijk voelt ze zijn tong en kreunt met elke aanraking. Yasmine gaat ook op hem zitten en laat de grote pik helemaal in haar kutje gaan gelijk pakt ze de borsten van Marije vast en trekt haar bovenlichaam wat naar achter zodat ze een tongzoen kan geven aan haar.

Yasmine laat de grote pik diep in haar gaan en speelt in het zelfde ritme met de borsten van Marije. Yasmine en Marije kreunen hard en genieten voluit van alles wat er gebeurt. Dan Draait Marije zich om zodat ze beter kan zoenen met Yasmine en ook aan haar borsten kan zitten. Haar kut en kontje worden nu uitvoerig gelikt door de jonge man. Dan voelt ze dat zijn tong anaal bij haar naar binnen gaat een slaat een kreetje ooh wat is dat lekker zegt ze. Dit had ik veel eerder moeten weten.

Haar man wil niets anaal bij haar doen. Het duurt ook niet lang voordat Marije weer een geweldig orgasme krijgt en geen kracht meer in haar benen kan zetten en zich op bed laat vallen. Yasmine gaat naast haar liggen en de jonge man komt achter hun zitten hij tilt de kont van Marije op en drukt zijn stijve pik zonder enkel probleem diep in de drijfnatte kut van Marije.

Marije is nog niet bij gekomen van het orgasme en ze voelt hoe ze helemaal gevuld wordt door de grote pik van hem. Ze kan alleen genieten van wat er gebeurt en laat het over haar heem komen. De jonge man voert het tempo op en neemt haar steeds harder. Dan stopt hij ineens en voelt ze een vinger diep bij haar anaal naar binnen gaan.

Tergelijk hoort ze Yasmine hard kreunen en ziet haar lichaam heen en weer gaan. De jonge man heeft zijn pik nu in Yasmine gedrukt en op het ritme dat hij haar neukt gaat de vinger in haar kont heen en weer dan voelt ze plots dat er een 2e vinger bij komt en kreunt hard. Marije en Yasmine liggen tegen elkaar aan met de kont aangeboden aan de vriend van Yasmine.

Marije zoent Yasmine en gelijk vinden de tongen elkaar terwijl Yasmine nog hard genomen wordt door hem. Yasmine voelt hoe de ballen van haar vriend tegen haar kutje aan slaan met elke stoot en nu wordt het ook voor haar te veel en ze komt gillend klaar.

Ze voelt hoe zijn grote pik uit haar kut gaat. Marije voelt dat de eikel tegen haar sterretje wordt aangedrukt en ze voelt hoe deze langzaam bij haar naar binnen gaat. Ze geeft een geile kreun eerst van wat pijn, woow wat is zijn pik groot voor mijn kontje denk ze, maar al snel neemt de pijn af en komt er genot voor terug.

Ze voelt hoe zijn pik steeds dieper bij haar naar binnen komt ze hijgt kreunt en geniet zo van deze pik. Yasmine brengt haar hoofd bij het kutje van Marije en likt aan haar clit terwijl ze vlak voor haar ogen de pik van haar vriend helemaal in de kont van Marije ziet gaan.

Ze is zo bloed geil dat ze afwisselend likt aan de ballen van haar vriend en haar de clit van Marije. De vriend van Marije merkt dat het strakke kontje van Marije hem te veel aan het worden is en zegt ik ga klaar komen.

Hij trekt zijn pik uit haar kont en Yasmine en Marije draaien hun hoofd naar de stijve pik van hem en likken en nemen dezen om de beurt in de mond. Ook de handen van Marije trekken aan de pik van hem.

Het duurt dan ook niet lang meer voor hij spuitend klaar komt en het zaad kom in het gezicht van Marije en Yasmine. Dan likt Yasmine al het zaad van het gezicht van Marije, en Marije kan het niet laten hetzelfde te doen bij Yasmine. Alle 3 uitgepuft vallen neer op bed en gaan tegen elkaar aan liggen. Dan vraagt Yasmine aan Marije heb je er van genoten? Marije antwoord dit is de lekkerste seks ooit die ik gehad heb. Ik ben er bang voor dat de seks met mijn man nu wel erg saai gaat worden. En ze lachen beide.

Marije geniet nog even na en kan zich daarna opfrissen bij Yasmine. Nadat Marije klaar is met opfrissen zegt Yasmine tegen haar oh dit was echt lekker vandaag eigenlijk zouden we dit vaker moeten doen. Marije zegt dat ze er ook heerlijk van genoten heeft en ze dit wel vaker wil maar haar man mag er echt niet achter komen. Ze geven elkaar een lekkere lange laatste zoen en Marije gaat naar huis. Zodra Marije thuis komt vraag haar man aan haar.

Je was wel lang weg voor dat gesprek en hij kijkt haar wantrouwend aan. Marije zegt oh dat viel toch wel mee? Was gewoon een diepgaan gesprek. Daarom kom je pas om Volgens mij zijn daar hele andere dingen gebeurt. Marije kleurt rood als haar man dat zegt en verraad op die manier zichzelf.

Haar man is nu boos en schreeuwt bijna Wat is er gebeurt!? Marije beseft dat haar man het door heeft en vertel aan hem precies wat er is gebeurt. Nou ik wil die jonge man wel eens spreken dan ik wil dat jij hem uitnodigt hier zodat ik even een goed gesprek met hem en jou dan voeren! Golden Tulip Gate - 2 Door: Wereld Voor Mij Open - 1 Door: De Rode Vlag Door: Jong, Oud, Overspel, Neuken, Pijpen. Overspel Met Cuckold Door: Net Mobiel  -  Opwindend. Ze heeft wel een klein stukje porno gezien.

Dat vond ze best wel leuk, maar om nu zelf mee te spelen? Myriam denkt aan wat haar moeder hiervan zou vinden. De studente is in verwarring. Ze geeft voorzichtig aan wel interesse te hebben, maar vraagt wat het precies inhoudt. Myriam is nu vuurrood en Adriaan vraagt of ze met hem mee wil gaan naar een door hem gehuurde hotelkamer. Ik begrijp best dat het heel moeilijk voor je is. Het is ook nogal geen vraag die ik je stel hoor!

Ze weet niet wat haar beweegt om mee te gaan. In de hotelkamer pakt Adriaan een laptop, nadat hij voor Myriam eerst een glas wijn heeft ingeschonken. Ik speel zelf mee met een jong meisje, net zoals jij bent! Maar nogmaals als je het niets vindt, moet je het meteen zeggen. De film begint en het is meteen raak. Voor haar ogen ziet ze op het scherm een volledig naakte Adriaan met een stokstijve recht vooruit staande penis.

De man loopt naar een meisje toe en kussend op haar mond pakt hij het ding vast. Ze ziet er erg jong uit en Myriam ziet hoe de hand van Adriaan tussen de benen van het meisje glijdt.

Adriaan zet nu het beeld even stil. Ja, zal ik doorgaan? De man gaat naast haar op de bank zitten en samen zien ze op het scherm hoe Adriaan zijn reusachtige paal tussen de lippen van het meisje schuift.

Myriam ziet hoe het jonge ding een fraai staaltje pijpwerk ten beste geeft. Ze merkt dat Adriaan erg opgewonden raakt en voelt zijn handen over haar benen glijden. Ze wil hem wegduwen maar ze lijkt als verlamd. Adriaan fluistert nu in haar oor dat hij haar lief vindt. Hij kust haar oor en streelt het meisje verder. In een uurtje heb je het verdiend, lieve Myriam! Myriam is allang geen maagd meer en heeft al heel wat vriendjes gehad.

Ze weet van zichzelf dat ze goed in bed is en ze vindt seks heerlijk. Adriaan vraagt nogmaals of ze door wil gaan en ze stemt in.

Meteen voelt ze hoe haar broek open geritst wordt. Een hand schiet naar binnen en voelt aan haar geheime plekje. Ze bedenkt of ze dit nu eigenlijk wel wil. Ze wordt heen en weer geslingerd. Myriam heeft niet door dat de deur van de hotelkamer opengaat. Vier mannen komen stil naar binnen.

Twee hebben een camera bij zich en de anderen kleden zich uit. Alles gaat vrij geruisloos totdat een van de mannen de laptop stil zet. Nu ziet Myriam de mannen en de schrik slaat haar om het hart.

Ze vraagt aan Adriaan wat er aan de hand is. De anderen filmen het geheel en ik zal toekijken en aanwijzingen geven. Neem haar jongens en doe alles met haar. Ik wil een prima film van dit schatje hebben. En jij werkt mee jongedame! Anders kun je naar je geld fluiten. Je doet alles wat ik van je vraag heb je dat begrepen! Met open mond kijkt Myriam naar de twee naakte mannen.

Ze zien er sterk en gespierd uit en de studente merkt ook meteen hun knots stijve lullen op. Beiden beschikken over een pik, zo groot heeft Myriam ze nog niet eerder gezien. Een van de mannen trekt haar mee naar het grote bed.

De camerajongens beginnen met hun werk en het meisje ziet hoe de eerste man bij haar op het bed klimt. Hij geeft haar een kus op haar mond en duwt zijn tong tussen haar lippen. Hij kijkt haar aan en zegt tegen Myriam dat ze hem moet pijpen. Het angstzweet breekt haar uit. Ze heeft weliswaar al heel wat vriendjes gehad, maar om nu met een wildvreemde man aan de slag te gaan, dat gaat voor haar wel heel erg ver.

Adriaan bemerkt haar aarzeling. Uit ervaring weet hij dat er nu opgetreden dient te worden, omdat anders haar angst het zal winnen.

Snel begint hij het meisje uit te kleden en ondanks haar gesputter is ze al snel naakt. Myriam wil haar borsten bedekken, maar Adriaan geeft nu aan de twee mannen het sein om in actie te komen. Zijn geduld raakt op en hij geeft duidelijke aanwijzingen van wat hij verwacht. Pak haar maar stevig aan en geef mij waar voor mijn geld!

Ze heeft er zelf mee ingestemd. De andere man kruipt naast Myriam op het bed. Hij brengt zijn lul voor haar mond en duwt zijn vette eikel tegen haar lippen aan. Pijp mijn lul leeg. Je mag blij zijn dat je vandaag zo verwend gaat worden! Ze begint hem voorzichtig te bewerken en zowaar is het zo erg nog niet.